לרועי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרועי
    קספר
    24/12/2009

טוב, אני לא כול כל יודעת איך לנסח את מה שאני רוצה להביע.
    אני לא טובה בהבעה בכתב .
    אמממממממממממממממממממממממ
    טוב . לא יודעת, יש לי הרגשה , שכתבתי אולי משהו שפגע בך\ עיצבן אותך\ משהו האחר \
    נא סמן בעיגול את התשובה הנכונה .?
    ככה הרגשה שלי , אשמח אם קרה דבר כזה או משהו אחר שעוד לא חשבתי עליו , אשמח להתנצל.
    אם מפריע לך , שאני כותבת דברים שלא קשורים לנושאים של הפורום , בלי קשר למה שכתבתי למעלה , גם אשמח אם תגיד לי .
    אני מקווה שאתה מקבל בהבנה את מה שכתבתי, רק קצת להפיג את הרגשת הערפל שאוחזת בי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרועי

הוספת תגובה

• ליעל

רועי סמנה
    25/12/2009

לשאלתך, אני אכן אשמח אם כולנו נתמקד יותר בנושאי הפורום ולא נהפוך אותו לתואם פורום אחר. עם זאת, מעולם לא כעסתי, התעצבנתי או נפגעתי ממך. מה גרם לך להרגיש כך?

סופ"ש נעים
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סופ שבוע נעים גם לך

קספר
    25/12/2009

חחח כתבתי עכשיו משהו עם התנצלות על זה שלקח לי זמן לענות, ואז ניזכרתי במה שמישהי כתבה לי, ומחקתי את זה .
    טוב אז ככה , היתה לי הרגשה , שזה מפריע לך , שכותבים כאן הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, בגלל שעדפת להתיחס לשאלות שנגעו לנושאים הנל, ובשילוב של רגישות שיש לי , היסקתי , שאולי פגעתי בך או משהו.
    אני שמחה מאוד שזה לא כך !!!!!!!!
    תראה, עניין הנושאים, אני אנסה להתחשב ברצונותיך .
    ליבי מחולק , מצד אחד ], כן יש לי רצון לכתוב פה. ומצד שני אני יודעת , שאם אצמד רק לנושאים לא יהיה לי בכלל מה לכתוב.
    אני מכבדת את רצונך, שזה לא יהיה פורום תמיכה, ומבינה אותך . אבל זה בוודאי גם יצמצם את מספר הכותבים פה , ולא בגללך או בגלל רננה , בכלל , אלא בגלל שלפי דעתי באתר הזה יש יותר מידי פורומים , באותו הנושא , וכול פורום מצומצם לנושאים.
    אז כמה כבר יהו שאלות בנושא בגידות, לחץ וכו?
    בכול מקרה אכבד את רצונך , ההזמנת אותי להתארח בביתך, וכאמור אורח לא יושב בסלון עם הרגליים על השולחן .
    יהיה לי קשה , אני מודה . אבל אני יודעת, ולמדנו על זה גם בשיעור האחרון , ומעבודתך ,
    שזה לא תחליף לחיים האמיתיים .
    אז רק רגע אני צריכה לסגור כמה פינות עם שירה ומישהי ואשתדל להיצמד לנושאים.
    מכול הלב שיהיה לך סוף שבוע נעים!!!!!!!
    יעל מהאו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גאה בך יעל!

מישהי
    26/12/2009

טוב מאד שאת מתחילה להיות מודעת לתגובות שלך.
    החברה תראה אותך כפי שאת תציגי את עצמך, ואכן תשדרי שאת יודעת את הערך של עצמך.
    את עובדת טוב, את מסורה, וצריכים להעריך אותך על כך
    אם כל הזמן תתנצלי, תתני הרגשה שיש לך על מה להתנצל, אבל אם לשדרי שאת מודעת לכך שאת מסורה, זה גם הפיד בק שתקבלי.
    כך גם בכתיבה, נכון שצריכים להשתדל ללכת על פי כללים, אבל את בסדר, קצת תורידי את המינון של ההתנצלויות, ותראי שהכל יזרום יותר.
    אבל נראה לי שאת ממש בכיוון הנכון, כה לחי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קספר
    27/12/2009

את צודקת במה שכתבת
    אני אנסה לשנות את הגישה שלי .
    לא יודעת ,אם כתבתי כבר , אבל ביום שישי הבוסית שלי עשתה לי "שיחת עידוד",
    שבו היא אמרה לי בין השאר, שהנשמה שלי בחרה את החיצוניות המכוערת שלי , בכוונה לתקן משהו בעולם הזה .
    אם הייתי מראה לה יותר ביטחון ,אאולי זה לא היה קורה .
    גם היום יצאנו כמה חברות לעבודה , וסיפרתי להן והן אמרו שזה קשור לביטחון העצמי שלי.
    בסך הכול הילדים אוהבים אותי , כאשר אני מגיעה לגן הם רצים אליי , באוי תיראי את זה ובואי תיראי את זה , ומחבקים אותי .
    יש ימים קשים מאוד , אבל אם אראה ביטחון ולא אתן שידרכו עליי , אניט מקווה שיהיה לי יותר טוב.
    ובנושא אחר , ליפני שיצאנו, אחת מהחברות שלי לעבודה הראתה לי קטע מתוך "בין הכיסאות " תוכנית שהיתה בשנות ה80 , והתארחו שפ התקליטן אילן בן שחר , ודוקטור שרמן .
    התקליטנים הציונים הראשונים .
    איך צחקתי ,ואוו איזה שנות השמונים .
    אוף בסוף אני אסיים את חיי כמו הולדן מהתפסן
    יאללה שבוע טוב לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיצוניות מכוערת? מכוער מי שאמר זאת!

מישהי
    27/12/2009

מה זה חיצוניות מכוערת? יש נשמה מכוערת, ומי שאמרה את זה הנשמה שלה ממש מכוערת.
    תווי פנים, גזרה, שיער, כל אלו ניתנים לטיפוח, אבל העיקר זה החיוך המאיר, והצורה שאני\ו מחזיקים את עצמנו, הבטחון העצמי, וכמובן הטיפוח העצמי. להיות נקיים עם הגיינה אישית, מטופחים, ואז אין חיצוניות מכוערת! כל אחד יכול להבליט את הדברים החיננים והיפים שיש בו, והם יכסו על הדברים הפחות מושלמים שלו.
    ואם ישנם דברים מסוימים בחיצוניות שלך שאת מרגישה שממש מפריעים לך, היום אפשר לעשות הרבה מאד שינויים בהם.
    איך שלא יהיה, מה שתשדרי, זה מה שיקלטו, ואם תשדרי, שאת שלמה עם עצמך, ועם מראך, ועם אישיותך, כך גם יקבלו אותך.
    ואיך בא לי להוריד כאפה על המנהלת הזו שלך, מה זה היא נשמעת לי טיפוס מגעיל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב !!!

קספר
    27/12/2009

אני חייבת להבהיר נקודה חשובה, שאני שומרת על הייגנה .
    אני מתקלחת וכול הדבריםשקשורים .
    אבל אני לא אוהבת להתאפר ואני אוהבת להתלבש בצורה פשוטה, כי כזאת אני , בן אדם פשוט .
    לעבודה אני תמיד לבושה בטריניג או בשוורול , כדי שיהיה לי נוח להיות עם הילדים.
    בעניניי, בעבודה עם ילדים, זה ה דבר עם ה הידיעה .
    לדעת שאפשר להתלכלך מצבע , מחול , וללבוש בגדים שנןח להשתולל איתם , לרוץ איתם , וכו...
    זה מעבר לבגדים , אתמול ליני שיצאנו, עשינו צילום של כולם , וראיתי כמה אני קצת שונה מכולם .
    דרך אגב אני אדם מאוד חברותי, ולפעמים כשמדברים איתי , ופונים אליי סטודנטים אחרים מהקמפוס , אני קצת מתפלאת ,.
    אולי אני באמת משדרת ביטחון .
    ג0ם ניזכרתי שכשאירגנו הפגנה , מול ההנהלה של האוניברסיטה, היגיעו הרבה פ0חות ממה שחשבנו שיגיעו , למרות ההבטחות הבילתי נשנות שלהם, והיינו מאוכזבים אני והמארגן, אבל בשלב מסוים , לקחתי את המגה פון , ולא יודעת מאיפה הכוחות , אמרתי לכולם כזה בואו נעשה את הטוב ביותר ממה שיש , בלי להסתכל איפלו ,ועם פחד בלב , שאפ אחד לא ילך אחריי, התחלתי לצעוק במגה פון
    רוצים ללמוד, די לשביתה \, איזה בלאגן ,איזה בלאגן, מנחים דופקים בכסף אותנו בחינם .
    ככה , צעקנו ,ניזכרתי באותו הרגע בגון לנון , יש לו סרטון שהוא הולך עם מגנה פון , ומפגין נגד מלחמת וויאטנאם( למרות שקטונתי מלהשוות אוןתי לגון לנון )
    וזה היה המתנה הכי טובה שקיבלתי לגיל 30 .
    עם כול הכיעור והליקויי למידה ...
    הבוסית הזאת באמת חסרת טאקט , למרות שהיא מכילה כול אחת ואחת מהגננות והסרטים שלה .
    אתמול אמרה לי מישהי , שעובדת איתי , שיכנס לך מאוזן אחת ותצא מהשנייה .
    , והבוסית פתחה את ליבה באותה שיחה וסיפרה לי שהבן שלה התאבד , ושהוא היה מאושפז בסיפאטרי .
    טוב אני אמורה להתחיל לעבוד ב......10 אופס עיכשיו 10

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כזאת אמא, לא פלא שהתאבד!

מישהי
    27/12/2009

אני מתארת לעצמי שגם לו היא אמרה 'פנינים' כאלו מקסימות, ומה הפלא שהוא קץ בחייו.
    טוב.... בא לי עכשיו להיות מגעילה כלפיה, בגלל ההתנהגות שלה כלפיך, ועובדה שילד התאבד לאו דוקא מוכיחה על אשמת ההורים ובלה בלה בלה, אבל חוסר הטאקט שלה גובל ברשעות או בטמטום!
    בקשר ללבוש שלך
    זה בסדר ללבוש פשוט, ספורטיבי, אבל שיהיה חינני, היינו צבעים מתאימים, גודל שהולם אותך, לא קטן ולא גדול מדי. להפך, דוקא לבוש ספורטיבי יכול להיות מאד חינני.
    לא צריכים להתאפר, אבל להקפיד לצחצח שיניים, לרחוץ את הפנים, שערות מסורקות, ולשדר נקיות, ריח נעים ורענן.
    אני מבינה שאת אוהבת הפגנות... אולי אארגן לך כמה כאן!!! (אייקון קורץ!!)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תידאגי הכול בסדר("לא ללב חלש )

קספר
    27/12/2009

זה לא שהיא קוראת , ןעלןלה להעלב.
    ראינו תמונות שלו, אני ועוד בחורה שעובדת איתי .
    הוא ניראה נחמד , יותר נכון היה ניראה נחמד כזה
    בתמנה אחת הוא עשה עמידת ידיים ונראה בחור שהיה ונשאר שובב .
    ובתמונה אחרת, הוא נראה קצת עצוב , הוא הסתכל אל המצלמה , אבל אימא שלו , הבוסית שלי, הסתכלה עליו , ונגעה לו בלחי מהצד .
    ככה שתי תמונות שאני הכי זוכרת.ואל תרגישי רע הבנתי שהוא היה מטופל בתרופות , והוא התאבד גג בית החולים .
    היתה תקופה שגרתי בבניין שבו היו גרים איתי דיירים של עמידר.
    זה סידור כזה של המדינה עם נפגעי הנפש , שאחרי שהם יוצאים מההוסטל, הם גרים בבניין רגיל , אבל הם קונים את דירה מהמדינה בזול.

אז היו לי שכנים מכול הגוונים נרקומן ושתי ניפגעי נפש .
    אחד שלא קשור לסידור , שהיה אלכולהוליסיט , והשאר, סטודנטים שרוצים לגור בדירה זולה .
    בקיצור אחת הדיירות , ניסתה להתאבד בכך שהיא קפצה מהגג , אבל תודה לאל היא ניצלה , והשניה שרפה את עצמה , לא ליפני שהיא ניסתה לשרוף את כולם ,בעזרת הצתה של חדר המדרגות . והיא צודקת במה שהבוסית אמרה לי , שזה לא כזה בשמיים לעשות את זה .
    אני אמורה לראות אות הבוסית עוד היום , כי אנחנו עושים מסיבת הפתעה , לאחת גננות .
    זה באמת מעליב שהיא אמרה לי אתה. לא כול כך ידעתי מה לחשוב באותו הרגע.
    וגם אימא שלי ירדה עליי .
    טוב משהו אחרון , השער שלי מתולתל לכן קשה לסדר אותו .
    יו מזל שאני מאחרת לטיפול אצל הפסיכולוג !!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהסוף להתחלה

מישהי
    27/12/2009

שיער מתולתל
    היום יש החלקות יפניות וברזליות שעושות פלאים
    וחוץ מזה אם תהיה לך תספורת נכונה, אז התלתלים יפלו יפה, תסתפרי אצל ספר מדופלם, שימי מוס והתלתלים יתנהגו כראוי.
    כן, והבוסית שלך, הרגיזה אותי אז ירדתי עליה, אבל הורים לא יכולים להיו אחראים לכל מה שהילדים שלהם עושים, אבל הם כן יכולים להיות אחראים על הפה של עצמם, ונראה לי שלבוסית שלך אין בכלל שליטה על הפה שלה! ולדעתי זה חסרון גדול יותר מכל החסרונות שלך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב

קספר
    27/12/2009

בעניין התלתלים . הגעתי במרוצת השנים , למסקנה אחת.
    כדאי ו,רצוי להנות ממה שיש לך. אני בעבר סבלתי מהתלתלים , וניסיתי הכול .
    רק ניסיון החיים לימד אותי, שצריך להגיד תודה על מה שיש ,למרות שהוא לא מושלם .
    תלתלים, ובכלל המראה החיצוני שלי , למד אותי הרבה על עצמי , ועל אופיים של אנשים אחרים.
    מה את אומרת , מישהי יופי פנימי הוא המצאה לפי דעתך של מכוערות?
    אנשים שנסים לנחם את עצמם?
    היום במסיבת הפתעה ,היו לבוסית שלי קצת יציאות . אבל בסדר , כמו שזה נכנס ככה זה גם יוצא.
    בכלל היום היו קטעים בגן , כמה ילדים הסתכלו , על חילזון , ורק לילדה אחת היה אומץ להרים אותו.
    ולאחר ש היא הרימה אותו , ושמה אותו על כף ידה ,היא פרצה בבכי סוער כי החילזון עשה עלייה קיקי.
    ואני אומרת , אוווופ הלוואי ש/אלו יהו הצרות שלי בחיים !יאללה אני גמורה לילה טוב מישהי , ו...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לכן!

shira800
    28/12/2009

איך הגעתן מפורום התמודדות עם לחצים להחלקות יפניות וברזילאיות.
    הרגתן אותי חחחחחחחח

עוד מעט נתחיל לכתוב פה מתכונים ובכלל יהיה תענוג :)

מישהי , רק להעיר את תשומת ליבך :).

אנשים לא אוהבים לקבל ביקורת.
    זה כאילו מגיע ממקום של עליונות/ התנשאות.
    "אני יותר טוב ממך, אני יודע יותר טוב ממך איך צריך לחיות את החיים טוב יותר".
    ואני יודעת שהכוונות שלך טובות, אבל לפעמים ואולי אפילו רוב הפעמים אנשים לא מחפשים פתרונות או עצות לחיים טובים יותר , אלא פשוט מחפשים הקשבה ואמפטיה .
    ואני יודעת את זה גם מנסיון אישי שלי ,שככה הרחקתי ממני את אחי תקופה מסוימת.
    אני חשבתי שאני עוזרת לו והיו לי כוונות טובות, ובסופו של עניין גיליתי שבדרך הזו עשיתי יותר נזק מתועלת. פשוט הלחצתי אותו!
    לשמחתי חזרתי לדבר איתו שוב, אבל הפעם ממקום של חמלה ,אמפטיה והבנה.

מקווה שהבנת אותי ולא נפגעת חלילה.
    זה משהו שגם אני עצמי עובדת עליו .:)

ורציתי לשאול שאלה את רועי , אני אשאל אותו מחר. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה (קצת מביכה) לרועי

shira800
    28/12/2009

רועי, אומנם לא קשור לפורום, אבל מכיוון שאני דשה בזה כל כך הרבה, החלטתי שהגיע הזמן לשאול גם את דעתך בנושא.

מצד אחד , אני חושבת שחיבוק , ליטוף בסיום הפגישה עם המטפל היה יכול להעניק לי הרבה מעבר למלים. הכוונה כמובן לחיבוק כמחווה אנושית פשוטה ומחממת , ללא כוונות מיניות .

מצד שני, אני יכולה להבין את הפחד והחשש של המטפלים לחבק/ ללטף את המטופלות מחשש שאלו התאהבו בהם וכתוצאה מכך הן עשויות לפרש את החיבוק / ליטוף בצורה לא נכונה.

ושאלה אישית (כמובן שזה אישי ואתה לא חייב לענות :) - האם אתה מחבק את המטופלים/מטופלות שלך? כמובן שהמטופלים פחות מעניינים אותי (אייקון של קריצה).

ואתה יודע מה אני הכי אוהבת בטיפול?
    זה משהו שאני גם אוהבת בעולם הוירטואלי.
    להיות מסוגלת להביא את עצמי לפרוץ גבולות
    למשל, דברים שלא הייתי מעיזה לעשות בחיים האמיתיים ואני יכולה להרשות לעצמי לעשות בחדר טיפול או בעולם הוירטואלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה ולמשיהי

קספר
    28/12/2009

שירה , זה בסדר אני לא מקבלת את זה כביקורת ,או התנשאות .
    אני באמת כול הזמן מתנצלת , החיים גרמו לי להתנהג בצורה כזאת . א]פילו אתמול כש הייתיי צריכה לכתוב ברכה ליום הולדת , האחרות עשו רעש והיה לי קשה לחשוב את כתבתי בברכה התנצלות, על זה שזה לא הכי מאה אחז שלי,
    דווקא משיהי עוזרת לי , ומאירה את דרכי .
    מישהי
    אני מודה לך על כך
    דרך אגב , שירה, בקשר לשאלתך, סתם ניזכרתי במשהו , שהיה פעם פסיכואנטליקן שקראו לו ברויאר , אני לא בטוחה שז היה הוא אבל בכול מקרה , היתה לו מטופלת שהתאהבה בו .
    ועם במתכונים עסקינן, אם אתם באים לירושלים ביום קר , וגשום , כדאי לכם ללכת לשתות מרק משובח , במקום שנקרא זיגמונוד .
    באמת יש את התמונות שלו על הקיר , ובעיניי הכי ירושלמי , זה לאכול מרק חם וטעים שם .
    אמונם0 קצת קטן וצפוף אבל זה הכי ירושלמי .(הערה קטנה , הכי צעיר ירושלמי )
    אפילו היתיי נוהגת לבוא לשם כשלמדתי מבוא , כול יום !!!!!!!
    יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העיקר שאתה פה :)

shira800
    25/12/2009

סוף שבוע נעים גם לך .....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה איתך שירה

קספר
    26/12/2009

שמחתי מאוד על כך שיכולתי למצוא אותך , ואפילו חשתי הקלה
    וה רגשתי מאוד את חסרונך כשעזבת
    אני מקווה שלא תבין אותי אחרת מכך!
    טוב המשך שבת נעימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכן על הצבעת האמון

רועי סמנה
    26/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל שאין פה את הציורים(אייקונים)

קספר
    27/12/2009

הייתי שמה את היד עם האגודל למעלה חחח או חתולות רבות
    אני יכולה לכתוב רק בשמי , אבל אני בטוחה ששירה מסכימה איתי, שהכול נאמר מהלב .
    ויש הערכה אמיתי אליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו