מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילוי של התחלה של בגידהדרור15/07/2017
לפני כחודש גיליתי במקרה שאשתי נפגשה עם אדם שגר לא רחוק מביתינו לאחר שביקרה אצלו בעבר עם אחד הילדים בעת רכישה של רהיט יד שניה ממנו.
באותה הפגישה הבחור החמיא לה ואת היא אף סיפרה לי כאילו בצחוק.
לאחר כשבוע, בזמן שהייתי בעבודה, היא הייתה בבית עם הילדים משעות הצהריים.
לאחר שהיא אירגנה סידור לכל אחד מהילדים היא יצאה לה להסתובב בקניון ולפגוש חברה לקפה כדי להשתחרר מחוויות היום עם הילדים.
לאחר שהגעתי הביתה, ביתי שלחה לה הודעות שהיא רוצה שהיא תביא לה מספר דברים מהקניון.
לאחר שלא נענו להודעת הוואטסאפ, בדקתי באמצעות אפליקצית מיקום אשר מותקנת בגל המכשירים של המשפחה, היכן היא נמצאת....
לתדהמתי, גיליתי כי אשתי נמצאת לא רחוק מביתינו ברחוב שאינני מכיר אף אחד ממכרינו!
השהות שלה שם הייתה של יותר משעתיים!!!
כאשר היא חזרה הביתה, בלבוש יום-יומי ואפילו ביתי ופשוט לא יוצאים איתו לקפה עם חברה בד"כ. היא אמרה שהיא לא מצאה כלום בקניון והיא ניסתה קרם גוף חדש.
מותר לציין שכאשר התקרבתי אליה, שום ריח לא היה אשר העיד על כך...
לאחר בירורים וחקירות דיגיטליות, גיליתי בדיוק מי האדם הגר ברחוב שאליו הלכה, מה מספר הסלולר שלו והצלבתי את המיקום באפליקציית האיכון עם מיקום הבית מכל הכיוונים.
מסתבר שהבחור גרוש טרי והוא פשוט מחפש להשתעשע לו.
ביצעתי עימות כללי שבו ציינתי בפניה שלא נראה לי שהיא נפגשה עם חברה לקפה והבעתי בפניה את חששותיי שהיא איננה מתנהגת כרגיל.
היא טענה שהיא רוצה יותר תשומת לב כאשר ניסיתי ללחוץ עוד, היא שאלה "מה עובר עליך".... ונשכבה בספרה לידי עלמנת לראות סדרת טלויזיה שצפינו ביחד.
חשוב לציין שתגובתה שכללה השהייה בתשובה חידדה את מה שגיליתי/חששתי אבל לא רציתי לפוצץ את העניין. אנחנו נשואים עם 3 ילדים ואינני רוצה להרעיד את האדמה מיד.
כאשר הלכנו לישון בחדרנו, שוב הבעתי את רגשותיי הדואגות והיא עדיין שאלה מה עובר עליי.
כמבחן לבדיקה האם בודאות היה סקס במפגש "האסור", שאלתי אם יש מצב לסקס...
התשובה הראשונה והמהירה שלה היתה "לא".
לאחר תשובה זו, התחלתי מהלך של הסתובבות והפניית הגב אליה.....
לאחר כ10 דקות, היא נצמדה אליה בחיבוק, ולאחר זמן קצר, יזמה סקס שהיה עם המון רגש (לפחות זו היתה התחושה).
מאז אותו ערב, אינני מפסיק לחשוב על המצב הזה.
למרות שמאז אנחנו משקיעים יותר בקשר שלנו והיא הבהירה מה היא מצפה ממני (לחזר אחריה יותר ולא לתת לה הרגשה שהיא מובנת מאליו).
השאלה היא, האם להתעמת איתה?
האימון שלי בא נפגע.
מה גם שיש לי הרגשה שהיא כנראה בגדה בי בעבר הרחוק (עוד לפני שהיו לנו ילדים) שכן היא נדבקה בקונדילומה וכנראה שגם הדביקה אותי....
באותו זמן, לא ידענו שזה קונדילומה...
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלה של בגידה
אורית צוקר19/07/2017היי דרור,
אני בהחלט חושבת שכדאי לדבר.
לטאטא את הרגשות והתחושות אל מתחת לשטיח יביא לעוד ועוד חשדנות מצידך ומכך לעוד ועוד רגשות קשים שעשויים להעכיר את הזוגיות.
משבר אמון לא נפתר מעצמו.
מאד ממליצה לכם לפנות לאיש מקצוע שיעזור לכם. ליווי והכוונה מקצועיים עשויים להפוך את מה שקורה לכם למקום של העצמת הקירבה והאינטימיות ובוודאי יעזור לכם להיפתח ולגלות מה קורה ליחסים שלכם בין אם היתה בגידה ובין אם לא.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)