רועי , אני מקווה שאתה בסדר(אפשר למח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רועי , אני מקווה שאתה בסדר(אפשר למח
    קספר
    21/12/2009

אפשר למחוק את ההודעה הזאת !!!!
    ההמנחים של היום זה לא המנחים של הלילה
    וגם המאבטחים של היום הם לא המאבטחים של הלילה

יו איזה חוצפה יש לסטודנטים, אני מנסה להתארגן ולהתאגד,ו כותבת שכוול הכאב ראש של האריגון , ההפגנןת , אישורים, כול פעולות המחאה , עליי ומה התשובות שלהם , ציניות , ירידות , ועוד כותבים לי , שלא יתנו לי את המייל עד שלא אכתוב במפורט מה אני מתכוונת לעשות .
    זה מעצבן , ומלחיץ אותי , שמישהו בעל אולי יותר יכולת למשוך אחריו אנשים ,יצליח ,ואני מנסה ללכת לבחירות ביוני .
    אפשר למחוק את ההודעה הזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רק קצת דאגתי לך

קספר
    21/12/2009

סליחה , אני יודעתשזה לא מתץאים לפה לכן אפשר למחוק את ההודעה
    ואני לא אינטרסנטית בשביתה שעברה עשיתי את הכול מבלי רצון להבחר ושילמתי מחיר כספי והרבה זמן על כך
    אפשר גם את ההודעה הזאת למחוק
    א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יעל!

shira800
    21/12/2009

מה שלומך?

תראי, אני מקווה שזה לא ישמע מתנשא מצידי כי אין לי שום כונה כזו.

את הרי יודעת שגם לי יש בעיות וגם אני נמצאת בטיפול.
    מה שרציתי לכתוב לך ,שאני פשוט חושבת שהעיסוק בזה הוא מעבר לכוחותייך כרגע . תני למי שצריך לשבור את הראש בענייני השביתה.

תראי, אני חושבת שהדבר העיקרי שאת צריכה להתרכז בו כרגע (חוץ מהלימודים והעבודה שלך) זה בטיפול העתידי שלך.
    אני חושבת שאת צריכה לנסות לקבל עזרה דרך תחנות לבריאות הנפש בירושלים. ואם זמן ההמתנה ארוך מידי תבדקי דרך קופ"ח. שם זה לוקח יותר מהר.

חוץ מזה מאוד התרגשתי לקרוא את מה שכתבת על הילד מהגן שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התיחסותך

קספר
    24/12/2009

ערב טוב לך שירה .
    תודה על העצות .
    בעניין השביתה , קצת הורדתי הילוך ,לפחות עד מחר בערב, שבו נדע אם תהיה שביתה.
    בכול מקרה אל דאגה , אני לאאקח את התיק הזה לבדי , ידיד שלי, ואני יושבים שעות ומתכננים איך ומה לעשות. וגם בטוח לא נארגן לבד.
    בעניין הטיפול כבר סיפרתי לך , למרות שאני כבר בשלב שאני עושה שטיות , כי אני אומרת לעצמי , מה אכפת לי , מה יהיה העתיד השחור שלי.
    בכול מקרה ידידות טובות יש לי בעבודה , שיום ראשון לא רציתי לחזור הביתה, ולהיות לבדי . נשארתי בעבודה , עד ארבע ,איתן.
    לילה טוב לך מכול הלב
    יעל מהאו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה , יש לי עוד התלבטות

קספר
    24/12/2009

אני יודעת שקשה ליעץ במיקרים כאלו וזה החיים שלי בסך הכול , אבל.....
    יש לי אופציה, לגור ביחדה נפרדת , אצל דודים מדרגה רחוקה בחיפה.
    זו דירה קטנה ליד הבית שלהם.
    אז הדילמה שלי היא , אם כדאי לי, אני לא יודעת איך להחליט .
    מצד אחד חלום חיי, לגור , במרחק קצר מהים שאני כול כך אוהבת, ולגור בבית עם גינה .
    מצד שני ,אלו דודים מדרגה רחוקה, אבל בילתי אצלם המון בילדוןתי, הבן שלהם ואני , בערך באותו הגיל וההינו חברים טובים בילדות . זה ניראה לי קצת הזוי לגור בשכנות ל קרוביי משפחה לא?
    במיוחד אם ארצה להביא בחורים הביתה.......רעש.. את יודעת , לא נעים ולא לעניין .
    איך אוכל להחליט?
    ושוב אני מיודעת שבמצב כזה אלו קשה לייעץ כי אלו החיים שלי , ובסוף אני אצטרך להתמודד אבל , לא יודעת איך להתחיל לחשוב על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יעל - מעבר לעיר אחרת

shira800
    24/12/2009

אני לא יודעת בדיוק מה הם כל השיקולים שלך, אבל אני חושבת שתעשי לך רשימה של יתרונות וחסרונות ואני יכולה לעזור לך:

למשל - יתרונות במגורים בירושלים- העבודה שלך שאת אוהבת בירושלים
    הידידות שלך מהעבודה.
    הידיד שלך שגר בקירבתך
    הלימודים שלך בירושלים
    ועד כמה שאני מבינה גם הטיפול שאת מתחילה בקרוב מאוד (מחר?<) הוא בירושלים.
    הפרטיות שיש לך בדירה שלך

חסרונות - לפי מה שהבנתי שיקולים כלכליים.
    אין חוף ים :)

מגורים בחיפה

יתרונות - כלכלית יהיה יותר קל .
    לגור ליד חוף הים :)

חסרונות - חוסר פרטיות
    להחליף אוניברסיטה
    לחפש עבודה
    להתרחק מהידידות הקרובות ומידיד שלך
    להמתין עוד פעם חצי שנה בתור לטיפול

כלומר הדבר היחיד שאני יכולה להבין זה השיקול הכלכלי .
    אם העניין הכלכלי ממש ממש מציק ומעיק עליך , אז הייתי אומרת לך לכי על זה.
    אך בכל זאת, אני חושבת שהפרטיות שלך הרבה יותר חשובה . מלבד זאת באיזשהו שלב את עשויה להרגיש חוסר נעימות שאת גרה שם (אין לי מושג אם את משלמת להם או לא) ,את תחיי בהרגשה שאת "חייבת להם" , בנוסף , לעיתים קשרים משפחתיים חמים וטובים יכולים להפגע כאשר מתגוררים צמוד אחד לשני ...
    ולכן, אם השיקול הוא כלכלי, הייתי מציעה לך לנסות למצוא עוד מקור פרנסה . בכל מקרה, אם תעברי לחיפה תצטרכי לחפש מקור פרנסה.

אז מתוקתי , שיהיה ערב טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שירה

קספר
    25/12/2009

תודה על בנקודות למחשבה שנתנת לי.
    כעיקרון אמרתי להם, שאשיב להם תשובה עוד שבוע.
    ניראה לי שאני אשר בנתיים נאמנה לירושלים, אני גרה באותה שכונה המון שנים .
    אופ אין לי כוח , לצאת היום . חשבתי ללכת , אבל פשוט אני גמורה.
    עבדתי בשתי עבודות, כולל יום הולדת לילדה הכי צעירה בגן , היא בת שנתיים .
    אופ שירה , החיים האלו לא בשבילי, לא יודעת , לא מתחברת לממה שאנשים עושים וחושבים..
    לא בקטע מתנשא, ההפך , אני מרגישה כמה צעדים מאחורי כולם.
    אפילו הבוסית שלי אמרה לי היום בשיחה איתה , יפה, את לא.
    לא יודעת רע לי , היא אמרה לי שישי לי נשמה גבוהה ושאני באתי לעולם הזה לתקן משהו .
    וזה ששיש לי לקויי למידה , ושאני לא נאה ,זה בכוונה כי אני לאבאתי לעולם הזה לאמצא .בלי להתעסק עם הדברים השוליים .
    היום סיפרתי את זה בארוחה המשפחתית, ואימיא שלי אמרה , את רואה לא רק אני אומרת את זה
    טוב אכתוב לך מחר לאיי מייל שלך לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

קספר
    26/12/2009

מה את אומרת על הספר , התפסן משדה השיפון ?
    אני אוהבת מאוד את הספר הז\ה.
    למה את חושבת שהולדן מתכוון שהוא אומר שאנשים מזויפים?
    הכי אהבתי בספר שהוא מתאר את המפגש שלו עם אחותו, הקטנה , שהוא מאוד אוהב .
    אחרי מסע ארוך שהוא עבר , מסילוקו מהפנימיה , והתקופה שהוא הסתובב ברחובות,
    הוא סיפר כמה הוא מאוד אוהב את האחים שלו . ובעיקר את אחותו. ולקראת סוף הספר, הוא מתאר את המפגש איתה.
    הולדן ישב על הספסל , ליד סחרחרה של סוסים עולים וירדים. כמו שיש לפעמים בלונה פארק .
    הוא מתאר שהוא יושב בספסל וראה את אחותו הקטנה על הסוס , ומרגש אותו לראות אותה שמחה
    קטע מהספר\
    " היא רצה סביב סביב עד שהיא עוד פעם מצאה את הסוס שלה ועוד הפעם עלתה עילו , היא ניפנפה לי ביד , ואני ניפנפתי בחזרה.
    שמעו התחיל לרדת גשם נוראי . מבול בחיי כול ההורים והאימהות כולם הלכו ועמדו , תחת הגג של הסחרחרה כדי לא להרטב אבל אני המשכתי לשבת על הספסל"
    (כמה שורות למטה המשך)
    " נרטבתי כהוגן . לא היה לי אכפת,היתיי ככול כך מאושר וזאת האמת.
    פתאום איך שפיבי ממשיכה להסתובב לה , סביב סביב , כמעט התחלתי לבכות בקול, כול כך מאושר ההיתי.
    זאת האמת, אני לא יודע מדוע ,פשוט מפני שנחמד איך שהיא מסתובבת לה סביב סביב כול הזמן , במעיל הכחול שלה וכול זה.
    בחיי חבל שלא היתם שם"
    מתוך התפסן משדה השיפון ג.ד סלינגר

להבא אשתדל להיצמד לנושאים של הפורום סליחה , סתם רגע קשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו