מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבת שלום רועי, רננהקספר02/01/2010
רננה ורועי.
דבר ראשון אני מאוד מאוד מאוד מעריכה אותכם .
לאנשים שגרמו לי שינוי בחיים , שינוי המחשבות , בין אם זו עצה ועידוד , גדולים ,או אפילו עצה קטנטנה שבשיבלכם היא דבר שיגרתי שאתם עושים בעבודתכם, אני מודה לכם.
רק שאלה לחידוד , כי נאמרו פה הרבה דברים ,לראות אם הבנתי נכונה.
אפשר לשאול פה שאלות ,שקשרות רק לנושאים של לחץ וכול מה שכתוב למעלה
לכתוב שאלה ממוקדת,ורק אחריה, יהיה אפשר להמשיך את הדיון.
אני מקווה שהבנתי נכון .
רק אומר כמה דברים .
שוב לדעתי חבל שאתם מתעקשים , שהנושאים יהיו רק בנושאים מאוד ממוקדים .
הסיבה לכך היא לפי דעתי , היו פה דיונים מענינים , בנושאים שקשורים להתעיננות הרבה סביב הפסיכולוגיה .
אני מאמיינה שהסקרנות היא חלק נכבד ומוערך .
שכן ללא הסקרנות , האחים וויט ,לא היו בונים מטוסים , גלילאו לא היה מסתקרן , מדוע התפוח נפל לו כל הראש , ועדיין היו חושבים שבסוף הים ,האוניות נולות לתהום .
אני אכבד את רצונכם , אך לא אוכל לכתוב כאן מהסיבה הפשוטה , שאני לא נשואה , עוד לא פיטרו אותי ,בן זוג שלי בגד בי פעם ממזמן אבל היה ונשכח , לכן שום נוןשא לא רלווטי לגבי.
על כן , אומ4 לכם תודה על הכול , אלה אם תחליטו שאפשר לעשות פה דיונים .
ורועי קצת פגעת בי , כשכתבת אענה לך תשןבה למרות שהיא עלולה לא לעניין אחרים
זה לא מספיק שזה מעניין אותי?\
עדיין אני מלאת הערכה אלייך ,ואני מקווה שאתה יודע את זה .
ניראה לי ששנו בערך באותו הגיל אופס חייבת ללכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב המשך
קספר02/01/2010מצטערת הייתי צריכהל נסוע לתל אביב באופן בהול , לכן חתכתי באמצע
לא יודעת יצא לי באלגאן ,
בקיצור ......
לא אנדנד יותר.
רועי ,, כמו שכתבת לי , ואני נענת לכך בשימחה. ,נתראה בשמחות, אבל לא רק בשמחות .
ואהבתי את הציטוט שהבאת , מהסטיקר סליחה על חוסר הדיוק,
כול אחד צריך מקום שפוי כדי להתשגע" זה הולך ככה ?
אני מאמינה שנתראה ,ואמישיך לכתוב פה .
הדבר הכי גדול שקיבלתי ממך רועי, זה שעזרת לי,במשך כול התקופה , בדברים שכתבת לי.
ובנוסף לכך נתנת לי את היכולת להשתמש ,בכלים , ובעצות, כדי להתמודד גם מחוץ לחיים הוירטואלים .
כמו שהיית נוהג לכתוב לי , הפסיכולוג הקטן שיש לאדם בראש (שוב סליחה על חוסר הדיוק) שיכול להשתמש בעצות האלו גם כאשר הוא לא נימצא מול הפסיכולוג, או במקרה שלי מול היעוץ הוירטואלי .
אוף , אני מרגישה שאני נמרחת כמו מסטיק אז עדיף לסיים כך.
היתה לי שאלה על אוטו קרנברג, אבל לא חשוב, זה גם ככה לא מעניין אף אחדחוץ ממני איקון של קריצה
יאללהבי
יעללללללללל
בקרוב אחליף את השם
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושנה אזרחית טובה לכם!!!
קספר02/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל היקרה
רועי סמנה03/01/2010הפורום שלנו לא עוסק רק בגירושין או בפיטורים אלא בכל מצב משבר או מצב לחץ אפשרי, מה שאומר לתפיסתי הוא לא מדי ממוקד. ועם זאת, כפי שכתבתי כבר לא הייתי רוצה להתחרות בפורום אחרים ובמקום זאת הייתי רוצה לשמור על הנישה שלנו. כחבר (בניגוד למנהל) בפורומים מקצועיים שונים אני יודע שיש דיונים שמתאימים לפורום שעוסק באתיקה, למשל, ודיונים אחרים שמתאימים לפורום שעוסק בסוגיות טיפוליות ואני משתדל לשמור על גבולות הפורומים השונים, למרות שברור לי שבשני הפורומים יש אנשים מקצוע מוכשרים שבקיאים בשני התחומים. מאותה סיבה, אגב, אני מעדיף שלא נפתח דיונים בנושאים תאורטיים, אף על פי שבאופן אישי הנושאים הללו מאוד מעניינים אותי.
שתהיה גם לך שנה מצוינת
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן רועי
קספר03/01/2010הבנתי את כונותך .
בזכותך, הלכתי היום לעבודה, עם חיוך !
המשך יום טוב
מיעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)