מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי יעל, שירה ורועי-שיר13/12/2009
איני כותבת את ההודעה הזו כדי לריב ואני מקווה מאד שתקראו אותה ממקום נכון.
יעל- אין לי שום בעיה שאת כותבת גם פה וגם בפורום "שלנו", אבל כן יש לי בעיה שאת מערבבת ביניהם וכותבת פה את שמי!
זה הפרה של כל רמות הפרטיות.
הרי לא היית רוצה שאכתוב כאן את שמך משם, נכון? אז אני מצפה שגם לא תשתמשי בשמי כאן.
אם יש לך מה לומר לי, את מוזמנת לומר לי את זה שם, אבל אני ממש מבקשת ממך שלא תערבבי בין הפורומים.
לכל אחד יש את הזכות איפה הוא רוצה ששמו יופיע וכן את היכולת להיכנס בכינויים שונים שמתאימים לו לאותו הפורום אליו הוא נכנס (לדוגמא- לי יש 3 כינויים ב3 פורומים שונים).
חלק מזה, זה כי איני רוצה שאנשים מפורום אחד יזהו אותי בפורום שני, וחלק מזה זה שכל כינוי הוא צד אחר בי שאני בוחרת להביא למערכת הוירטואלית.
אני חושבת שאת קצת מבלבלת...
רועי פתח פורום חדש, ברכותיי ואיחוליי להצלחה, אבל זה לא "המשך" של הפורום שלנו.
כל פורום עומד בפני עצמו ואני ממש מבקשת ממך שלא תכניסי אותי, בשמי או במעשיי, לפורום הנוכחי.
שירה- געגעתי!
רועי- שוב, הצלחה ושגשוג. אנא ממך הקפד שלא יהיו ערבובים... תודה! :)
רק טוב ואור
וחג שמח,
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משו ליעל-
שיר13/12/2009ציירת אותי מפלצת... אז לשם ההבהרה-
אין לי כל בעיה שאת כותבת פה, אני שמחה שאת מוצאת את רועי ואת הפורום הזה כמקור תמיכה!
יש לי בעיה כשאת מפנה בדם יזע ודמעות אנשים מהפורום שלנו לכאן...
אני מכבדת את המרחב הזה ומאחלת לו התקדמות ופריחה,
כל שביקשתי הוא רק שתכבדי את המרחב שלנו...
יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממממ
קספר13/12/2009אני לא יודעת כול כך איך להגיב להודעתך, וגם לא חושבת שזב המקום המתאים .
בכול מקרה תהיהי בטוחה שלא אזכיר את שמך פה, אם זה גורם לך לאי נחת.
בנוסף לא חושבת שהצגתי מישהו כמפלצת , אני חושבת שצריך לקחת דברים בפורפורציה הנכונה.
הכי קרוב למפצלת תיראתי את המנחה שלי ,(שלצערי אצתרך כנראה לראות אולי מחר במסדרונות האו"פ)וגם זה היה בעדינות .
מעניין אותי לדעת , למה לדעתך , זה שאני מנסה "ביגע" "דם "ודמעות" להפנות לכאן אנשים ,למה לדעתך זה מהווה איום על מישהו ,משהו..................??????????
אני לא מנסה להפנות אף אחד לאפ מקום , לא למדתי להיות שוטרת תנועה עדיין, ואין לי עניין מלבד
לסיים את חיי בשקט
תאמיני לי , רק לסיים את ממ"ן 13 14 ולהנות מהילדים בגן.(הכי קרוב למה שתיארת , בגן אני לעיתים קרובות לצערי על תקן שופטת .)
הנה הסבר של ילד בן 3 וחצי למה הילד השני בוכה. אגוצנטריות? לא בטוחה
1 "הרגל שלי הגיע" בטעות" לראש של נימרוד"
"2 "מיכאל נתן לי המריצה ,נשכב על החול והתחיל לבכות אה לא התבלבלתי זה אפר "
סליחה רגע של שפיות , היה ,עבר
חבל שלא נתנת לי את האיי מייל שלך, שאכתוב לך את כול זה במייל שלך . ושוב, הבטחה שלי לא אכתוב את שמך
לרנננה ורועי ,
אני מתנצלת שהבאתי לכאן צדידם לא נעימים מהפורום השני .
זאת לא היתה כוונתי, אני מוכנה לספוג אבל אני חושבת שזה לא פייר שאחרים צריכים לסבול מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר וליעל
רועי סמנה13/12/2009אני מסכים שאין צורך לערבב בין הפורומים השונים. הפורום הזה עומד בפני עצמו והוא שונה באופיו ובמטרותיו מהפורום בו חלקכם הכרתם אותי. גם אם ישנם משברים שקשורים בסיטואציות שקו בפורומים אחרים אפשר להתייחס אליהם באופן כללי ובלי לנקוב בשמות.
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק ב100 אחוז
קספר13/12/2009שיר ,קבלי את ההתנצלותי הכנה , לא היתה לי כול כוונה לפגוע בך .
וזה לא היה במקום להזכיר את שמך.
וגם רועי , קבל את התנצלותי על כך שעירבתי אותך בבלאגן , ואני מאמינה שזה לא הכי נעים לקרוא גם מצידך את מה שכתבתי.
טוב כול מילה נוספת מיותרת ועדיף לי לשתוק עכשיו
חג שמייח
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לבקשה של שיר -
פה וגם שם13/12/2009מאוד חורה לי לראות כאן את שמי הוירטואלי מהפורום ההוא, מה אמרתי או מה כתבתי שם
ליעל מהאו"פ או לכל אחד אחר אם וכאשר.
אשמח מאוד אם תהיה הקפדה על הפרדה מוחלטת גם מצד הממונים כאן..
כל מצב אחר אינו תקין ועושה עוול לכל הנוגעים בדבר.
רועי, בהצלחה בדרכך החדשה, להתראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר, קיבלתי
קספר13/12/2009רק אפשר לחשוב , שישבתי כאן שעות על שעות וכתבתי שמות של אנשים
לא אזכיר יותר שום ש/ם של אפ אחד, וניראה לי שעדיף לי קצת לנוח מנהמילה הכתובה.
טוב נו עד מחר......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פשוט מזועזעעת מהחוצפה (נמחק)
מישהי13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
מישהי13/12/2009חסרה מילה,
בקטע שכתבתי, שלא קראתי את התיאור שנתת עליהן, רציתי לומר שאם תארת אותן כמפלצות, אני לא מאשימה אותך, לא יודעת איך שתארת אותן כי לא קראתי, כנראה מחקו את זה, אבל ההתנהגות שלהן היא מפלצתית לחלוטין
ורועי, לדעתי אתה טועה בהחלט שאתה נותן להן להפחיד אותך
שים עליהן פס, אל תגיב אליהן, אל תענה להן, הן לא שוות תשובה, ההתנהגות המגעילה שלהן צריכה או להתקבל באדישות מוחלטת ובלי תגובה, או לחסום אותן, אך דבר אחד ברור וודאי אסור להן להשתלט כאן הפורום, אסור להן להטיל את הפחד הנוראי שהן מטילות שם, אסור לתת להן לסתום כאן את הפיות.
אם מחקת הודעות של יעל רק בגלל התגובה שלהן, לדעתי אתה צריך ללכת טיפה לטיפול, כדי לקבל יותר בטחון עצמי, לדעת איך לעמוד בפני אלו שרומסים ודורסים! כניעה זו לא דרך! התקפלות זו לא דרך! לא עם נשים שכאלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
רועי סמנה13/12/2009שום הודעה שעסקה באדם כזה או אחר לא נמחקה. אני מבקש מכולם להיצמד לנושאי הפורום ולכבד את בקשתי ליצירת פורום מקצועי לשאלות ותשובות בנושאי משבר, ותו לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבהרה התקבלה בברכה
מישהי13/12/2009שמחה לשמוע, פשוט חששתי
וכן, בהחלט צריכים להיצמד לנושאי הפורום
אבל אסור בשום אופן להכנע לטרור, וזה חייב להיות בתשתית של הפורום, לא יתכן שיפחדו כאן לכתוב דברים, שמא יאיימו עליהם חייזרים מפורומים אחרים.
זה כל מה שבקשתי לומר,
ומה לעשות, אני לא פוחדת לומר את זה בקול רם וצלול!
ההשתנפנות של כולם כבר די מעצבנת אותי!
אז זהו, אני חושבת שהדברים ברורים, ואין צורך לדוש בהם יותר, ואני מקווה שאילו שאליהם ועליהם כתבתי, יקבלו את המסר, ויבינו שעד כאן, ותו לאו~
ושיהיה לך לילה טוב וחנוכה שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי - אני מבינה את הדאגה שלך ליעל
shira80013/12/2009וגם לי יעל מאוד יקרה.
תראי, אני מבינה באיזשהו מקום את הכעס שלך , שגם היה קיים בי באותה העת בגלל כל מה שקרה,
אבל עכשיו יש שני פורומים שהם די שונים במהותם זה מזה , וכל אחד יכול לכתוב איפה שהוא רוצה.
לגבי שלוש הבחורות שציינת.
אני חושבת שזה לא לעניין הדרך שבה חדרת וחיטטת בנבכי נפשן והכפשת אותן.
הן ישבו בפורום השני וכתבו פוסטים אישיים שמתארים את הבעיות שלהן , את החולשות ואת הכאבים שלהן , והדבר האחרון שהן רצו לקבל זה תגובה מתנשאת ושיפוטית לדרך שבה הן מנהלות את חייהן.
(לעיתים שאני כועסת אני גם עשויה להגיב בצורה חטטנית ושיפוטית, אבל אני גם משתדלת מאוד להמנע מכך).
תראי, כולנו אנשים רגישים עם בעיות ורובנו נמצאים בטיפול .
את לא יותר טובה מהן וגם אני לא יותר טובה ממך או מהן.
לכל אחד יש את הקשיים ואת הרגישויות שלו אחרת לא היינו כותבים לא פה ולא שם.
אז אני חושבת שיעל הבינה שזה לא המקום לכתוב פה על הפורום השני ובפורום השני לא מומלץ לכתוב על הפורום הזה .
וכל אחד יכול לכתוב היכן שהוא רוצה כל עוד זה משרת את מטרת הפורום שבו הוא כותב.
.
בברכת חג שמח
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם כל הכבוד, הן עברו כל גבול
מישהי13/12/2009ההתפרצויות של פרימה דונה עליה, היו מתחת לכל ביקורות
האיומים החוזרים ונישנים של דונה, שמי שלא ישמע בקולה היא תלשין אותו להנהלה כבר העלו ריח מכאן ועד הונלולו
לכן הן צריכות לדעת שלכל אחד יש את הרגישויות שלו
שגם ליעל יש דם
גם לה יש רגשות
ואי אפשר לרמוס אותה, היא לא ג'וק,
וכן, יש אנשים שיש רק שפה אחת שהן מבינים, וכל שפה אחרת לא מדברת אליהן,
ותנסי לדבר אל ההגיון שלהן, ותעדיפי לדבר אל הקיר
אז ברגע שהן תבנה, שההתנהגות שלהן תהייה בומרנג, הן תזהרנה, הן תבנה שליעל יש הגנה, ואני לא אתן שכך ירמסו אותה.
זה כל מה שרציתי שהן תדענה, לעשות סוף לכוחניות של הבנות הללו.
עם כל הכבוד, לכל אחד יתיחסו בדרך שהוא מתיחס לאחרים
וכבר שבועות ארוכים שהן רומסות אותה, אין פוצה פה ומצפצף, ולכן, אחרי שתי התגובות החצופות שלהן, הן בפורום הזה והן בפורום השני, הרגשתי, שעד כאן, ולא יותר, ונעשה לכל הדבר הזה סוף.
ואני מתכוונת לכל מילה שאני אומרת!
מבינה אותך, כל אחד לא רוצה להיות חשוף לכך שידרכו לו על היבלות, אבל כמים הפנים אל הפנים, מי שלא יפנים שגם לאחרים יש רגשות, שיקח בחשבון שהוא עלול להפגע
לדעתי, הענין מיצה את עצמו, אין לי ספק שהן הבינו בדיוק לאן נושבת הרוח, והן למדו את הלקח, ואני לא חשובת שההשתלחויות שלוחות הרסן שלהן תמשכנה, לכן לא כדאי להמשיך להטיז רעל, וכדאי להמשיך הלאה בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי - אני מבינה את הדאגה שלך ליעל
shira80013/12/2009וגם לי יעל מאוד יקרה.
תראי, אני מבינה באיזשהו מקום את הכעס שלך , שגם היה קיים בי באותה העת בגלל כל מה שקרה,
אבל עכשיו יש שני פורומים שהם די שונים במהותם זה מזה , וכל אחד יכול לכתוב איפה שהוא רוצה.
לגבי שלוש הבחורות שציינת.
אני חושבת שזה לא לעניין הדרך שבה חדרת וחיטטת בנבכי נפשן והכפשת אותן.
הן ישבו בפורום השני וכתבו פוסטים אישיים שמתארים את הבעיות שלהן , את החולשות ואת הכאבים שלהן , והדבר האחרון שהן רצו לקבל זה תגובה מתנשאת ושיפוטית לדרך שבה הן מנהלות את חייהן.
(לעיתים שאני כועסת אני גם עשויה להגיב בצורה חטטנית ושיפוטית, אבל אני גם משתדלת מאוד להמנע מכך).
תראי, כולנו אנשים רגישים עם בעיות ורובנו נמצאים בטיפול .
את לא יותר טובה מהן וגם אני לא יותר טובה ממך או מהן.
לכל אחד יש את הקשיים ואת הרגישויות שלו אחרת לא היינו כותבים לא פה ולא שם.
אז אני חושבת שיעל הבינה שזה לא המקום לכתוב פה על הפורום השני ובפורום השני לא מומלץ לכתוב על הפורום הזה .
וכל אחד יכול לכתוב היכן שהוא רוצה כל עוד זה משרת את מטרת הפורום שבו הוא כותב.
.
בברכת חג שמח
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רק שאלה
קספר14/12/2009סליחה יש למישהו פתק החלפה לחיים האלו?
קוראים לי יעל אני גרה בירושלים ואתם מוזמנים להבקר אותי בבית הקברות בכניסה לעיר
רועי ורננה
שוב אני מתנצלת על כול הבאלגאן, כמו שאומרים סוף מעשה , במחשבה תחילה . וכוונתי היתה לעזור לכם , לפרסם ולקדם את הפורום,לא יודעת , יצא לי קווץ
לא יודעת מה לחשוב או לכתוב על שנעשה פה , יש לי כול מיני מחשבות , אבל אשמור אותן לעצמי, כי עשיתי מספיק נזק.
מישהי
תודה מקרב לב לך על העידוד והתמיכה ,!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אקשיב לבקשתך ואכתוב רק לנושאים
קספר14/12/2009שקשורים לנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל - את תקשיבי לעצמך
מישהי14/12/2009ותעשי מה שטוב עבורך
ואין לך שום צורך לפחד או להתקפל לפני מישהו! אל תדאגי, לא נתן כאן שירמסו אותך, את לא צריכה לפחוד מהטרור שלהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)