מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש דרך לדעתקספר11/01/2010
אם בקרוב יפטרו אותי|?
אסביר בקצרה ,במה מדובר .
היום , יום החופש שלי , התקשרה אליי הבוסית , ושאלה אם משבוע הבא, אני אוכל לעבוד גם בימי שני.
אז בוודאי אתם שואלים מה הבעיה?
היא פיטרה בחורה שעובדת שם , ואני מפחדת שאני הבאה בתור .
בעבודה הקודמת , ניסו בצורה מאוד מכוערת , עם שקרים רבים , להסתיר את העובדה שהולכים לפטר אותי , .
והבחורה ,מהעבודה הנונחכית עוד אחת אחרת, ואני היינו שלושתנו קרובות , ויש בינינו הסכמה לגבי ההתנגדות לצורה שבה הבוסית מנהלת את הגן..
ני לא יודעת אם זה היה בכוונה ,אבל היה ממש צריך לעשות הפרדת כוחות ,ביום שלשושתנו עבדנו, כי עשונו שמח עם הילדים , קצת שברנו את הנוקשות של הבוסית בצהרון .
אולי היא עושה גם סינון של הגננות שלא מסכימות איתה ?
כמובן שאני לא יודעת מה היה בהנן היום אבל אולי היה פיצוץ על הרקע הזה ,
מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
קספר11/01/2010את לא חייבת לענות, אם לא בא לך .
במה את עובדת ?
בהתחלה חשבתי בתחום של טיפול, אבל הבנתי שאת בוסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
מישהי11/01/2010אני מעדיפה לא לתת אינפורמציה אישית כאן.
טוב לי באנונימיות, אתך הסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי
קספר12/01/2010אין בעיה .קיבלתי
אני עובדת בגן ילדים , עם ילדים מגיל שנתיים עד ארבע וחצי .
בפינת חי , פעם בשבוע, והעבודה הכי הזויה היא , שאני לוקחת כלבים לטייל תמורת תשלום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך לדעת
רועי סמנה11/01/2010היי יעל
נדמה לי שעל בסיס ההתנסות הכואבת שלך מהעבר את מסיקה מסקנות נמהרות מדי. בכל אופן, הדרך הטובה ביותר לפזר את ענני אי-הודאות היא פשוט לתקשר עם הבוסית. כמובן שלא חייבים (ואולי אפילו לא כדאי) לשאול בישירות אם היא מתכוונת לפטר אותך, אבל אפשר להזמין שיחת פידבק או פשוט לברר בנימוס מה הסיבה לשינוי בלו"ז.
בהצלחה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבןקר טוב רועי.
קספר12/01/2010תודה על תגובתך.
דיברתי עם הבחורה שעובדת איתי, אתמול בלילה, והיא אמה לי שהעזיבה שלה לא קשורה לפיטורין , אלה לעומס של לימודים, ועוד עבודה במקום אחר.
בכול מקרה אקבל את עצתך הטובה , ומידי פעם אשאל אותה שאלות, שגוררות פידבק .
הבוסית שלי , שקןראים לה מיכל , היא נורא נורא מלחיצה .
ואם דברים נעשים לא בידיוק כפי שהיא רוצה, ..........
יאללה באלגן
מאחלת לך יום נעים ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)