מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת יתר מכוונת של תרופה אנטי דכאוניתלין08/04/2019
שלום רב
אני בת 36 לפני מס שבועיות פוטרתי ממקום עבודה בעקבות ריב עם האחראי עליי באותו יום כתבתי כמה דברים עליו בפייס תגובות לתמונות שלו וכמה הודעות לחבריו בפייס על כמה בנאדם רע הוא....ביקש שאמחק ומחקתי מה שיכולתי אתמול מתקשר אליי מגשר שאמר שיש תאריך תביעה ושאם אני רוצה נגיע להסכם....אני מאוד מאוד בלחץ מהעניין גם אם יתבע אותי כספית אין לי מה לתת לו כולה מקבלת נכות אין לי נכסים בנוסף אין לי שום תמיכה משפחתית וגם הוריי מבוגרים וחלים.
בקיצור שאלתי כך בגלל שאיני יודעת איך אוכל להתמודד חשבתי ליטול כמה עשרות כדורי נוגדי דכאון שהצטברו אצלי? אם אעשה זות האם אאושפז בעל כוריחי? בהנחה שאם לא אמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצוקה
ד``ר נועה ברק10/04/2019שלום לין
את נשמעת המצוקה גדולה.
הדבר הנכון לעשות הוא לפנות למיון. יקבלו אותך גם ללא ניסיון אובדני
כרגע הכל נראה שחור אבל דברים יכולים להסתדר
טפלי בעצמך בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה פעמים פניתי אליהם
לין10/04/2019אפילו עשו ממני צחוק אמרו לי מנסה לפתור בעיות מהר זה לא עובד ככה...מתברר שאותו אדם באמת תבע אותי על 25 אלף וממש אסור בתכלית האיסור שמשפחתי תדע מזה ואין לי איך לשלם כולה מקבלת נכות אין לי נכסים ולא כלום אין לי מי שיתמוך בי....בנוסף ביקש שאבקש סליחה בקשתי למרות הכל תבע אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)