מרגישה חנוקה במערכת היחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה חנוקה במערכת היחסים
    ליאורה
    19/11/2017

אני וחבר שלי ביחד שנה וחצי, הוא מאוד מאוד אוהב אותי, כמעט מעריץ אותי, והוא קנאי לי מאוד. בתקופה האחרונה אני מרגישה שזה כבר יותר מדי בשבילי ושהוא חונק אותי ולא נותן לי זמן להיות לבד. אני אוהבת אותו אבל זה לא יכול להמשיך ככה. ניסיתי לדבר איתו על זה והוא רק נעלב והתחיל להשוות את האהבה שלנו אחד לשני ושהוא אוהב אותי יותר וכאלה... מה אני עושה?!?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרגישה חנוקה

אורית צוקר
    19/11/2017

היי ליאורה,
    אף אחד לא צריך "לתת" לך זמן לבד. את זו שמגדירה את הזמנים בהם את רוצה להיות ביחד ואת הזמנים בהם את רוצה להיות לבד. מותר לך לומר " היום אני עסוקה / או בוחרת להיות לבד". כמובן שיהיו לכך השלכות (כמו עלבון או כעס) אבל אי אפשר להימנע מלפגוש אותן. כשאת תגדירי את כמות הזמן שאת רוצה להיות ביחד והוא יגדיר את הזמן שהוא רוצה להיות ביחד, תוכלו למצוא את דרך האמצע שתספק את שניכם. רק מערכת יחסים שעונה על הצרכים של שני הצדדים תחזיק מעמד לאורך זמן.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו