מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רועי - בקשר לטיפול פסיכולוגימישהי16/12/2009
שלום רועי,
הנושא מאד מעניין אותי, ואודה לך מאד אם תרחיב את הדבור, את ההסבר, מה מעבר למודעות תפקיד הפסיכולוג.
אני מבינה שהוא רוצה לתת כלים למטופל כדי לדלות מעצמו את הפוטנציאל לעזור לעצמו.
איך זה נעשה בקליפת אגוז, מה מאפיין את הטיפול, אשמח גם לדוגמאות מהשטח, על מה שהיה וכיצד הצלחת להוציא מן הכוח אל הפועל את אותם כלים חבויים במטופל שאפשרו לו לעלות על דרך המלך.
תודה
ואגב, מה באמת קורה עם רננה? בגלל..... כבר נהייתי רגישה לדברים הללו, הכל בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדיאלוג הזה מענין אותי במיוחד
מישהי17/12/2009הייתי מאד רוצה לשמוע תאוריות לצד דוגמאות מהשטח, לראות את היישום, את ההתחלה ואת ההתקדמות, אם תוכל לפרט,אפילו בכמה שלבים מאד אעריך את זה.
תודה מקרב לב
אין לי זמן לקרא ספרות עניפה, חייבת לקרא בלי סוף בענף שלי, אבל אשמח לשמוע את דעתך המלומדת בקליפת אגוז כדי להבין את דרך החשיבה והפעילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה דוגמא מהשטח
מישהי17/12/2009אני מכירה אשה שכל חייב רגילה היתה להאשים בכל דבר מישהו, אין מציאות שיקרה לה משהו ואין את מי להאשים.
כולם היו אשמים, המדריכות בפעוטון בה שהתה כילדה
הדודות, המורות, החברות
האם
כולה מרירות על כל העולם.
גם היום כשהיא לא מרגישה טוב תמיד חייבת למצא איזה רופא שהוא אשם כי עשה פאשלה לדעתה. אי אפשר לשכנע אותה שישנם דברים שבאים מלמעלה ואין שליטה, או שההתנהגות שלה לא היתה בסדר, תמיד היא חייבת למצא את מי להאשים.
איך מתמודדים עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי, לרגע חשבתי שאני קוראת פה
shira80017/12/2009על סבתא שלי ז"ל
.
זה נשמע לי כמו דפוס התנהגות של פולניה . את יודעת חולה חולה חולה - אלמנה :):)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, זו תופעה מוכרת
מישהי17/12/2009אבל אצל אותה אחת, זה בצורה מגוזמת, היא פשוט תמיד תמיד תאשים את מישהו.
והתוצאה? היא מרירה על כל העולם, כולם אשמים לה, כולם לא היו בסדר, כל כולה צלקות וחבורות, ופצעים מכל החיים הקשים שהיו לה, שכן הרי כל העולם נגדה, והיא קרבן של כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לפי דעתך
קספר17/12/2009להביא לכאן כותבים?
יש לך רעיון ?
אני אהיה בימים הקרובים באיגוד הסטודנטים לא יודעת עד כמה יהיה לי זמן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה
קספר17/12/2009את לא מקווה שזה לא אישי מידי , אז את לא חייבת לענות אם לא בא לך
למה את בוחרת להתמחות דווקא בחות הז ה,של טראומה וכו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרלוק המולס
קספר17/12/2009אני מקווה שרננה נהנת מהדברים שהיא עושה בטח יש לה עומס בעבודה.
שילוב של בדיקת מממנים בשתי קורסים ו הרבה מטופלים.
זה לא שאני חושבת שרועי לא עמוס בעבודה באותן סיבות .
בנוסף פעם נעלו אותנו בחלק הנידח של הקמפוס, הקמפוס מחולק לשניים , , יש חצי קומה כיתות הנהלה שרותים יועצות, וכו... ויש את חלק הפנימי. ומה שמפריד בין שתי החלקים,זה הול ודלתות .
אז ליפני כמה זמן, כנראה היתה איי הבנה בין הרכז לשומר וכשסיימנו את השיעור, היו אורות והכול אבל הינו כלואים בחצי השני .
ורק אחרי צעקות ודפיקות , בפוקס היגיע מישהו .
אני מקווה שלא ניקרא בעיתון שנמצאה מרצה רעבה , ומותשת שהיתה כולאה בקמפוס .......
דרך אגב , פעאם שרועי נעדר לחצי יום , וכולם דאגו לו , אז כתבתי שאולי הוא בכנס פסיכולוגים , והיתה אחת שנהנתה מהרעיון שיש דבר כזה .
ייאללה די לקשקשת ברשת ובילבולי מוח , רננה אני מקווה שאת בסדר
יום נעים הכלבה מחכה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך יבוא
רועי סמנה17/12/2009חברות יקרות, אין צורך להיתפס לפאניקה, אני בטוח שרננה תשמיע את קולה בקרוב. מישהי- ככל הנראה אוכל להתייחס לבקשה שלך רק בסופ"ש, אבל אני מבקש מראש להנמיך ציפיות ולהסביר שהדברים הם מורכבים מדי מכדי שאוכל להעביר אותם בכמה מילים בפורום. למרות זאת אעשה את המיטב כדי לתת הצצה קטנה לאופן החשיבה של פסיכולוג.
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך יום נעים וקסום!!!!!!!!
קספר17/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
shira80017/12/2009מקווה שאתה לא כועס עלי ובגלל זה מחקת את הלינק שלי :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלילה
רועי סמנה17/12/2009לא היתה לי יד בדבר... אני מניח שהנהלת הפורומים החליטה למחוק את הלינק מסיבותיה שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה, גם אני אשמח
קספר17/12/2009כתבתי לך גם בקשר לזה, אבל לא חשוב, אשמח להצטרף ולקרוא את התשובה שתיתן למישהי.
דרך אגב איזה עולם הזוי, יש כאן פןרום שנותן אפשרות לאנשים ליצור קשר עם מיני עם נשואים\ נשואות= אפשרות לבגוד. חחח הם באים להרוס קשר , ואתם עוזרים לאסוף את השברים .
זה גרם לי להבין כמה אני עוד בוסרית לקשר. . למרות גילי הותיק, 30 ניראה לי שלא משנה כמה אני אוהב את בן זוגי, יהיה לי קשה לקיים איתו יחסים כול יום או כמה שהוא ירצה.
ויש מין האמת בזה גם לאחרים , אני חושבת שזה מוזר ,כמה טיבעי שאנשים כול כך רוצים להיות בקשר, לפעמים הם מקריבים הרבה מאוד בשביל זה, כמו רומאו וייוליה , שהנתק בין המשפחות , גרם להם למוות .
ומצד שני , מטפלים זוגיים , מתפרנסים יפה מהמקצוע, יש המוןם בגידות (,ראה באותו הפורוםI) וזה מניסיון אישי , שצריך כול הזמן לחזק את הקשר .
נו , אז איפה הכיף?
לקיים יחסי מין עם אותו האדם ?, לקום כול יום ולראות את אותו הפנים לידך ?
מ אני בקשר עם בחור , שלא רוצה קשר זוגי איתי, אבל תחלס כול יום אנחנו מדברים , ועוזרים אחד לשני , ומדברים על הכול , הוא יודע עליי המון .
אבל אני לא יודעת .......הוא לא רוצה אותי , לא נמשך אליי
אני כותבת את כול זה , כי ההורים שלי לא יכולים להימצא זה לצד זו מבלי לריב .
ואחרי 33 נישאוים , זה מה שנשאר מהאהבה??
הגגים מחשבתיים סליחה על החפירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה
קספר17/12/2009בנתיים הגעתי לשתי מסקנות
1 ניראה לי שלא אגיע מחר ,לבקר את ההורים שלי , זה בילתי נסבל , להיות שם במצב הזה.
בעיקר הירידות עליי
2ה אני אולי מצאתי פסיכולוג , פרטי רק אני צריכה לדבר איתו במשא ומתן על נושא התשלום
היה עוד ארחד אבל שכחתי אותו, כי היה לי טלפון
3 ניזכרתי נמאס לי שמתיחסים אליי כמו אל גוק, אל זבל , כמואל רואה ואינה נראת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
shira80017/12/2009אני מקווה שאת מודעת לכך שהזוגיות של הורייך לא משקפת את הזוגיות של כלל הזוגות.
זוגיות מתמשכת ומוצלחת , מבחינתי, תלויה בקיומן של : חברות, התאמה-כימיה, אהבה ותשוקה שנמצאת בשלושה מקומות (אינטילגנטית,רגשית וגופנית). וכמובן בהרבה מאוד עבודה קשה.
בזוגיות, לצד הדברים הטובים, ישנם גם הרבה קשיים שצריכים להתמודד איתם ולא תמיד זה קל .
אבל בהחלט הדוגמא שאת רואה בבית הורייך היא אינה דוגמא טובה , שמשקפת את הכלל.
לגבי הסקס המונוגמי ,אני בעד לעשות את זה עם גבר שמכיר את הגוף שלך ויודע מה את אוהבת וכו מאשר סטוצים חד פעמיים עם גברים שאינם מכירים אותך ולא יודעים מה שאת אוהבת .
כמובן שבפנטזיות (עם בן הזוג) זה סיפור אחר לגמרי.
ופעם היתה לי שיחה על זה עם חברות לגבי פנטזיות מיניות ושאלתי אותן - נניח אתן צריכות לבחור ביו שתי אפשרויות - אחת - שכל הפנטזיות המיניות שלכן יתגשמו והשנייה שאף פנטזיה לא תתממש.
וכולן אמרו שהן בוחרות באופציה השנייה. וזה מצחיק- כי בעצם בפנטזיות אנחנו משתוקקות למשהו שאנחנו בכלל לא רוצות שיקרה.
ונראה לי שאצל גברים ונשים זה די שונה.
כי נשים מבינות באיזשהו מקום שפנטזיות הן רק פנטזיות .
הן יכולות למשל לדמיין את עצמן באורגיה , אבל מעטות מהן ילכו בקביעות להשתתף באורגיות. או שאני פשוט לא בעניינים:) .
הן יכולות לפנטז שהן זונות , אבל אף אחת לא באמת תרצה לעבוד בזנות.
הן יכולות לפנטז אונס - ואף אחד מהן לא תרצה להאנס.
וגברים לעומת זאת פועלים הרבה יותר כדי לממש את הפנטזיות שלהם . למשל- צורכים פורנוגרפיה,יש כאלה שהולכים לזונות .
בקיצור הביולוגיה שלנו היא שונה - הגוף שלנו בנוי אחרת. נניח לאשה קשה להגיע לאורגזמה עם גבר לגמרי זר . קל יותר להנות עם מישהו שמכיר את הגוף שלך. יש אצלנו פער שלא קיים אצל גברים, בין מה שמעורר לבין מה שבאמת נעים.
שוב גלשתי לנושא האהוב עלי :)
תמשיכי לשמור על קשר עם הידיד שלך. נראה לי ממש כיף הקשר הזה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום שירה וכולם !
קספר18/12/2009טוב יש לי כמה מחשבותץ על מה שכתבת
דבר ראשון .
אני מסכימה איתך לגמרי , שלגבי מה שכתבת בנושא המרכיב הזוגי.
אם כי אני מאמינה שיש שחיקה גם בדברים האלו.
זה כמו בבית האח הגדול, שבהתחלה , הם היו מאוד מנומסים אחד לשני , בגלל שהיה דיסטטנס , אבל לאחר כמה ימים , בגלל שהם הירגישו נוח אחד עם השני, בתוספת השארות תחת קורת גג אחת, הם היו יותר פתוחים , גם למריבות.
אני חושבת שגם בקשר זוגי ,זה טוב ויפה שיש את כול הדברים האלו , אבל , עובדה שצריך לפעמים ללכת ביחד לסופ שבוע ביחד ,או לצאת , רק בני הזוג לבד , כדי לחזק את הקשר . בלי קשר לכמה הם אוהבים אחד את השניה .
ממה שהבנתי ממה שכתבת זה ניראה מובן מאילו, אבל זה לא תמיד כך , וזה טיבעי לא? שיש ויכוחים ואי אילו הסכמות . אני יודעת שההורים שלי , הם ממש לא דוגמא , ואני מאמינה שאוחלי הם יפרדו בקרוב .
למרות שסיפור ההכרות שלהם גווה מהם הרבה , ויתורים , הם היכרו בארץ , ב'קונצרט , אבל אבא שלי הי צריך לנסוע לאנגליה כדי לללמוד .
ואז מכורח הנסיבות , הם היו צריכים להיפרד ,לא ליפני שאבא שלי היה בא הרבה לארץ כדי לראות אותה .
אבל בכול זאת הם ניפרדו, ולאחר כמה זמן היא עול כך התגגעגע אילו ,שהיא עזבה את הכול , ונסעה לאנגליה להיות איתו.
בגלל זה לי ולאחי שגדול ממני במעט ,יש אזרחות של תושב בריטניה , כי נולדנו שם.
וזה מתקשר לי לעוד משהו שרציתי לכתוב, והוא שזה מעניין וקצת מוזר , אבל למדנו בפסיכולוגיה החברתית, שיש דבר כזהשנקרא "אפקט רןמאו ויוליה" , שאומר ששככול שתהיה משהו, שיפריע לבני הזוג ,כך תהיה אהבתם יותר גדולה .
אני מאימינה שזה נכון ומעניין איך הם טוענים שדווקא קושי, מחזק את הקשר \
טוב אני ממש קצרה בזמן אז אעבור לדבר השלילשי
פנטזיות
תודב תודה ושוב תודה שיש דבר כזה שנקרא פנטזיות.
אני שואל תאותך מה נעשה בלידעהם ? טוב שיש לנו את עולם הדימיון , אחרת העולם שלנו היה אפור.
וטוב שלא תמיד אפשר לממש פנטזיות , אחרת לא היה לנו לאן לשאוף .
אני בטוחה שכול הגברים שהיו איתי ,לא ממש חשבו עליי בזמן .....
אלה חשבו על מדונה או דוגמנית זו או אחרת .
בנוא של בן זוג קבוע , דוקא היה לי כמה סטוצים ,שהסקס בהם לא היה כזה נורא , ואפילו מעולה .
כי יש גברים רגישים , ויודעים לשאול אם זה נעים או לא , ומרגישים את הבחורה .
ובאמת הביולוגה של גברים9 ונשים שונה לחלוטין , הבנות מגיעות לסיפוק מדבר אחד בלבד ובלי להביך יותר מידי + רגש ואהבה .
ובנים לפי דעתי ,יכולים ללכת לזונה ויגיעו לסיפוק .
לגבי הידיד נראה לאן הדברים מתבשלים , הוא רגיש והכול אבל גם אגוצנטרי כול העולם סובב סבביו
תהני היום במסיבת יום הולדת של בעלך!!! וספרי איך היה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה , נו איך היה ?
קספר18/12/2009אני אשמח לשמוע לפרטי פרטים והנה ,בשבילך גם השמיים קצת התבהרו.
ראיתי שבהודעה שכתבתי , הרבה מהדברים, לא היו קשורים במשירין שלנה שכתבת
או שרציתי להתיחס אלהם , אבל לא הספקתי.
באמת מעיניין אותי , מי מגשים יותר את הפנטזיות גברים או נשים.
אני לא בטוחה שאת צודקת , לגבי מה שכתבת . אולי ההבדל טמון בכך, שיש הרבה בחורים שלא מתביישים לכתוב על כך, או לדבר על כך בפומבי. ונשים אולי יותר דיסקרטיות .
דווקא ראיתי באותו הפורום , שהיו נשים שחיפשו עוד בחור שיהיה השלישי.
ניראה לי שפנטזיה ,זה דבר מדהים , כן , נכול אפשרי בגדר הפנטזיה .
אולי ההשוואה לא במקומה אבל זה כמו האיד , ניראה לי שהפנטזיה היא כמו מענה לרצון שאי אפשר לממשו בגלל נורמות החברה .=סיפוק הדחף
אני מקווה שפרויד לא יבוא אלי בלילה חחחחח ינסה לחנוק אותי.
לגבי שאלה לי אלייך , האם לפי דעתך , ואת כמובן לא חייבת לענות אם לא בא לך ,.
האם את חושבת שלשלושת הדברים שכתבת, שמרכיבים את הקשר , יכולים להחזיק מעמד ?
עד מתי אנשים לדעתך נמצאים ביחד, מאהבה אמיתי , ולא מהפחד, האמיתי והנורא להיןות לבד ? או שיש אנשים ,שמשקרים לעצמם
את חושבת שאחרי 30 שנות נישואין ף את חושבת שהבחור שרואה את אישתו ערומה, גרומת לו לריגוש מיני ?
לגבי בן זוג קבוע, אולי כבר כתבתי לך על זה אבל הרב בחורים שהיו איתי,נ ידעו להיות רגישים , ולמרות שהם לא היכרו את הגוף שלי,הם היו מספיק רגישים כדי לשאול אותי מה נעים לי . גם מעניין אותי, מאיפה בחורים מוצאים אצ השיטות לענג בחורה? התנסתי גם בדברים קצת מוזרים , בחורים שניסו לעשות לי טוב
שבת שלום וותנוחי קצת אחרי ההמולה של המסיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
shira80019/12/2009נכון, לפעמים קושי מסויים עשוי לחזק את הקשר .
תראי, אני למשל ,תמיד חשבתי שהזוגיות של ההורים שלי היא זוגיות לקויה ודוקא דרך הטיפול הבנתי שזה לא נכון.
דרך הטיפול הבנתי , שלאבא שלי יש את הצורך הטיפולי, הוא הרגיש ומרגיש צורך לטפל בבת הזוג שלו , כמו שאמא שלי זקוקה שהוא יטפל בה.
לא כל קשר זוגי חייב להיות שוויוני בכדי שיהיה טוב ובונה. יש כל מיני סוגים של קשרים זוגיים .
קשר זוגי , באופן כללי , נבנה מתוך התאמה בין שני אנשים, יכול להיות חוסר שמשלים חוסר או מילוי, כל אחד איך שהוא מסתכל על זה.
לגבי התאמה זוגית , תראי, סה"כ אנחנו אנשים דינמיים ,משתנים , ובמשך הזמן יכולים להתגלות פערים שהולכים וגדלים בזוגיות, שקשה מאוד לגשר עליהם.
ולפתע אנו עשויים לגלות שמה שהתאים לנו לפני כך וכך שנים כבר לא מתאים לנו יותר.
ונכון, שלפעמים נשארים גם מתוך פחד .
למשל- פחד להתגרש כשיש ילדים קטנים, פחד מחוסר יכולת כלכלית להתקיים לבד עם ילדים , וכשהילדים גדלים פוחדים להתגרש כי לא רוצים להזדקן לבד .
לא חסרות סיבות .
ואת צודקת, לגבי הבגידות, הרי בסה"כ גברים בוגדים עם נשים .
יש נשים שבוגדות בשביל הריגוש המיני
יש נשים שבוגדות בשביל למלא את החוסרים הרגשיים
וגם גברים יכולים לבגוד בגלל חוסרים רגשיים (נשמע מפתיע? ... ) לאו דוקא מיניים.
כל הנושא הוא מורכב מאוד, את גרמת לי להבין עד כמה זה לא שחור או לבן.
לגבי המסיבה, תודה רבה על ההתעניינות!
היה מאוד מוצלח ומרגש, כולם נהנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב שירה!!!!!
קספר19/12/2009תגידי , מה לעשות שהשיר על חנה זלדה, ורבי קלמן , לא יוצא לי מן הראש?
אתמול עדבתי בקייטנה, וכול פעם שהשיר נגמר , הם ביקשו את השיר הזה שוב!!!!!
גם היתה אחות הקטנה של את הילדות, שהיא בקושי בת שנה , והיה קצת קשה , לתמרן ולהעסיק,
גם ילדים בני שלוש וחצי,(הילדים בני השנתיים ,לא היגעו לקייטנה ) ולבין ילדה בת שנה .
אוף במיוחד שהיה גשם זלעפות.
קראתי בוואי נט , כתבה מעניית שצריך \ חייבים לתת לילדים להעסיק את עצמם .
כך הם מפתחים את עולם הדימיון שלהם , ובבגרות , הם יוכלו לפתור בעיות , בצורה יצריתית .
דרך אגב כתב את זה פסיכיאטר , שהבין שאנשים שהו טיפל בהם שהיו פסיחוטים, לא היה להם
מספיק משחקי דימיון , כשהם היו קטנים . בגלל כול מיני סיבות , כמו צורך לפרנס את המשפחה ועוד,,
המשרד של הפסיכיאטר , נמצא על בית מעץ והוא יורד ממנו, בעזרת חבל.
אני יודעת את כול זה , ונותנת להם לשחק, לבד, ואפילו משתפת איתם פעולה.
אתמול לדןגמא , הם חפפו לי את הראש , וכמעט כול יום אני אוכלת מהעוגה שלהם . וביום רביעי, הם חגגו לי יומהולדת . למרות שיש עוד יותר מחצי שנה לכך .
הבחורה שעבדה איתי , ניראה לי קצת מפחדת מכך שהם רבים למרות שזה מהתאמנות שלהם, לחיים האמיתיים .
לגבי מה שכתבת
אני זוכרת שסיפרת לי על הורייך , ומה שתיראת ,ף באמת יפה ,ומרגש .
זה מזכיר לי סרט דקומוטרי שראתי , בשעת מיבחני הכניסה לבית הספר , "קמרה אובסקורה "
הסרט היה ,על זוג ירושלמי , שלפעמים יוצא לי לראות אותו ברחוב , שהאישה נכה, נידמה לי שיש לה שיתוק מוחין, והבעל הוא ללא נכות כול שהיא.
יש להם ילדה , שבסרט היא היתה בת 5 אבל היום היא יותר מבוגרת .
בעצם הסרט מדבר על ר "הפער בין בני הזוג" .
ןלמה אני אומרת במרכאות הפער? כי ביום יום9 מורגשת השיתוף המלא של שנהם בטיפול בילדה .
ולמרות שיש לה , מגבלה פיזית ניאה שהיחסים בנהם שווה , הבחור מדהים, לא נותן לה הרגשה , שהמגבלת הנכות שלה מעמיסה עליו.
הם גם מספרים איך הם היכרו , ושהמשפחה שלו בהתחלה, התנגדה לקשר .
שנהם מדהימים בעיני , .
ךגבי ההתאמה הזוגית , אני מסכימה איתך שאנשים עוברים דברים , ותהלכים \, בתוך הנפש .
בגלל \זה , אני מקווה שאמצא את הבן זוג שנוכל להיות רגישיחם אחד לשניה , ולא כמו שקורא לפעמים, שהבן זוג עובר משהו, כמו חזרה בתשובה, והבחורה לא , והוא מעדיף להיותלבד בתהליך .
בקיצור אני מודעת לכך שתריך לעבוד לפעמים בקשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)