לא מרגישה מספיק מסופקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מרגישה מספיק מסופקת
    שירן
    02/07/2017

אני ובעלי נשואים 10 שנים ואני כבר לא מרגישה כמו שהרגשתי פעם, בטח לא כמו בתחילת היחסים אבל גם לא כמו לפני שנתיים. כאילו משהו שם כבה. אני סמה לב שאני מחפשת ריגושים קטנים במקומות אחרים, עושה עיניים לבחורים צעירים, יוצאת לשתות עם חברות אחרי העבודה. האם זה סימן של סוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרגישה מספיק מסופקת

הוספת תגובה

• אישה בוגדת

דניאלה יצחקי
    02/07/2017

היית רוצה שבעלך יתחיל להסתכל על צעירות ממך ויעשה להם עיניים? מעניין מה תהיה הרגשתך!
    אישה בוגדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספיק מסופקת

אורית צוקר
    02/07/2017

היי שירן,
    לא!
    זה בדיוק כמו שכתבת. את לא מסופקת. סיפוק לא בא רק מתוך היחסים הזוגיים. סיפוק בא מתוך עשייה, מתוך נתינה, מתוך הרחבת הדעת ותחומי העיסוק והעניין.
    זה אולי סימן לעייפות ושחיקה בתוך היחסים וכאן יש הרבה מה לעשות.
    מה בן הזוג שלך מרגיש?
    יש דרכים לחדש את הרומנטיקה עם בן הזוג ולמצוא ריגוש מחדש. את יכולה להעזר באיש מקצוע שיכוון וילמד כיצד ניתן לעשות זאת.רצון היא מילת המפתח.
    בהצלחה,
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו