מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים בשעת משברקספר08/12/2009
נו טוב , איך אפשר לשאול שאלה כול כך מסובכת, עם 2500 תווים.....?
אז אני פשוט אתחיל
אני לא יודעת מה לעשות.
כבר כמעט שנה שאני במצב הזה,אבל אבל הייתי רוצה לדעת,מה לעשות , בנתיים.
אני ברשימת ההמתנה יותר מחצי שנה לטיפול וניראה ל שמצבי הולך ומידרדר.
תמול התחלתי להרגיש לא טוב ,ה בסביבות אחרי הצוהוריים
ומאותו רגע , המצב הלך והידרדר ודבר גרר לדבר.
בעצם מה שגרם לזה היה , ויכוח עם אמילי ברונטה , שהתגובה שלי היתה קצת מוגזמת, ולא מתאימה לי . אמילי היתה רק הטריגר.
(בדרך כלל אני דוגלת בד רכי נועם)
זה בכלל ,גרם לי להרגיש עוד יו תר טוב לא טוב .
לאחר מכן היתי צריכה לקחת מונית לשיעור , כי שכחתי את הזמן , בגלל הויכוח , ולקחתי מונית .
כול הדרך הרגשתי דיכאון , ראיתי את הכול שחור, והייתי עם הראש למטה רוב הזמן.הגעתי לקמפוס , ואיך שאני יוצאת מהשרותים , פגשתי מנחה שלימדה אותי כמה קורסים ,והיא מכירה אותי טוב, כי גם בהפסקות היא היתה נוהגת לשבת איתנו. היא מלמדת פסיכולוגיה
ואני לא יודעת למה , באמת שלא , כשיצאתי מהשרותים אמרתי לה שאני לא מרגישה טוב , ושניראה לי שאני הולכת היום להתאשפז, בפסיכיאטריה כמובן.
שוב ,לא יודעת למה שיתפתי אותה בזה .
אז התגובה שלה היתה,( לא מדויק,) אני חושבת שזה נכון לך לעשות או משהו כזה , ואז שאלתי אותה אם באמת ני היא ר צינית אז היא אמר שכן, סובבה את הגב והלכה.
זה בכלל ...
נכנסתילשיעור ישבתי עם הראש על השולחן הרגשתי רע וןמר , ממש אם היתהלי ההזדמנות באותו הרגע .....
טוב יש לי 1325 תווים אז אנצל ואומר שאולי אתחרט על שכתבתי את זה כי במשך השנה , ידעתי עליות ומורדות אבל משבר בתוך משבר......
אם זה לא מתאים, ולא תוכלו לענות לי אז תודה על המקום לפרוק את הצער
ואין לי מושג מה לעשות וליפני שנה או יותר לא הייתי ככה , הייתי הרבה יותאר בן אדם שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעל!!
shira80008/12/2009יעל, לא הכל שחור, את יודעת שיש גם אנשים נפלאים .אני מתארת לעצמי שאת נתקלת בהם גם באוניברסיטה וגם בעבודה שלך , אפילו באינטרנט יש כמה יחידי סגולה:) .
וגם אם הדרך שלך נראית כעת ללא מוצא, בסופו של דבר המוצא נפרץ. מדובר בתהליך ארוך שלוקח זמן, ותלוי בסופו של דבר בך ובמעשייך.
אני מחזיקה לך אצבעות שתתחילי במהרה את הטיפול שאת ממתינה לו כל כך הרבה זמן ואת תראי כמה שהוא יועיל לך ויעשה לך טוב.
אשר לגב' המדוברת . דבריה אינם מעידים דבר עליך, אלא עליה. כל מי שעיניו בראשו רואה .
שיהיה לך לילה טוב יקירה. מחבקת אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה אדם נורא היא!
כרטיסנית09/12/2009המנחה שלך. את מביעה בפניה מצוקה, ובלי לדעת מה קורה, היא אומרת לך משפט כזה ופשוט הולכת?!
חבל שמישהי כזאת קשורה לפסיכולוגיה. אני מקווה שהיא לא פסיכולוגית.
תרגישי טוב!
מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
רננה פרייברג09/12/2009אני רואה מדבריך שאת נמצאת בתקופה ארוכה של מצוקה וקושי. טוב שאת פונה לטיפול, טוב שאת נעזרת בחברייך לפורום וטוב שאת יודעת שלפעמים התגובות שלנו כאנשים הן מוגזמות ותלויות מצב- כפי שקרה לך עצמך- כך תיארת בתחילת כתיבתך.
חזקי ואמצי והמשיכי לנסות ולהרגיש טוב יותר בחייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרננה
קספר09/12/2009אני מנסה להבין אם לזה התכוונת בדברייך
אם בכך שכתבת שלעיתים התגובות שלנו קשורות למצב וכו....
התכוונת לכך שאולי היא באה אולי באותו היוןם בלי מצב רוח ? או שנמישהו בעבודה שלה עיצבן אותה , ולא היה לה כוח לדבר איתי או שהיא הרגישה שאני נולפת עליה עם משהו שלא בא לה להתמודד איתו ? יכול להיות
א ני בטוחה במיליון אחוז שאני לא תוכן החיים שלה , ובשונה מהילדים בגן , אני לא חןשבת שאני במרכז העולם אבל עדיין ,אפשר להיות טיפה יותר רגיש לאחר,להיות אמפטית.
בשעת מצוקה ,לא חושבים הרבה , וברור לי לחלוטין , שאם מצבי היה קצת יותר טוב , הייתי מסתפקת רק בשלום שלום ויוצאת אל השיעור ,שגם ככה איחרתי איליו,
אבל יש דרך להגיב כמו לןמשל אני רואה את המצוקה שלך , אבל אני לא יכולה לעזור לך, תיפני ל....
או לא יודעת מה . אבל להפנות את הגב ככה לאדם במצוקה ?
בכול מקרה ניראה לי שפניתי אילה כי היתה לי הערכה אליה , והיא היתה נוהגת לדבר איתנו גם בנושאים אלו בהפסקות אבל שוב לא חשבתי הרבה באותו הרגע
אם לא התכוונת לזה גם עזרת ל כי מעצם כתיבתי קצת עזר לי להבין דברים .בכול מקרה אין הרבה מה לעשות רק להמשיך הלאה ,ולקוות שאפגוש בעתיד אנשים יותר נעימים ונחמדים .
אני דפוקה בראש באופן זמני בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
shira80009/12/2009בתגובתי לגב' לא התכוונתי למנחה. אינני מכירה את המנחה שלך, אך תראי,
לפעמים אנחנו מגיעים לעבודה אחרי שרבנו עם הבעל לילה קודם :).
או שהיה לנו בוקר קשה עם הילדים או שסתם התעוררנו בלי מצב רוח
ויכול להיות באמת שהיו לה בעיות בעבודה שלה, מישהו הרגיז אותה, כמו שכתבת.
ואם את אומרת שהיתה לך הערכה אליה , והיא היתה נוהגת לדבר איתכם גם בנושאים אלו בהפסקות אז כנראה שהיא כן אדם טוב ופשוט "נפלת" עליה ביום לא טוב. זה קורה , לא צריך לשפוט על סמך מקרה אחד.
יעליייייי, מקווה שאת מרגישה טוב יותר היום.
חיבוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
shira80009/12/2009בתגובתי לגב' לא התכוונתי למנחה. אינני מכירה את המנחה שלך, אך תראי,
לפעמים אנחנו מגיעים לעבודה אחרי שרבנו עם הבעל לילה קודם :).
או שהיה לנו בוקר קשה עם הילדים או שסתם התעוררנו בלי מצב רוח
ויכול להיות באמת שהיו לה בעיות בעבודה שלה, מישהו הרגיז אותה, כמו שכתבת.
ואם את אומרת שהיתה לך הערכה אליה , והיא היתה נוהגת לדבר איתכם גם בנושאים אלו בהפסקות אז כנראה שהיא כן אדם טוב ופשוט "נפלת" עליה ביום לא טוב. זה קורה , לא צריך לשפוט על סמך מקרה אחד.
יעליייייי, מקווה שאת מרגישה טוב יותר היום.
חיבוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן שירה
קספר09/12/2009הבנתי שהתכוונת לאימילי ברונטה
לצערי ,אני חושבת שזה לא בגלל שהיא רבה עם בעלה , אלה זה טמון באופי השלה.
היא מ מרצה מאוד טובה , והרבה מאוד סטודנטים אוהבים ללמוד אצלה .
לפחות ממה ששמעתי, וממה שהתנסתי בעצמי, היא באמת מלמדת טוב, ובצורה מענינת . אבל יש לה לרוב ,גם קטעים לא נעימים , כלפי אחרים . כך היא גם ירדה על מישהו שלמד איתי ,ליפני כול הכיתה .
טוב היא לא באמת שווה שאני אבזבז עליה מילים פה
המשך באי מייל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למגיבים
קספר09/12/2009כרסינית , אני שמחה, שהצלחתי למשוך לפה אנשים ,ואפילו שזה עלה לי במילים לא נעימןת מדונה ושיר הרוח.
שירה אני אכתוב לך בערב
ולצערי היא בש לב הסטאז אחרי תואר שני , למדה תואר ראשון בפתוחה, והכי הכי מצער אותי ,שהיא מלמדת פסיכופתלוגיה.
השתדלתי להמעיט בכתיבה שלא קשורה לנו7שאים של הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)