עודף לחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף לחץ
    ניבית
    30/11/2009

שלום,

לאחרונה התחלתי עבודה חדשה, שדורשת שעות עבודה ארוכות. אני מגיעה הביתה ואז אני צריכה להכין אוכל ולעשות כל מיני מטלות בבית. אחרי כן אני עושה סריקה באינטרנט כדי לעזור להורי למצוא עבודה, מחפשת מקומות לחתונה (אני ובן זוגי מנסים לתכנן חתונה), לומדת נהיגה וגם עושה ריצות כדי לשמור על כושר גופני. אני מרגישה שחיי לוחצים מדי ושאני קורסת. בן זוגי לא יכול לעזור לי כי הוא עובד ולומד + כל השאר. לפעמים בא לי פשוט להישאר בבית מתחת לשמיכה. אני מרגישה שיותר מדי דברים תלויים בי. אשמח להמלצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף לחץ

הוספת תגובה

• עודף לחץ

רננה פרייברג
    30/11/2009

ניבית שלום
    באמת נראה מהדברים שכתבת שאת מתמודדת עם ריבוי משימות. את דואגת להוריך שזקוקים לעבודה, ומנסה לקדם אירוע משמח בחייך האישיים.
    כמובן שככל שאנחנו מנסים להתמודד עם משימות רבות, ועוד כאלה שטעונות במתח רגשי- יכולת ההתמודדות וההתנגדות שלנו ללחץ פוחתת.

אם יש ביכולתך לערוך סדר עדיפויות לתקופת זמן מוגדרת, תוכלי כך להגדיר לעצמך במה חשוב לטפל ובמה דחוף לטפל. ואז אפשר לנסות לראות מה את יכולה להעביר לטיפולו של אחר.
    כדאי להאט את הקצב או לפחות להפחית מכמות הדברים שאת עושה בבת אחת, כי כבר עכשיו את מרגישה שקשה לך ואת זקוקה למנוחה.
    מקווה שיוקל בקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו