מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתקשה לסמוך בגלל דברים שקרו בעבררועי18/05/2017
החברה הקודמת שלי בגדה בי ולקחתי את זה מאוד קשה ולקח לי הרבה מאוד זמן להתגבר עליה, אבל לא משנה מה אני עושה ועם מי אני נמצא אני חושש שיבגדו בי. עכשיו אני במערכת יחסים כבר שנה ואני אוהב וסומך על חברה שלי, אבל אני לא מצליח להשתחרר מהפחד שהיא תבגוד בי, אני מאוד קנאי ומרגיש צורך לדעת איפה היא בכל רגע. דבר שגורם ללא מעט ריבים. איך אני יכול להתמודד עם זה בלי שזה יצא עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקשה לסמוך
אורית צוקר18/05/2017היי רועי,
ניראה כי סיפור הבגידה שחווית לא עובד עד הסוף. לבגידה השלכות רבות ויש לגעת בכולן כדי להחלים ולשקם אמון, אם בזולת ואם - בעצמי!
אתה מספר כי אתה אוהב וסומך על החברה שלך ובעצם מתמודד עם פחד מפני בגידה נוספת. פחד תמיד מתייחס לזמן עבר ולזמן עתיד ומתעלם מן ההווה. חלק מהפתרון למצב הוא התייחסות גדולה יותר לכאן ועכשיו. כמו כן אני חושבת כי יש לחזק ולטפל בנושא של חווית הערך העצמי שלך. כדאי מאד להעזר באיש מקצוע.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

