לחץ נפשי משפיע על התפקוד בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ נפשי משפיע על התפקוד בבית
    נטלי
    13/06/2017

אני בתקופה מאוד לחוצה בעבודה ותמיד יש גם את הבית והילדים ואני ממש מרגישה שאני קורסת. חוץ מזה אני מתעוררת כמה פעמים בלילה, כנראה גם מהלחץ, ויצא שככבר כמה פעמים בעלי לא היה במיטה אלא במחשב בסלון הוא לא משתף איתי פעולה כשאני שואלת למה הוא לא ישן או מה הוא עושה שם, דבר שרק מוסיף ללחץ. מרגישה שאני משתגעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחץ נפשי

אורית צוקר
    14/06/2017

היי נטלי,
    האם הלחץ שאת מתארת משפיע גם על היחסים שלך עם בעלך? אולי אין לכם זמן אחד לשנייה לאחרונה?
    אני חושבת שיש לך זכות לדעת מה מתרחש בינו לבין המחשב בלילות. תעמדי עליה.
    ניראה לי שאת מתעוררת בעיקר כי יש לך תחושה לא טובה לגבי מה שקורה שם. הסתרה מעולם לא הובילה למקומות טובים.
    יתכן ודווקא הגילוי של מה שקורה שם ישפוך אור על מצב היחסים שלכם ואולי אף יוביל למקום טוב יותר.
    דברי איתו שוב. שתפי בתחושות שלך, בלי כעס אלא דברי מהלב. אפשרי גם לו לפתוח את ליבו. אם אתם לא מצליחים לעשות את זה בכוחות עצמכם, שתפו איש מקצוע.
    ויפה שעה אחת קודם.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו