מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודף לחץניבית30/11/2009
שלום,
לאחרונה התחלתי עבודה חדשה, שדורשת שעות עבודה ארוכות. אני מגיעה הביתה ואז אני צריכה להכין אוכל ולעשות כל מיני מטלות בבית. אחרי כן אני עושה סריקה באינטרנט כדי לעזור להורי למצוא עבודה, מחפשת מקומות לחתונה (אני ובן זוגי מנסים לתכנן חתונה), לומדת נהיגה וגם עושה ריצות כדי לשמור על כושר גופני. אני מרגישה שחיי לוחצים מדי ושאני קורסת. בן זוגי לא יכול לעזור לי כי הוא עובד ולומד + כל השאר. לפעמים בא לי פשוט להישאר בבית מתחת לשמיכה. אני מרגישה שיותר מדי דברים תלויים בי. אשמח להמלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף לחץ
רננה פרייברג30/11/2009ניבית שלום
באמת נראה מהדברים שכתבת שאת מתמודדת עם ריבוי משימות. את דואגת להוריך שזקוקים לעבודה, ומנסה לקדם אירוע משמח בחייך האישיים.
כמובן שככל שאנחנו מנסים להתמודד עם משימות רבות, ועוד כאלה שטעונות במתח רגשי- יכולת ההתמודדות וההתנגדות שלנו ללחץ פוחתת.
אם יש ביכולתך לערוך סדר עדיפויות לתקופת זמן מוגדרת, תוכלי כך להגדיר לעצמך במה חשוב לטפל ובמה דחוף לטפל. ואז אפשר לנסות לראות מה את יכולה להעביר לטיפולו של אחר.
כדאי להאט את הקצב או לפחות להפחית מכמות הדברים שאת עושה בבת אחת, כי כבר עכשיו את מרגישה שקשה לך ואת זקוקה למנוחה.
מקווה שיוקל בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)