מתחיל לפתח רגשות לחברה בעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחיל לפתח רגשות לחברה בעבודה
    עמרי
    14/05/2017

אני בן 35 , נשוי 6 שנים ויש לי ילדה. אני אוהב את אשתי והיחסים שלנו בסדר גמור, עם עליות ומורדות כמו כל מערכת יחסים. יש לי חברה בעבודה שיש לנו קשר ממש טוב, צחוקים ואווירה קלילה אבל אנחנו נכנסים גם לשיחות עומק. אני מרגיש שאני מתחיל לפתח רגשות כלפיה ולפי הווייב שאני קולט הרגשות הם הדדיים. אם אני אהיה איתה זה לא יהיה סתם סטוץ, אבל ברור שאני לא רוצה לפגוע באשתי. מרגיש מתוסכל מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגשות בעבודה

אורית צוקר
    18/05/2017

היי עמרי,
    קשה לעמוד בפיתוי מול יחסים קלילים מלאי צחוק ומשיכה. אלו יחסים אשר לא פוגשים את טרדות היום יום אותם פוגשים יחסים עם האישה בבית. אלו תמיד יהיו יחסים שמוארים באור מסנוור.
    זכור כי תמיד עומדת לנו זכות הבחירה. אם אתה יודע כי יחסים עם החברה לעבודה יפגעו באישתך ואין לך רצון לפגוע בה - בחר להתרחק מהיחסים האלו. לצמצם את תדירות ועומק המפגשים בניכם ולתעל את מה שקורה בניכם לכיוון חברי בלבד.
    במידה ותבחר לטפח את היחסים עם החברה לעבודה ולקחת אותם לכיוון של רומן, זכור כי לא רק אישתך עשויה להיפגע מהסיפור, אלא כל הנוגעים בדבר.
    אופציה נוספת להתמודדות עם המצב תלויה ברמת הפתיחות בינך לבין אישתך.אני לא יודעת עד כמה אתה ואישתך פתוחים בניכם, פתיחות ויכולת לשתף את בן/בת הזוג במה שקורה לנו עשוי ליצור קירבה ובכוחות משותפים להתמודד עם מצבים שכאלו ולהתחזק כזוג.
    כמו כן אני חושבת שהחלק הגדול של התסכול אותו אתה חש, נגרם היות וישנה הרגשה שאתה מוותר על משהו שאתה מאד רוצה. זה הזמן להבין כי יותר ממה שאתה רוצה ברומן עם החברה לעבודה, אתה רוצה את הנישואין שלך שלמים ולא לפגוע בבת הזוג שלך. כשתהיה לך ההבנה שאתה עושה בדיוק את מה שאתה רוצה ובוחר לעשות מתוך בחירה מלאה - רמת הסתכול תרד באופן פלאי.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו