מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?מיכל02/01/2010
היי שמי מיכל בת 30 ואני כבר חצי שנה בלחצים שמשפיעים לי על הבריאות הלחצים שלי נובעים מכך שפיטרו אותי מעבודתי בעקבות הלידה של בני בכורי לאחר 9 שנים, את בעלי גם כן פיטרו. עברנו דירה לאיזור הדרום ואנחנו כבר שנה מחפשים עבודה ולא מוצאים. בעלי החליט לפתוח עסק עצמאי אך הוא לא ממש מצליח. כל החסכונות שהיו לי לפני הנישואין נבלעו והיה שם לא מעט, גם הפיצויים נגמרו. לקחנו הלוואה מהבנק והמינוס חוגג. אנחנו גרים בשכירות והרכבים ממושכנים לבנק. בנושא של גידול הילד בנתיים אין לנו חילוקי דעות למרות שאני ובעלי רבים הרבה על הכל, אנחנו משתדלים לא לפני הילד. למרות המצב בעלי ממשיך כרגיל ומבזבז כסף (שאין לנו). לא מזמן התחילו לי כאבים בחזה, אני אוכלת כל יום את השפה והאצבות שלי ולא יודעת מה לעשות כדי לצאת מהמצב הזה. נמאס לי לפחד מהעתיד ולקום לעוד בוקר של חוסר וודאות. הדבר היחיד שמחזיק אותי ומשמח אותי הוא הבן המתוק שלי.
מה עושים? איך יוצאים מההרגשות האלה? ואיך לא לריב עם הבעל על כל דבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולכים דחוף לייעוץ
מישהי03/01/2010אם תמשיכו להוציא כסף שאין לכם רק תמשיכו להסתבך
בעלך חייב ייעוץ כדי לדעת איך להדק את החגורה
המצב אחרת רק ילך ויתדרדר.
הריבים הם כנראה תוצאה של הלחץ, לכן צריכים לטפל בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
רועי סמנה03/01/2010את מתארת מצב קשה של סיחרור, של תחושה שהדברים רק הולכים ומחמירים ולא ברור מתי ואיך את ובעלך תיחלצו ממנו. נראה לי שכדאי לחלק את ההתמודדות לשניים: ראשית, את ובעלך צריכים לפעול במישור ה"מציאותי", כלומר להשיג מיידית יעוץ פיננסי בעזרת רשויות הרווחה או גורמים אחרים שיוכלו לסייע לכם לצאת מהסיחרור אליו נקלעתם.
מן הסתם מצב כלכלי קשה גורם כמעט באופן בלתי נמנע למתח ולמצוקה נפשית ולכן מישור נוסף שחשוב שתתייחסי אליו הוא המישור הנפשי. ניתן להשיג טיפול פסיכולוגי חינם דרך מרכזי בריאות הנפש השונים וכך להתחיל לעבד את הלחצים שאת מצויה בהם, לחצים שכפי שאת מספרת משפיעים גם על מצבך הגופני. במקביל, אני מציע שאת ובעלך תנהלו שיחה כנה וגלויה על תחושותיכם ותוכניותיכם לעתיד. תקשורת פתוחה תסייע להפחית את המריבות ביניכם ואולי גם תאפשר להתקדם ביחד לקראת הסכמות משותפות בענייני הוצאת הכספים ועתידכם הכלכלי.
בהצלחה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)