מתאים לפורום - גם לחץ גם בגידה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתאים לפורום - גם לחץ גם בגידה!!!!
    מישהי
    20/01/2010

אני בלחץ אטומי כבר כמה ימים
    כן בגלל בגידה, של קולגה לעבודה!
    לא יכולה לפרט אבל הוא עשה כאן מעשה מגעיל ומכוער, משפיל ומרגיז, ואני בינתיים בעמדת המתנה, מתפוצצת בפנים ולא עושה שום דבר עם זה,
    מחכה לקבל מייל שלא מגיע, ומחכה להזדמנות להשיב לו כגמולו הטוב! אילו לא דברים שמכמתים אותם בכסף, זה לא ענין כספי, זה ענין מקצועי, זה ענין אתי, זה ענין מוסרי ואנושי, והוא הוכיח את עצמו כיהיר, מתנשא, וחצוף! יש גבולות שלא מאפשרים לי לומר לו בדיוק מה אני חושבת עליו ועל מעשהו, אם כי נתתי לו להבין (אני בדרך כלל לא שומרת דברים בפנים), אין לי ספק שהוא יודע בדיוק על איזה אש קטנה הוא הושיב אותי, ואני בטוחה שהוא גם נהנה מזה... מרגיש שהכניס גול! הוא רק שוכח שהעולם עגול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למישהי

רועי סמנה
    20/01/2010

קצת קשה להגיב להודעה כ"כ כללית, גם אם אני מבין שאת נזהרת מלחשוף פרטים. אני רק יכול לקוות בשבילך שהדברים יסתדרו במהירות ותחושותייך ישתפרו.

רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אחשוב איך לנסח את הדברים

מישהי
    20/01/2010

כדי שאוכל לתת יותר בשר, כי זה פשוט אוכל אותי, ואני מתבוססת בזה יום ולילה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשיב לו כגמולו הטוב....

shira800
    20/01/2010

כמו שכתב לך רועי מאוד קשה להבין במה מדובר.
    חוץ מזה שאת מעוניינת באיזושהי נקמה??

בבקשה אימרי לי שאני טועה!!
    הבעיה בנקמה - שבסופו של דבר היא אוכלת את מי שרוצה לנקום....
    אין דבר כזה נקמה... רק מחשבות על נקמה.. ...
    הנקמה האמיתית - היא למצוא את מה שטוב עבורך ועבור המקום שבו את עובדת כמה שיותר מהר (למרות כל מה שקרה עם אחד העובדים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקמה מקצועית

מישהי
    21/01/2010

הכוונה לנקמה מקצועית, ולא משהו אחר, אמורה להיות כאן הדדיות, וברגע שאחד מפר אותה בצורה כל כך נבזית, אני בהחלט מתכננת נקמה מקצועית! של חוסר שיתוף פעולה ממני כאשר הוא יצטרך אותי. כאשר יש אנשים שחושבים שהם יושבים למעלה על האולימפוס וכולם מתחתם וחייבים להם את הכל, יש לי בהחלט רצון עז להראות להם את מקומם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייקון מחייך חיוך רחב

מישהי
    21/01/2010

זה מגיע הרבה יותר מהר ממה שחשבתי!
    ומה גם שזה פועל יוצא ממש מההתנהגות הנבזית שלו!
    אז לפחות יוקל לי קצת.
    לא סובלת אנשים יהירים, מתנשאים, חושבים את עצמם לאלוהים, מרגישים שהכל מגיע להם.
    בסוף הם חוטפים את זה בפרצוף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו