מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?קספר02/12/2009
אני בתחילתה של תקופה לא טובה . כמו פיטורין
. ביום שישי האחרון , נפלתי בעבודה ולאחר שעות בטרם(כמו מיון") התברר שיש לי סדק \שבר ,
ודלקת חמורה , בחלק שמחבר בין הזרוע לכפ היד.
מאז, ימי השתנו ללא היכר. אני לא יכולה לעבוד,למעט אתמול שבאתי רק בתקן משגיחה על הילדים,והבוסית אמרה לי שאני יכולה לבוא מתי שאני רוצה לעשות את זה.
לא יכולה ללמוד , ולכתוב ממנים, ורק מירקור, לא עוזר לי ללמוד.
שני רכזי ההוראה נתנו לי, כמעט ללא בעיות דחייה במבחן, ודחיית הממנים ,עד שארגיש טוב .
אז מה אני עושה כול היום?????
תשובה.... באותה התנוחה ,מול המחשב משעה תשע בבו'קר!!!!!
אתמול חשבתי, שדברים ישתפרו מהר אבל מהר מאוד התברר לי,שזה רחוק מהמציאות .
אני עובדת בגן ילדים , ואתמןל אומנם באתי לכמה שעות ,בעיקר בגלל הגעגועים לילדים, אבל הירגשתי לא טוב אחר כך, .בדרך כלל אני אוהבת להשתולל איתם ,ואתמול פשוט לא יכולתי.
בקיצור כול היום אני מסתובבת סביב הזנב של עצמי.
מרגישה חסרת משמעות כמו בתקופה שההיתי אחרי שפיטרו אותי .
כולם בעבןדה ,ורק אני כול היום , מול המחשב . מילא אם הייתי קוראת במחשב , מאמרים מענינים
על הפסיכואנליזה, או מאמר5ים בנושא הלימוד שלי ,או סתם להנאה לקרוא ספרים,אבל זה ממש רחוק מהמציאות.
כול היום אני מול המחשב ומנדנדת לידיד שלי שעובד
מה לעשות? איך להרים את עצמי מהדיכאון , ויאוש?
תודה וערב נעים
יעל מהאו"פ | (בהפסקה מהאופ עד,מפגש ההנחיה הבא ה)
במידה ושאלתי יותר מתאימה ,לפורום פסיכולוגיה אכתוב שם ואני מתנצלת מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
רננה פרייברג02/12/2009הי יעל
קודם כל אני מקווה שתרגישי טוב בהקדם וכי הפציעה שלך תחלים ותחזרי לכושר מלא.
כמו שכתבת עברת כבר תקופות בחייך של מתח וקושי. מעטים האנשים שתחושות אלה נחסכות מהן.
אני מציעה שתנסי לגוון את השגרה שלך, גם בזמן פציעה. למשל טוב מאוד לדעתי שיצאת והלכת לעבודה ונפגשת עם הילדים שאת כל כך אוהבת. כדאי להמשיך ולעבוד, ואולי לנסות פעילויות נוספות.
פעילות גופנית, גם אם קלה ולא מאומצת עוזרת מאוד בשיפור מצב הרוח ותחושת המסוגלות.
וחשוב גם לזכור- שתקופות קשות חולפות. וכפי שהתגברת על קושי בעבר, כך יש אפשרות שתתגברי גם הפעם.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרננה תודה על תשובתך, ורועי תודה על
קספר02/12/2009הקישור
להתראות בקרוב
ואnליץ בחום עליכם!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)