מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאהב בעבודה! טעות חיינטלי 3229/05/2017
אני בת 32 נשואה +, הכרתי גבר מדהים בעבודה נשוי גם הוא.. הכל התחיל כשהייתי במשבר במהלך הנישואים שלי, עברתי תקופה לא קלה ולא פשוטה עם בעלי. אני בחורה מאוד יפה (ככה אומרים ..)ומטופחת ובעלי התחיל להשמין ופחות להשקיע בעצמו.. הסקס כבר לא היה מרגש, צעקות וקללות בבית, והזוגיות לאט לאט דעכה ונשחקה.. ואז הכרתי אותו, בחור מקסים.. בהתחלה ממש לא היה אופציה אבל אז התחלנו לעבוד על פרויקט ביחד והוא התחיל לסמס לי והתחלנו להתכתב שעות על גבי שעות.. לאחר חצי שנה נפגשנו מחוץ לעבודה, היה מטורף!! גבר מאוד מושך, מרגש, סוחף, הסקס איתו מהמם! הבעיה התחילה שבכל פעם לאחר סקס הוא היה מסתגר.. מתרץ שעובד, שזה לא מתאים, שהוא נשוי, שאם אשתו תגלה שיש לו רומן היא לא תעמוד בזה.. אחרי שבועיים שוב חוזר לחזר, לשלוח הודעות בלי סוף לקנא לי באובססיביות ושוב אחרי סקס מטורף נעלם.. וככה כמו גלגל סובב זה חוזר וחוזר שוב ושוב.. הגעתי למצב שאני לא מסוגלת להכיל את זה יותר. בכל זאת מעורב פה רגש לא קטן.. איך מתמודדים? איך מנתקים את הרגש וממשיכים הלאה? איך מפסיקים לחכות להודעות שלו? לשיחות איתו למפגשים איתו? פתאום רע לי להגיע לעבודה, לא כיף לי, לא נעים לי.. ולעזוב את העבודה אין מצב כי אני בתפקיד מנהלי מאוד גדול... חייבת עזרתכם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאהב בעבודה
אורית צוקר05/06/2017היי נטלי,
מה קורה בנתיים בנישואים שלך?
הדרך הכי טובה להשתחרר מהמאהב היא להשקיע את כל האנרגיה שאת משקיעה בו - בבעלך וביחסים שלכם.
כך יש סיכוי שהיחסים בניכם ישתפרו ולא יהיה לך צורך יותר ברומן.
אנחנו חושבים שיותר קל לנהל רומן כשהדברים לא מסתדרים עם בן הזוג מאשר לעבוד על היחסים, אבל להנאה מטעמם של מים גנובים ומתוקים יש השלכות.
איך מנתקים רגשות? נותנים לשכל להוביל ומחליטים. סביר להניח ששינוי לא יקרה ביום אחד, אבל יום אחרי יום אם תתמידי בהחלטתך, תראי את השינוי.
אני מאד ממליצה לך להעזר באיש מקצוע כזה שמתמחה בזוגיות. כך תוכלי להבין מה קורה ביחסים שלך עם בעלך, איך אפשר לתקן, למה נקלעת לסיטואציה אליה נקלעת ואיך אפשר להימנע מכך או לתקן.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט נכון
הי אורית05/06/2017היחסים שלי עם בעלי ממש לא טובים, חסר לי הרבה ממנו. חסרה לי הקשבה,זוגיות,חברות,אהבה,רגש ואפילו סקס טוב.. כל זה חסר לי.. ומצאתי את זה בחבר לעבודה..
בגדול החלטתי שהיחסים איתו לא מתאימים לי הרגשתי שאני מצטרפת למשחק שהוא משחק ואני באמת לא יכולה להכיל את כל זה.. מאוד קשה לי כי זה בסביבת העבודה שלי וזו התמודדות יום יומית..
לי ולבעלי יש תור לטיפול זוגי בעוד שבוע מקווה שזה משהו שאכן יעזור להתמודדות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי נכון
אורית צוקר05/06/2017יישר כוח!
בהצלחה ותודה שעדכנת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)