פחד מקהל , אשמח לעזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מקהל , אשמח לעזרתכם
    רושדי ע
    19/01/2010

שלום לכם, אני חדש בפורום הזה ושמח שמצאתי את האתר הזה באינטרנט , אם מותר לשאול ולקבל עצה , אני סובל מפחד קהל ,לרוב אני חוזר מעבודה ומסתגר בבית לא יוצא הרבה במיוחד לא לאירועים ולמקומות שיש בהם התקהלות של אנשים דבר זה מפריע לי מאד כי זה גם בא על חשבון המשפחה , אכיר תודה אם תציעו לי פתרון לעניין ויותר אשמח אם תמליצו לי על תרופה כלשהי שיכולה לעזור להתגבר על החרדות הללו, אם יש צמחי מרפא תרופות ללא מרש רופא או כל דבר אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מקהל , אשמח לעזרתכם

הוספת תגובה

• פחד קהל?

רועי סמנה
    19/01/2010

שלום לך
    פחד קהל הוא פחד לדבר בפני קהל, כמו למשל כשצריך לנאום או לברך בפומבי עמית לעבודה וכו'. מה שאתה מתאר נשמע כללי יותר ומעלה את האפשרות של חרדה חברתית. חרדה חברתית היא בעיה שדורשת טיפול פסיכולוגי ולרוב טיפול תרופתי כזה או אחר לא יתן עבורה מענה הולם. כאשר החרדה החברתית היא הבעיה היחידה או לפחות המרכזית ניתן לטפל בה בקלות ןבמהירות יחסית בעזרת טיפול קוגניטיבי-התנהגותי ואני מציע שתפנה לייעוץ אצל פסיכולוג המטפל בגישה זו על מנת לבדוק אפשרות של טיפול.

כל טוב
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה בעבודה?

מישהי
    19/01/2010

איך אתה מסתדר עם אנשים שאתה עובד אתם ומכיר אותם? איך אתה מסתדר עם בני המשפחה הקרובים יותר והרחוקים? מה קורה עם שכנים?
    האם הפחד הוא מאנשים שאתה לא מכיר? אנשים סמכותיים? אנשים שאתה חושש מהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו