מתקשה לסמוך בגלל דברים שקרו בעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקשה לסמוך בגלל דברים שקרו בעבר
    רועי
    18/05/2017

החברה הקודמת שלי בגדה בי ולקחתי את זה מאוד קשה ולקח לי הרבה מאוד זמן להתגבר עליה, אבל לא משנה מה אני עושה ועם מי אני נמצא אני חושש שיבגדו בי. עכשיו אני במערכת יחסים כבר שנה ואני אוהב וסומך על חברה שלי, אבל אני לא מצליח להשתחרר מהפחד שהיא תבגוד בי, אני מאוד קנאי ומרגיש צורך לדעת איפה היא בכל רגע. דבר שגורם ללא מעט ריבים. איך אני יכול להתמודד עם זה בלי שזה יצא עליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתקשה לסמוך

אורית צוקר
    18/05/2017

היי רועי,
    ניראה כי סיפור הבגידה שחווית לא עובד עד הסוף. לבגידה השלכות רבות ויש לגעת בכולן כדי להחלים ולשקם אמון, אם בזולת ואם - בעצמי!
    אתה מספר כי אתה אוהב וסומך על החברה שלך ובעצם מתמודד עם פחד מפני בגידה נוספת. פחד תמיד מתייחס לזמן עבר ולזמן עתיד ומתעלם מן ההווה. חלק מהפתרון למצב הוא התייחסות גדולה יותר לכאן ועכשיו. כמו כן אני חושבת כי יש לחזק ולטפל בנושא של חווית הערך העצמי שלך. כדאי מאד להעזר באיש מקצוע.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו