מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, יש מקום לחדשה??googla31/12/2009
אז אני גוגלה, הגעתי אליכם בהמלצת חברה המשתתפת כאן בפורום (ועל כל נאמר לה תודה),
קצת על עצמי:
בת33, לאחר 2 ניתוחי לה באחד בגיל 10 חודשים, השני בגיל 24, יש עוד מחלת רקע נוספת,
נשואה באושר לגוגל, אמא צעירה לתאומים מורדכי ודויד, בני חודשיים (איך שהזמן רץ), לומדת את העובדות והמצב החדש מה זה להיות אמא? או במילים אחרות לשחק באמא ואבא על באמת.
אינני צריכה בוודאי לספר על הקושי בגידול ילדים בגיל הזה, אומנם עם 2 זה הכל נעשה מורכב יותר,
ב3 שבועות האחרונים, זה נעשה קשה יותר,
הילדים קצת גדלו, גזים, רעב שגובר, שעות עירות שמתחילות להיות יותר ויותר,
הדבר החכם ביותר שאמא המלצה לי לעשות לפני הלידה, היא להביא מטפלת שתהיה איתי בשעות שגוגל לא נמצא, וזה באמת רעיון גאוני וחכם ועוזר (בעיקר עוד שהיא הסכימה לממן זאת, רק ע"מ שאנוח), ברוב הלילות אני זו שקמה (אומנם לא מניקה תודה לאל, אבל הסיבות בוודאי ברורות).
אז אחרי שציירתי תמונה יחסית לא רעה בכלל, בוודאי נשאלת השאלה איפה הקושי??
אז נמאס לי שהלילה הפך ליום והיום הפך ללילה.
נמאס לי שכל השעות או רוב השעות שהמטפלת כאן, הולכות לי על שינה.
קשה לי עם העובדה שאני עדיין לא יכולה לחזור לפעילות מלאה (בעיקר בספורט, ילדתי בקייסרי).
קשה לי עם חוסר המעש בתק' שאני בבית. אפשר לומר שנמאס לי שאני לא ממש יכולה לצאת מהבית בגלל קוצר הזמן.
יש לי בעל מקסים, שאוהב, מפרגן ומשתדל לתמוך ולעזור, אבל כבר כמעט ואין לנו את הביחד, גם כבר שיש, לרוב זה נגמר בשינה חזקה מצד שנינו כי אנחנו לרוב ממותטים/גמורים/שחוקים.
אז עכשיו תשאלו אולי מה הבעיה?? אין כ"כ בעיה (אולי יש ולא ממש ראיתי אותה), פשוט רק רציתי להתפרק.
תודה
googla
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה
רועי סמנה31/12/2009היי גוגלה
ברוכה הבאה לפורום. את מתארת מצב שאפשר להתייחס אליו כאל "משבר חיובי". נולדו לך במזל טוב תאומים מתוקים והדבר הביא למהפך בחייך. אין ספק שזו תקופה לא קלה, רגשית ופיזית, בחייה של כל אם (ואב) ואין להבנתי הרבה מה לעשות מלבד לחשוק שיניים, להיעזר בכל מי שמוכן לעזור (חברים, משפחה) ולחכות שהתינוקות שלך יתבגרו מעט וכולכם תיכנסו לשיגרה חדשה וברורה יותר. את מוזמנת להיוועץ בנו ולפנות בכל שאלה שמטרידה אותך.
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מתוקה
shira80031/12/2009איזה כיף שהצטרפת אלינו מהפורום של הנשואים !
אני אשמח אם תישארי !!
בכל מקרה אבוא לבקר אותך גם שם.
שיהיה לך לילה קל ואל דאגה הילדים גדלים ומשנה לשנה זה נעשה קל יותר (חוץ מהשעורי בית והמבחנים :):) .
ואם יש לך כבר מטפלת, את יכולה להעזר בה ולצאת קצת עם בעלך מידי פעם מהבית, אפילו רק לשעה לעשות ביחד הליכה בחוץ.
זה יעשה טוב לשניכם !
בכל מקרה, שמחה לקרוא שיש לך כל כך הרבה תמיכה.
ושמחה שהגעת לפורום שלנו.
שתהיה שנה אזרחית מצוינת , המון בריאות ואושר לך ולבני משפחתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתוקה
googla31/12/2009אשאר אתכם, נראה מעניין פה
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב...הנה הנסיכים שלנו מורדכי ודויד
googla31/12/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה אני זוכרת את הזמן ההוא!
מישהי03/01/2010כל שרציתי היה לישון ולישון
ואם הייתי צריכה לתת תיאור איך נראה עולם הבא, הייתי מתארת אותו כמקום שאפשר לישון עד שמתעוררים לבד מבלי שיעירו אותך!
\העייפות התמידית הזו שפשוט לא עוזבת אותך לרגע.
תרשי לעצמך לישון מתי שאת יכולה, את חייבת את זה לגוף שלך, הוא חייב את שעות השנה הללו.
זה לא בזבוז לישון, זה הדבר הנכון לעשות
לאט לאט יהיה לך יותר קל, הם ישנו את הלילה, השעון הביאולוגי שלהם יתאזן, והכל יראה אחרת
בינתיים תני לדברים לזרום, זה המחיר למתנה שקבלת.
תגידי לעצמך שזה רק מצב ביניים וזה יעבור עוד חודש ועוד חודש ודברים יראו לגמרי אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלא נדע, היה רצח בבת ים
קספר03/01/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)