ליעל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליעל...
    מישהי
    24/12/2009

היי יעל,
    אני רוצה לומר לך משהו, ואני מקווה שהניסוח שלי יבטא את מה שאני חושבת בצורה טובה, כי כוונתי לעזור לך ולא חס ושלום לפגוע, ואני כותבת את מה שאני חושבת מתוך מקום של רצון לעזרה.
    אני קוראת חלק מההודעות שלך ואני שמה לב לשתי תכונות שיש בך:
    1. את טיפוס מאד איכפתי, ומרגישה שאת צריכה לשאת את כל העולם על הכתפיים שלך, כאשר יש משהו שצריכים לעשות, את מרגישה שזו חובתך לעשות, ודורשת מעצמך את האחריות לשאת בעול.
    2. את מרגישה צורך להתנצל הרבה, חוששת כל הזמן שמא את פוגעת, ולא מרגישה בטחון לבטא את עצמך.

בשתי התכונות הללו טמון הרבה מאד דברים טובים
    אבל החכמה לאזן אותם, כי אחרת במקום לקדם אותך ואת הסובבים אותך, זה יכול להפוך לבומרנג.
    הענין הראשוני הוא מצוין, כי אדם איכפתי, תורם לסביבה, וגם תורם להתקדמות של עצמו, אבל מצד שני, הוא גם יכול להגיע למצב של שחיקה, ושל רפיון ידיים.
    דוגמא - את מאד מעונינת שהפורום הזה יתפתח, ואת בטוחה שזו החובה שלך להביא לכאן קוראים, אני שמה לב שהדבר הזה ממש מלחיץ אותך, את לא מרשה לעצמך רק להנות ממה שיש, אלא את מרגישה כאילו ואת לא ממלאת את התפקיד שלך, אם לא תביאי לכאן עוד קוראים.

את גם מרבה להתנצל על מה שכתבת ואיך, ואם מישהו מעיר לך על משהו, את מיד מתקפלת, ובטיחה להיות 'ילדה טובה ירושלים'.
    אשאיר לרועי ולרננה למצא את הקשר הפסיכולוגי בין שתי התכונות הללו, ומה המקור שלהן
    אבל לך אומר שלדעתי יש לך גרעין נפלא, ואת אדם איכפתי, אמיתי, תורם, ומסור, ונאמן! יש לך תכונות אופי נהדרות, אבל תורידי את המשא מהכתפיים שלך, את לא חייבת להיות אחד מהעמודים שמחזיקים את העולם, תתרמי את התרומה שלך, ואחר כך תרשי לעצמך לקחת נשימה עמוקה, ולנוח.
    ואל תחששי כל כך ממה שחושבים עליך, ואם כועסים וכו', תגידי לעצמך שאת מנסה לעשות את הדברים שנכונים בעיניך, וזה מספיק, לקוות שזה מוצא חן בעיני האחרים, ואם לאו, זו הבעיה שלהם! זו לא הבעיה שלך!

מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי בצורה נכונה
    לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליעל...

הוספת תגובה

• מישהי

קספר
    25/12/2009

תודה על השיקוף. כתבתי פה כבר פעם, שאני מאוד אוהבת , שמתארים לי מהצד את ההתנהלות שלי ,או ההתנהגות שלי.
    גם מאוד עזרת לי במה שכתבת ,בנושא העבןדה.
    הבוסית שלי היא בן אדם של פריק קונטרול, ומאוד מאוד מליחצה .
    כולם כולם אומרים את זה. ואם חליליה דברים לא נעשים כמו שהיא חושבת, היא פחות סומכת עלייך .
    ככה קרה לי איתה השבוע , עשיתי מה שיכולתי , ורגע אחד לא ישבתי , אבל אני גם בקטע של להיות עם הילדים, לזרום איתם ולהיות בראש שלהם . והשבוע היה יום שהייתי עייפה , ו עשיתי דברים לאט או לא יודעת מה , היא החליטה מפעם אחת , שאני לא יכולה להיות בתור עובדת שניה אלה רק שלישית.
    ממש מעליב . בקיץ הייתי אחראית כיתה (החלפתי את הגננת הראשית ) במשך חודשיים!!!!
    בקיצור עזרת לי מאוד גם בתחום הזה , אני אעשה היום ,ה שאני יכולה ותו לא .
    אם היא לא תהיה מרוצה בעיה שלה בלבד .
    שכול מקרה את צודקת מה שכתבת לי , וזה נאמר לי רבות .
    לצערי קשה לי לשנות את הדרך שבא ני מתנהלת , אבל אני יודעת שזה בר שינוי.
    אולי זה טמוןן בעובדה שבתור ילדה דרשו ממני הרבה לוותר ולהתחשב .
    שוב תוד תודה תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי יעל, זו הדרך!!

מישהי
    25/12/2009

תשקפי לבוסית שלך בטחון עצמי, שאת עושה את הקסימום, ומעבר לזה, זו בעיה שלה!
    את תעריכי את עצמך, אז גם היא תעריך את העבודה שלך!
    שהיא תראה שאת מודעת לטיב העבודה שאת נותנת, את נותנת עם כל הלב ואת מודעת לכך, וזה יאותת לה להפסיק לרדת עליך!
    את לא חייבת לעשות מעבר למירב, את עושה את הטוב ביותר, ואחר כך, סטופ, לא מעניין אותך שום דבר, ואת לא מתקפלת מפני כל הערה, אלא מודעת לעבודה הטובה שאת נותנת
    הרבה הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן מישהי

קספר
    25/12/2009

הרגשתי בעבודה יותר טוב, ממש שיפור מסוים .
    בזכותך כמובן .
    הייתי רגועה ,ולא עשיתי מהר, מהר כמו שבדרך כלל ., היה היום יום הולדת, והבוסית ממש לוחוצה, ומלחיצה , ביום שכזה, אבל דיברנו אחרי שעות הגן , (שוב בפעם הראשונה זה היה בזכות עצתו של רועי.\), והיא דווקא שיבחה אותי .
    דיברנו גם על דברים רוחניים , כמו גילגול נשמות ועל הגורו שלה .
    את מכירה את המשל על הצפרדע והעקרב?
    ניראה לי שהמשל מתכוון לומר, שקשה לשונות אופי , והרגלים ישנים של בני אדם .
    אבל אקח את זה לתשומת ליבי, בכול תחום בחיים . ואיישם .
    בסך הכול , הכול עניין של מודעות......
    שבת שלום
    יעל מהאו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו