קשר לא טוב אבל לא מצליחים להתנתק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר לא טוב אבל לא מצליחים להתנתק
    בן
    09/07/2017

אני בקשר עם בחורה אחת און אנד אוף כבר שלוש שנים. ניסינו קשר רציני אבל זה לא עובד, אבל מצד שני הסקס מצוין ויש לנו משיכה לא נורמלית. גם כשאני יוצא עם בחורות אחרות שיותר מתאימות לי אני כל הזמן חוזר אליה, גם במחשבות וגם במציאות. יש לך דרך לעזור לי "להיגמל" ממנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מצליח להתנתק

אורית צוקר
    09/07/2017

היי בן,
    גמילה היא תמיד תהליך קשה.
    יש לחזק את כוח הרצון. לזכור מה אתה רוצה יותר - את הסיפוק הרגעי שהקשר הזה נותן לך או יחסים מלאים וטובים? לקחת החלטה ולהיות נאמן לה עד הסוף, גם אם קשה. עקוב אחרי הדיאלוג הפנימי שמחזיר אותך אליה, כדאי אפילו לרשום את מה שעולה כדי שיהיה ממש מול העיניים. כך תוכל לראות בברור עם מה עליך להתמודד, עם אלו טיעונים והצג מולם את כל טיעוני הנגד. כל פעם שהפיתוי עולה חזור אל רשימת טיעוני הנגד. זה יעזור.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני באותו הסיפןור

דויד
    10/07/2017

אחי, בן כמה אתה?
    אני שואל גם אני במצב הזה. אני בן 33
    אבל בוא אני ישאל אותך כזה דבר- הבחורה הזאת שאתה כל הזמן חוזר אליה, יש שם אהבה בניכם? אתה אוהב וגם היא? כי אם כן תהיו ביחד.
    אם יש אהבה למה שלא תנסו להיות ביחד?
    ציינת שזה לא עובד בניכם וניסיתם.. למה זה לא עובד? אתה בעצם חוזר אליה בגלל הסקס? אני נמצא גם בקשר שאני אוהב אותה ומת שתהיה שלי והיא לא אוהבת אותי. לדעתי היא חוזרת אליי כל פעם לקשר בגלל שהסקס הוא הכי טוב בעולם אבל מצד 2 לעולם לא תהיה איתי כי אינה אוהבת אותי.. אני חושכבת שאם היא הייתה אוהבת היינו ביחד.
    בעבר הרחוק היינו זוג אבל היא הייתה משקרת לי וכל הזמן מחפשת אחרים שהיא איתי.. אז מבין למה אני אומר שהיא לא אוהבת אותי? מי שאוהבת היא לא תלך ותחפש קשרים אחרים..
    אתה גם מחפש ויוצא עם בחורות כמו שאמרת.. מה גורם לך לחזור אליה? הסקס למעשה? כי אחרות לא טובות כמו שהיא בסקס? או משהו אחר אולי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו