לרועי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרועי
    מישהי
    15/12/2009

אני חושבת שמגיע לך צל"ש על אנושיות! לא הרבה היו עושים את מה שאתה עשית!
    כשאני משווה את מה שאתה עשית למה שאחרים עשו לך, וכיצד צדדי ג' הגיבו על כך, אני פשוט חושבת שיש לך אופי מקסים! בפורום השני כתב עליך אחד הכותבים, שאתה המנהל הכי אנושי, שמראה ומרגיש ולא רובוט, ואני חושבת שהוכחת כאן את הרגישות שלך והאנושיות שלך.
    אתה יודע שהיה לך את הגבוי שלי על כך, ונתתי את הסכמתי, אבל רציתי להביע כאן בפומבי את הערכתי אליך כבן אדם. זו באמת היתה גדלות נפש מצידך! גדלות שלא הרבה היו עומדים בה!
    ואני מקווה שהמסר הובן, ולא יהיה צורך בסוג כזה של כתיבה, כי אם לא כן, אתה יודע, המקלדת שלי נמצאת בהיכון, ואני לא אהסס לכתוב את מה שאני חושבת שראוי ונכון לעשות במקרים שכאלו.
    אתה יודע, לפעמים טוב להימצא בסיטואציות מסוימות כדי להוציא מאתנו פוטנציאל שאפילו לא תמיד יודעים שהוא קיים, אני חושבת שכל מה שארע רק היטיב אתך, גם אישית וגם מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרועי

הוספת תגובה

• מסכימה איתך

shira800
    15/12/2009

היה לי מאוד קשה עם הפרידה של רועי בגלל שנקשרתי אליו רגשית.

וברגעים של בדידות מצאתי את עצמי מתגעגעת אליו ואני שמחה שרועי פה עכשיו.

וזה מתקשר גם לרגשות החזקים שפיתחתי כלפי המטפל שלי והפחד שאאלץ להפרד ממנו מתישהו באופן פתאומי (אם הוא יעבור עיר או שחלילה יקרה לו משהו) .

טוב, אני מסכימה עם כל מה שכתבת לגבי רועי.
    אבל לא חושבת שצריך להזכיר יותר את מה שהיה .
    פתחנו דף חדש פה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה, על מה הגבתי לרועי

מישהי
    15/12/2009

כתבתי את מה שכתבתי, בגלל שלרועי היתה האצילות להסכים למחוק הודעות שפגעו במי שפגע בו! ועל כך החמאתי לו, בלי קשר למה שהיה, ואני מקווה שמה שהיה כבר לא יהיה, ולא יהיה צורך בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה יקרה, קחי נשימה עמוקה

מישהי
    15/12/2009

מלבד הניתוח של הבן שלך
    על כל שאר הענינים את יכולה להחיל את הכלל שאמרתי ליעל - לא לפחוד מכשלון!
    כי הפחד מכשלון הוא זה שמשתק אותנו.
    ברגע שאת אומרת לעצמך, אני עושה את הטוב ביותר שאני יכולה, ומצידי שכל העולם יתהפך, ולא איכפת לך התוצאות, תראי איך שהכל יזרום.
    תחשבי לעצמך, או קיי נגיד שהכי גרוע קורה, יש סערה ו... אנשים לא הגיעו? הבעיה שלהם, וההפסד שלהם!
    לא הצלחת להתארגן כפי שחשבת שתתארגני, SO WHAT הם לא יתרשמו מספיק, בעיה שלהם, את יודעת בדיוק כמה שאת שווה.
    כך, אם אי הפחד מכשלון, תוכלי להצליח. פשוט לומר לעצמך שאיך שאת כך זה טוב, ואת עושה את שלך, וזהו!
    ואת יודעת מה, ברגע שאת כך מקבלת את עצמך, תראי איך אנשים גם יקבלו אותך, כמו שאת, עם היכולות ואי היכולות, כי ברגע שאנו משלימים עם מה שאנחנו, גם החברה לא רואה את הפגמים.
    לכן, עשי את הטוב ביותר, ותתאדשי לתוצאות.
    לא לפחוד מכשלון, ואז ההצלחה תגיע! אין לי ספק בזה.
    בעל שנוסע, זה באמת לא קל, מכל הבחינות, אבל היום, עם המצלמה של האינטרנט והשיחות זה הרבה יותר קל. תחשבי לעצמך שטוב שיש לו עבודה, טוב שהוא לא מובטל, טוב שיש לך למי להתגעגע! טוב שאת מספיק אוהבת אותו, שחסר לך שהוא לא נמצא! חשבי, מה היה קורה אם לא היית סובלת אותו, ולא היית מתגעגעת, אז היית מסכנה שהוא לא מעורר בך געגועים, אז טוב שהיחסים בינכם הם כאלו שהוא חסר לך ואת מתגעגעת אליו!
    המון הצלחה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה, זו תגובה להודעה של בלחץ

מישהי
    15/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי , חבל שפיספסתי אותכן

קספר
    16/12/2009

דבר ראשון היה לי ממש נחמד במסיבת חנוכה .
    ההורים היו , והאחים של הילדים הגיעו , ורק אח שלי , כהרגלו איחר .
    מהקטע הזה קצת נלחצתי ,כי ההית צריכה להתגנב לשער כמה פעמים, לשער הראשי ,לראות אם הוא מוצא את המקום.
    אחר כך הלכנו כמה גננות לבית של אחת מהם, הן שתו יין ואני ועוד אחת לא , אבל היו צחוקים.
    המשך מחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמחה שזה הצליח!

מישהי
    16/12/2009

ותמיד חייב אחד לאחר, לא נורא!
    שמחה שאת במצב רוח טוב, לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מישהי, אני משתדל...

רועי סמנה
    16/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם מישהי ועם שירה! לרועי

קספר
    16/12/2009

נראנ לי , שזה בא לך פשוט טיבעי 7לא ניראה שאתה צריך לעשות משהו מיוחד, יש אנשים שנולדו טובים ומטיבים את העולם עצם קיומם. וכך אתה .

פיתגם סיני עתיק

"הוויתור הוא הכוח
    הרכות היא העוצמה"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו