מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרימה דונה - אני מזהירה אותך!מישהי16/12/2009
את חזרת מהר מאד לסורך, רק רועי מחק את ההודעה שכל כך פגעה בך, ומייד חזרת לפגוע שוב ביעל!
אז שימי לב, זו אזהרה אחרונה ממני אליך, את מעליבה אותה עוד פעם אחת, ואני שמה כאן לינק להודעות שלך עצמך אשר מתארות אותך.
ואני תכף אתן כאן שוב דיאגנוזה עליך, ועל ההתנהגות הבלתי נשלטת שלך.
אז תחשבי לפני שאת כותבת, ותדעי שדברים לא יעברו לך בשקט, או שאת שיורדת ממנה קומפלט, או שאת תשאי בתוצאות של מה שאת עושה.
ות'אמת? נראה לי שאת צריכה להגביר את המינון של התרופה, כי נראה לי שאיבדת שליטה ונהיית לגמרי אובססיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילונת ליעל
מישהי16/12/2009את לא נוצריה יעל, ואת לא צריכה לתת את הלחי השניה
בכל פעם שפרימה דונה משמיצה אותך, שלחי מיד את ההודעה להנהלת קהילות, מבטיחה לך שהיא תחסם מהר מאד! פשוט מאד שלחי את הלינק, מקוה שאת יודעת איך לעשות זאת, אל הכתובת של הנהלת קהילות של ווינט שמופיע בצד של הפורום.
וזאת מעבר, 'למחקר' שלי, שעומד לראות אור בקשר לאישיות של דונה, כעולה מכל מה שהיא כתבה על עצמה בניקים שונים בפורום. זה עומד להיות מחקר מענין, עסיסי, ובהחלט משקף את אישיותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה . ראיתי את מה שהיא כתבה.
קספר16/12/2009ופשוט התעלמתי .
מה גם שאין לי מושג איך כותבים לניק בהודעה אז אשמח אם תלמדי אותי ..
נו טוב , היא מנסה לךראות אם תעמדי במילה שלך, ומנסה את כוחה עדיפ להתעלם .
תודה תודה על העידוד .
יש אנשים טובים בעולום ,את שירה רועי רננה , ועוד
יאלה הזמינו אתי לאכול בגן ארחות צהוהוריים , אין גן אבל יש קייטנה . אופס ב12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קספר16/12/2009באמת הידע שלי במחשבים הוא נמוך ביותר
אפילו רק ליפני חצי שנה , לא ידעתי איך עושים העתק ,הדבק.
את המעט הידע שיש לי , קיבלתי , תודות לשביתה, שהיתה באוניברסיטה הפתוחה .
בזמן השביתה , אני ועוד בחור , ניסינו לארגן הפגנות . וזה לא דבר קל כש כול הסטודנטים מפוזרים בארץ .
בקיצור ניסינו בדרכים יצרתיות ,לפרסם את התנגדותנו לשביתה, ולהתארגן , וגם בדרכים לא יצרתיות ,כמו לשבת יום שלם לדבר עם סטודנטים בטלפון, ולכתוב להם איי מיילים .
אז ליפני השביתה לא ידעתי שיש את האפשרות לעשות העתק הדבק וכתבתי נוסח של מכתבעל פתק ולאחר מכן ישבתי שעות, ולפעמים ימים שלמים , כי אז לא היתה לי עבודה , וכתבתי את את אותה ההודעה , לן45000 סטודנטים. סתם הגזמתי לא יודעת לכמה
עד שהבחור שאירגן איתי לימד אותי , לעשות העתק הדבק, ואיך לשלוח לכמה אנשים ביחד באיי מייל .
לגבי דונה
אני לא חושבת שצריך להיחסף , כול כך עד משפט . בסך הכול ,אני מתעלמת ממנה .
את צודקת במיליון אחוז במה שכתבת,ואני שמחה שסופ סופ יש לי גב.
דרך אגב, ניראה לי שויוי מחקה בעצמה את ההודעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפ קטנטן
מישהי16/12/2009אל תחשבי ששום דבר נעשה מעצמו!
איך שלא יהיה, כמו שאמרתי לך, יש לך כאן גב, וגב חזק, ודיר באלק אם מישהו ינסה לרמוס אותך! אל תדאגי, ואל תתקפלי, ואל תתכופפי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב
קספר16/12/2009דיברת עם ויוי ? או שלחת הנהלת הפורוןמים העתק הדבק?
אני לא חושבת בכלל שמה שאת עושה בישבילי זה מובן מאיליו , רק לרגע ובתמימותי חשבתי שמנהלת הפורום מחקה את ההודעה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע שחכתי?
קספר16/12/2009איך אפשר להביא לכאן עוד כותבים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך למשוך כותבים
מישהי16/12/2009לא יודעת למי שייך הפורום הזה, אבל בווינט הדרך שהם מושכים כותבים היא בציטוטים בדף הראשי של הפורומים וכך נכנסים אנשים, ואם מוצא חן בעיניהם הם נשארים.
השאלה למי שייך הפורום הזה, ואם יש להם דף שראשי שמשם הם יכולים להביא אנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה , ולמישהי
קספר16/12/2009לשירה דבר ראשון הלינק לפחות אצלי לא עובד .
הייתי בדף הראשי ,ואולי אפשר להמליץ לאתר הזה, שיכתוב המלצות עלח הפורומים .
כאילו בקטע שיהיה חלק בכניסה לאתר שיהי כזה
בגדו בך ?
אתה בלחץ בעבודה?
או שאתה מטלבת אם לבגוד?
רועי ורננה יעזרו לך בהתלבטות , של כול בעיה !!!!! *
* בכפוף לחוקי תקנון הפורום נא לשלוח שאלות שרק קשורות לנושאים הנל
חחחחחחח קצת הומור לא מזיק אבל מקווה רועי ,שלא נפגעת או משהו
הבעיה העיקרית היא, שלצערי בשונה מאתר וואי נט , האתר הזה , כולו לא מספיק מפורסם,ויש יותר מדי תתי נושאים לתחום של הפסיכולוגיה.
איך אפשר לפרסם את האתר ? הדרך משם למשוך אנשים לפורום הזה היא יותר קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתכם?
קספר16/12/2009אם נכתוב להם שלושתנו , זה יהיה בעל השפעה רבה יותר. אם יש לכם עוד רעיונות, אשמח לנסות לבצע אותם
חוץ מזה אני לא יודעת מה לעשות לא מרגישה בנוח בשום מקום , ולא מוצאת את עצמי בחיים האלו , וקשה לי לחזור לתלם . גם היום ישבתי מול המחשב כול היום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכתבו למי? לא הבנתי!
מישהי17/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
קספר17/12/2009התכוונתי שנכתוב מכתב , את , שירה ואני , להנהלת האתר , ונציע להם\, שבדף הבית , יהיה המלצות על פורומים, וציטוטים , כמו שהצעת . אני מנסה לחשוב על עוד דרכים.
אבל החלטתי שאנסה לחזור לתלם , ואחזור ללמוד היום , ולא אשב כול היום מול המחשב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)