פרידה מהחבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מהחבר
    מיטל
    08/01/2010

שלום לכם אני עוד מעט בת 17 היה לי חבר שנתיים ולפני חודש נפרדנו
    הוא היה חלק חשוב בחיים שלי ואני לא יכולה להשלים עם זה שהוא איננו
    לפעמים אני נזכרת בו ופשוט בוכה..יש תקופה שאני לא חושבת עליו שבועיים אבל אחרי
    זה אני חושבת עליו..אני לא מצליחה להוציא אותו מהראש אני מנסה ואין כל פעם אני נשברת
    ויש מישהו שהתקרבנו אחד לשני בזמן האחרון אבל אני לא יודעת אם אני אוהבת אותו
    אני חושבת שאני מנסה לאהוב אותו רק כדי לנחם את עצמי על זה שאיבדתי את החבר שלי
    אני לא יודעת מה לעשות :(
    אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מהחבר

הוספת תגובה

• להילה

רועי סמנה
    08/01/2010

אין ספק שביחס לגילך הצעיר שנתיים הם המון זמן ואני יכול לתאר לעצמי עד כמה החוסר בקשר מורגש ומשמעותי עבורך. כפי שכתבתי בהודעה אחרת (לשני) אבל על קשר זוגי שהבתיים הוא ברוב המקרים דבר נורמלי ואפילו רצוי. הרי זה היה בלתי הגיוני אם אחרי שנתיים של קשר היית עוברת לסדר היום, שוכחת ממנו, לא מתגעגעת ולא מתעצבת בעקבות הפרידה, נכון?
    לגבי הקשר החדש שמתחיל להיווצר- נראה לי כדאי שתקחי את הזמן שלך ותנסי להבין עד כמה הבחור החדש באמת מוצא חן בעינייך ועד כמה, אם בכלל, את מסוגלת בכלל להיכנס עכשיו לקשר חדש. יתכן שאת צריכה עוד קצת זמן לעבד את הפרידה מחברך, על מנת שתוכלי להיכנס לקשר באנרגיות מחודשות, אבל את זה תוכלי לגלות רק את, בעצמך.

בהצלחה
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך עזרת לי מאוד:]

מיטל
    09/01/2010

שיהיה שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו