מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ועצה קטנה (נמחק)מישהי13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ורק עוד מילה אחת קטנה לשתיכן
מישהי13/12/2009אם אני אראה שאתן ממשיכות ברדיפה שלכן את יעל - למה צריך כינוי, אני אעשה בדיוק את מה שאמרתי, פשוט אאסוף לינקים להודעות שלכן עצמכן ואפרסם אותן, תאמינו לי שזה לא יעשה לכן טוב.
וכן, יש לי חדשות בשבילכן, זה לגטימי לחלוטין, וחוקי לתת לינקים על דברים שנכתבו ברשת, אז לא יהיה לכן בדיוק במה לאיים עלי.
לכן אני מבקשת מכן, רדו ממנה, ורדו קומפלט, כי אני אשים לזה סוף, לרדיפה שלכן אותה.
וכן, גם אם תרדפו אותה, בפורום השני גם אז אני אצא להגן עליה, לא אעבור על כך בשתיקה על הרמיסה הזו.
אז לטובתכן כדאי, שפשוט, תרדו ממנה, אתן יכולות להפסיק להגיב אליה, להתעלם ממנה, אבל אתן לא תמשכנה כך לרמוס אותה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לאיים - אני לא מאיימת
פה וגם שם14/12/2009אני עושה.
שכן כבר פניתי לכל מי שצריך, על מנת שיטפלו בהודעות לשון הרע שלך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווא! איך אני פוחדת! אני ממש לא ישנה
מישהי14/12/2009זה כל כך מפחיד אותי, בואי תפני למשטרה, תגישי תלונה, זה ממש ממש מדאיג אותי!
ופתאום קוראים לך סימונה, זה גם מענין, מאיפה הגיע הניק הזה לכאן? חוששת להגיע עם הניק השני שלך?
אז זהו! תמו ימי הטרור שלכן כאן, אתן לא תפחידו יותר כותבים, אתן לא תשתלטנה ולא תתלנה פחד ואיומים כאן על כותבים, שזה יהיה ברור לך ולחברות שלך!
ואדרבא, תפנינה לכל מי שאתן רוצות, תעשינה כל מה שאתן רוצות, אבל שיהיה ברור, תמה התקופה שתחילו את חיתתכן על כותבים!
שזה יהיה ברור לכן לחלוטין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לאיים - אני לא מאיימת
פה וגם שם14/12/2009אני עושה.
שכן כבר פניתי לכל מי שצריך, על מנת שיטפלו בהודעות לשון הרע שלך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לך.
פה וגם שם14/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)