מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרננהקספר16/12/2009
אני מווקה שאת בסדר עם מה שקורה פה , כי עד שהגעתי , וגם קצת אחרי היה פה שקט בלי מהומות , וכול הדברים הלא נעימים והנעימים שהבאתי איתי, מהפורום של וואי נט.
ומאז גם הפסקת להגיב .
צר לי על כך אם זה פגע בכך בדרך זו או אחרת, כול ההשתלטות והבום
דרך אגב, איפה את מלמדת מבוא? באיזה קמפוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאולה , רננה
מישהי16/12/2009נעלמת מהנוף, קרה משהו? המוצאת חן בעיניך הדירה? הדיירים? הכיבוד? הריהוט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתעניינות
רננה פרייברג17/12/2009אכן נראה כי יש בינכן היכרות מוקדמת. ואני עוקבת ומכירה דרך הדברים. עד כה לא מצאתי איך לתרום לדיונים הערים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכרות ביננו? ביני ובין יעל??
מישהי17/12/2009ממש לא! לא הכרתי את יעל קודם לכן, מעולם לא הגבתי לה באף פורום אחר
נחלצתי כאן להגנתה רק בגלל בריונות מתמשכת של כותבים - חייזרים, שהתנפלו עליה בצורה נוריאת, אבל ממש ממש אין לי היכרות אתה או עם אף אחד אחר מהכותבים כאן.
עם רועי יש לי היכרות ווירטואלית מסוימת.
אשמח מאד לעשות אתך הכרה.
חושבתני שהרוחות העזות עזבו, ואפשר כבר להיכנס לעינינים שלשמם הוקם הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח ביום שני אולי אהיה בקלאוזנר,רמת
קספר17/12/2009רמת אביב .
קשוןרה לגדר עם אזיקונים
וגם ביום חמישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשו אדה קלאוזנר??
מישהי17/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדה גמעעה וע פי עיברית= אוניברסיטה
קספר17/12/2009קמפוס אחד, מתוך כמה של הא"ופ .
מתחילים עיצומים של המרצים , שבוודאי תגרור שביתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)