מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרועי ולרננה!קספר01/12/2009
הרבה הצלחה עם הפורום החדש!
מאחלת לכם עם כול הלב שהפורום הזה יפרח,
אם יהו לי שאלות בנושאים הנל אפנה אלכם בשימחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרועי ולרננה!
רועי סמנה01/12/2009תודה יעל, את תמיד מוזמנת להפנות אלינו שאלות וכמובן גם להפנות את מכרייך לכאן במידת הצורך.
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשימחה
קספר01/12/2009לא הבנתי משהו , מה ההבדל בנכם לפורום פסיכולוגיה?
אילכם אפשר לפנות רק בנושאים הנ"ל?
אל דאגה,אני אמליץ בחום שיבואו לכאן .
וחשבתי שכאשר אהיה באגודת הסטודנטים, ונבנה אתר חדש, אוכל לכתוב את הפורום הזה, כהמלצה, לסטודנטים , כי לא חסר לחץ וכול מיני בעיות בתור סטודנט באוניברסיטה הפתוחה, ובכלל בחיים.
אלה אם כן זה יפריע לכם. וזה גם סבבה מבחינתי. כיאלו מבחינת לא לעשות את זה .
טוב מילה שלי בפעם הבאה שאכתוב כאן, זה יהיה רק קשור לנושאים שקשורים למעלה.
לא אבלבל לכם את המוח יותר
שוב מאחלת הרמוניה והרבה הצלחה
יאללה ב יי
יעל מהא"ופ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשימחה
רועי סמנה02/12/2009הפורום מתמקד בייעוץ בנושאים הקשורים ללחצים ו/או משברים מסוגים שונים (עקב גירושין, פיטורין, מעבר דירה וכו') וכל שאלה רלבנטית תתקבל בברכה.
כל טוב
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בלחץ ומשבר רועי ורננה
קספר04/12/2009אני בלחץ ,ובמשבר
אני לא יודעת מה לעשות ?
מחר זה יום השנה לזיכרה של חברה שלי ,ומחר , יש אזכרה ,ועולים לקבר שלה .
ולא יודעת אם לבוא ,כי מצבי הבריאותי והנפשי לא ממש מאפשר לי , להיות בסיטואציה כזאת של הוספת עוד עצב ,וצער עמוק . שגם ככה קיים בגלל המוות שלה .
אני לא מצליחה להרדם וממש לא יודעת מה לעשות ?
אם לא אלך ,יהיה לי יותר קשה ממה שעכשיו , ואני רוצה ללכת. אם אלך הדיכאון , והצער יתגברו יותר , כי זה קשה לי ללכת לשם ולראות את הקבר..
בפורום פסיכולוגיה אין מענה מקצועי הרבה זמן ,וקשה לי, לכן פניתי לפורום זה .
דרך אגב במפנה חד ,אני מנסה להפנות לכאן אנשים , אפילו מואיי נט אבלבשורה התחתונה, הבחירה היא שלהם אם לכתוב כאן או לא
אשתדל להבא לכתוב פה בנושאים שקשורים לנושא הפורום. פשוט קשה לי הלילה .
איתכם הסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לפורום פסיכולוגיה שבאתר הז
קספר04/12/2009הזה ,BEOK
זה אולי יקח זמן להביא לכאן אנשים אבל אין עלכם .
מי שלא בא לכאן ההפסד שלו, אבל יבואו זה רק יקח זמן
יו השעה.....2 ושש דקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
רועי סמנה04/12/2009את מתארת מצב לא פשוט שבו עלייך לבחור בין שתי אופציות בעייתיות ובאופן טבעי זה מעורר מתח ולחץ. באופן כללי הייתי ממליץ לא למהר להעמיס על עצמך יותר ממה שאת מרגישה שאת מסוגלת להכיל ולעכל כרגע. אולי תוכלי למצוא פשרה עם עצמך, כמו לבקר את המשפחה בלי לעלות לקבר או לעלות לקבר במועד אחר. אם בסופו של דבר תחליטי שלא לוותר על ההגעה לאזכרה אני ממליץ שתעטפי את עצמך במכרים שאכפת להם ממך, כך שלא תהיי לבדך בזמן האזכרה ואחריה ובכדי שתוכלי לחלוק עם אנשים נוספים את הצער והכאב.
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך רועי היקר!
קספר04/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)