ערב טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב
    קספר
    13/01/2010

מה קורה? כולכם בסדר?

התגעגעתי לדיונים המענינים.
    טוב תשמעו משהו מוזר כש חזרתי אתמול במונית , מהתחנה המרכזית ,
    שמעתי תוכנית , שבה אנשים מספרים על החלומות שלהם , והמיסטינית מפרשת אותם.
    אז אתמול באיזה אחת בלילה , התקשרה אחת , שסיפרה שהיה לה חלום שהיא הולכת לאיבוד , ומנסה למצוא את הדרך ,עם מצפן , ביחד עם בחור שהיא ראתה פעם , פעמיים באוניברסיטה..
    למחרת היא ראתה אותו, ואמרה לו שלום , והוא הגיב , בצורה מוזרה.
    לאחר כמה ימים היא פגשה את אותו הבחור, וסיפרה לו עלה החלום ,והתגובה שלו היתה מפתיעה .
    הבחור חלם את אותו החלום , אבל כשהוא במדבר , מחזיק מצפן , והיא לידו לובשת שימלה אדומה , ומאופרת .
    שחכתי לכתוב שבחלום שלה, היא היתה לבושה כאילו היא בדרך לחתונה של עצמה .
    מוזר לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב

הוספת תגובה

• היי יעל

shira800
    13/01/2010

החלומות נשמעים מעניינים ואני מבטיחה לנסות לחשוב עליהם מחר.

אולי יש לי בשורות טובות לגבי סוף השבוע הקרוב .:)
    אשתף אותך אם זה יצא לפועל

לילה טוב חמודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יעל - שלום כולם

מישהי
    14/01/2010

כן, קצת שקט כאן, אבל אולי זה בגלל שהמנהלים לא כל כך רוצים את ה'צ'ט' כאן, ויותר רוצים את הפינג פונג, אז אני חושבת פעמיים לפני שאני כותבת, כי סך הכל אני מרגישה שבעלי הבית הם המנהלים, ואני יותר על תקן של אורחת, אז כל אשר יאמר לך בעל בית עשה! (חוץ מצא!!!),
    אם כי, אני מאמינה שהתמודדות עם לחץ, היא גם עם לחץ יומיומי, עם לחצים שונים גם אם הם שגרתיים, אך כפי שאמרתי, לא אני בין קובעי מדיניות הפורום כאן.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה

קספר
    14/01/2010

גם אני יותר מפעם אחת , הצהרתי שכתוב פה רק דברים, שקשורים לנושאי הפורום .
    קצת הרבה פאדיחה בשבילי, אם אצא שוב בהצהרה הזאת , מפני שלא עמדתי בה בפעמיים הקודמות.
    חבל....
    בסך הכול כאשר קיימנו דיון תרבותי ומעניין, בנושא שקשור לפסיכולוגיה, ההודעות לא נמחקו, ורועי שיתף איתנו פעולה , זאת אומרת כאשר פנו איליו , הוא לא התעלם , וענה על השאלות.
    בנוסף לכך גם באותה תקופה , גם היו עוד כמה שרצו לכתוב פה .
    עוד משהו שרננה כתבה שאפשר לעשות דיונים, אחרי תשובה של שלה או של רועי,ושצריך רק לכתוב שאלה ממוקדת.
    טוב .. לא יודעת מה דעתכם?
    אני מבינה אותך ולא אצא בהצהרות , של, רועי , הזמנת אותי, להתארח בביתך , וכאמור , אורח לא יושב עם הרגליים על השולחן בסלון. חחחחחחח
    רק אומר , שנהנתי לקרוא אותכן ולמדתי המון , בזכותכן , שירה ומישהי, וגם מרועי ורננה כמובן!!!
    רק ,מראה שאפשר ללמוד פסיכולוגיה , דרך דיון , לקרוא מה אחרים חושבים , ולהביע את דעתי,זה בעיניי פיתוח המוח, ולא פחות חשוב ממלמוד לתואר ראשון או שני.
    כמובן שאשמח להיות פה אבל אם זה המצב ...אין מה לעשות .
    ניראה לי שאתחיל לצאת מהדיכאון ומהשבלול שבו אני שרויה .\= כול היום לישון או מול המחשב ,
    לשהות בבית , חוץ מלימודים , ועבודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו.... מעניין לנתח את החלום הזה..

shira800
    14/01/2010

יש לך רעיונות?
    כי כלום לא עולה לי בראש בשעה כזו...
    מה שכן, קראתי , שאם נניח אנחנו חולמים חלום רע. החלום הוא בעצם השתקפות של הרגשות העמוקים ביותר שלנו.
    ולכן גם אנחנו אמורים להיות מסוגלים להשפיע על הרגשות העמוקים ביותר שלנו ברגע שאנחנו שולחים מסרים חיוביים למוח בשלב של ערות...
    כלומר - אם את חולמת חלום רע לילה מסויים,ולילה לאחר מכן את שוכבת במיטה ולפני השינה את חושבת על החלום של לילה קודם ואת משנה את הסוף של החלום לשביעות רצונך.
    ובאמצעות שינוי החלום, את מגלה שאת בעצם יכולה לקחת שליטה / פיקוד על חייך.
    (באמצעות כך שאת הופכת את החלום הרע למשהו שאת מרגישה טוב איתו).

מקווה שהבנת כי יצא לי קצת מסורבל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן שירה

קספר
    14/01/2010

אני רצינית, שאנסה לעשות את זה הלילה .
    חחח לא מה שאת חושבת .....
    אומנם לא היה לי, חלום מפחיד, אבל אשמח לשחזר חלום מדהים שהיה לי השבוע .
    בסך הכול , אם תיקראי את הספר האוטו סוגסטיה , תיראי שאנו יכולים בצורה זו או אחרת ,לשלוט על המחשבות של עצמנו. לפחות לפי מה שהכותב של הספר טוען , ששחכתי הרגע את שמו .
    לגבי חלומות והתת מודע , זה ממש מסקרן אותי .
    מדענים טוענים,שבני האדם,י לא מנצלים לגמרי את כול היכולות של המוח
    לילה טוב
    מחר יש יום הולדת לילד מהגן שהוא חמוד חמוד אמיתי .
    אבל אין ל י כוח לעבוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו