נטילת יתר מכוונת של תרופה אנטי דכאונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת יתר מכוונת של תרופה אנטי דכאונית
    לין
    08/04/2019

שלום רב
    אני בת 36 לפני מס שבועיות פוטרתי ממקום עבודה בעקבות ריב עם האחראי עליי באותו יום כתבתי כמה דברים עליו בפייס תגובות לתמונות שלו וכמה הודעות לחבריו בפייס על כמה בנאדם רע הוא....ביקש שאמחק ומחקתי מה שיכולתי אתמול מתקשר אליי מגשר שאמר שיש תאריך תביעה ושאם אני רוצה נגיע להסכם....אני מאוד מאוד בלחץ מהעניין גם אם יתבע אותי כספית אין לי מה לתת לו כולה מקבלת נכות אין לי נכסים בנוסף אין לי שום תמיכה משפחתית וגם הוריי מבוגרים וחלים.
    בקיצור שאלתי כך בגלל שאיני יודעת איך אוכל להתמודד חשבתי ליטול כמה עשרות כדורי נוגדי דכאון שהצטברו אצלי? אם אעשה זות האם אאושפז בעל כוריחי? בהנחה שאם לא אמות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצוקה

ד``ר נועה ברק
    10/04/2019

שלום לין
    את נשמעת המצוקה גדולה.
    הדבר הנכון לעשות הוא לפנות למיון. יקבלו אותך גם ללא ניסיון אובדני
    כרגע הכל נראה שחור אבל דברים יכולים להסתדר
    טפלי בעצמך בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה פעמים פניתי אליהם

לין
    10/04/2019

אפילו עשו ממני צחוק אמרו לי מנסה לפתור בעיות מהר זה לא עובד ככה...מתברר שאותו אדם באמת תבע אותי על 25 אלף וממש אסור בתכלית האיסור שמשפחתי תדע מזה ואין לי איך לשלם כולה מקבלת נכות אין לי נכסים ולא כלום אין לי מי שיתמוך בי....בנוסף ביקש שאבקש סליחה בקשתי למרות הכל תבע אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו