איך לעזור לחברה שבגדו בה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לעזור לחברה שבגדו בה
    מאיה
    03/08/2017

אשמח לעזרה מקצועית כי אני לא יודעת מה עושים במקרים כאלה. חברה טובה גילתה שחבר שלה בוגד בה, זה היה לפני יומיים והיא עזבה את הדירה שלה והיא אצלי עכשיו. היא לא מפסיקה לבכות, היא לא אוכלת, לא מדברת, רק בוכה כל היום. חבר שלה מגיע אלי כל יום והוא רוצה לדבר איתה והיא לא מוכנה לצאת אליו או שהוא ייכנס. בכל מקרה, איך אני יכולה לעזור לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לעזור לחברה שבגדו בה

הוספת תגובה

• איך לעזור לחברה.

אורית צוקר
    04/08/2017

היי מאיה,
    בגידה היא חוויה קשה. רגשות רבים עולים ומציפים. ניראה לי שאת כבר עוזרת לה. פתחת את ביתך ואת מאפשרת לה להיות במקום בו היא יכולה להרגיש בטוחה ולאפשר לרגשות שעולים בה לקבל ביטוי. הקשבה, קבלה וחוסר שיפוטיות יעזרו גם כן.
    במקרים של התמודדות עם בגידה אני תמיד ממליצה להעזר באיש מקצוע שיכול באמת לכוון ולהאיר, להביא ללמידה מתוך מה שקרה, לפרספקטיבה ובחינת הרצון לגבי המשך היחסים. כמו כן יסייע לגעת בסוגיות שימנעו מהאירוע להשפיע לרעה על החיים בעתיד.
    כל טוב,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו