סוף שבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף שבוע
    מישהי
    11/12/2009

עוד שבוע חלף, שבת עמוסת אורחים לפני.
    מצד אחד ציפיה לחוויה משפחתית שמחה, מצד שני לחץ שכולם יהיו מרוצים ואף אחד לא ירגיש מקופח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף שבוע

הוספת תגובה

• כמובן שנוסף לכל יש את ההכנות

מישהי
    11/12/2009

שבגלל עומסים בעבודה אין לי זמן להקדיש, אז טוב שאחרים לוקחים את ההגה, ודואגים לכל, וחושב שיהיה שפע, ושיהיה טעים, ושיהיה מיוחד, אבל לא מיוחד מדי, כדי שאף אחד לא ירגיש חלישות הדעת, לתמרן בין כל הנחוץ, והראוי, והטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנות לשבת

רועי סמנה
    12/12/2009

היי מישהי
    לא ברור לי מהודעתך עד כמה הלחץ שבאירוח ובהכנות (המעייפות, אין ספק) הן משהו שאת רוצה ומוכנה לספוג. לא קל לתמרן הין העבודה למשפחה והקשיים הללו הם משהו שנשים (בעיקר...) רבות נאלצות להתמודד עימם, אך חשוב שכל אחת ואחד ימצאו את הדרך הנכונה והמאוזנת עבורם, כזו שמשקפת את יכולותיהם וצורכיהם. למשל, אם ההתעסקות באירוח מכבידה מדי, אפשר לשקול להפחית את התדירות או לגייס אנשים נוספים לעזרה עם ההכנות.
    על כל פנים- אני מקווה שארוחת השבת עברה בנעימים...

רועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו