לרועי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרועי...
    מישהי
    22/12/2009

ההודעה האחרונה שרשמתי אליך השאירה בי את רישומה
    לא אהבתי את עצמי כיצד שהשתקפתי בהודעה
    והבעיה יהתה - שההתשקפויות היתה המיתית ונכונה, ולכן יותר כואבץת
    עשיתי מה שאני עושה הרבה פעמים, התיחסתי לאדם, ולא להתנהגות, התיחסות אישית ולא עניניית.
    בכל מה שהיה קשור לכתיבה על מטופלים, זה וויכוח לגטימי שאין לו קשר אישי, ולא הייתי צריכה להפוך זאת למשהו אישי, והכותרת האישית שלי אליך לא היתה במקום
    לא כתבי להתנצל
    כתבתי כדי לנתח משהו באופי שלי שלא מוצא חן בעיני
    והייתי רוצה ללמוד כיצד יותר לתהיחס למעשים ולא לעושיםף לנסיבות, לעקרונות, לאמונות, ולא לאנשים, חושבתני שאהיה אם טוב יותר אם אצליחבכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרועי...

הוספת תגובה

• וואו! כמה שגיאות כתיב!

מישהי
    23/12/2009

מקווה שעל אף השגיאות הרבות הצלחת להבין את שכתבתי, הכוונה היתה שהתייחסתי לתכונה שבי המבקרת את האנשים במקום להתמקד בנושא, הייתי רוצה יותר להתמקד במה שיש לי עליו ביקורת ולא במי שיש לי עליו ביקורת.
    זהו,
    וכמובן מתנצלת עם נפגעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהי

רועי סמנה
    23/12/2009

ההודעה שלך ריגשה אותי. גם מכיוון שהיא העידה על הנכונות שלך לעצור, להביט לאחור, להיות מודעת וכמובן לכוון קדימה אל משהו שירגיש עבורך נכון יותר, וגם בגלל העובדה שבחרת לשתף אותנו, בפומבי, בהתבוננות הזו שלך.

כל טוב
    רועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייקון מחייך וקורץ......

מישהי
    23/12/2009

כן, בהחלט משהו שדורש לעצור ולחשוב, אני חושבת שזה יותר בכלי הביטוי מאשר במהות, כי במהות אני מוכנה לקבל את האדם השני, גם כאשר אני חולקת עליו, הבעיה היה יותר בזמן הוויכוח ובתבטאות אשר מתיחסת לאדם ולא רק לדעתו, בהחלט משהו שדורש תירגול, מודעות, ועצירה לחשיבה.
    זה הכה בי בעוצמה בכותרת להודעה שלי אליך
    מכיוון שממש ממש לא התכוונתי למשהו אישי, זה ממש לא היה מכוון אליך, ולעומת זאת, אני ממש חולקת על דעתך, ומהמקום שאני באה, אני יודעת שיש לי על מה לסמוך בדעתי
    אבל בכל אופן, הכותרת של ההודעה היתה צריכה להיות אחרת, היתה צריכה להיות התיחסות לנושא הנדון, ולא אליך באופן אישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו