סליחה , איפה אפשר להשיג פתק החלפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה , איפה אפשר להשיג פתק החלפה
    קספר
    20/01/2010

סליחה ,איפה אפשר להשיג פתק החלפה לחיים האלו?
    אני יודעת שלא ההיתי צריכה לפתוח עצ חדש בשביל ההודעה הזאת, הנוכחית
    ואני יודעת שהמכתב לרועי למרות שמצפוני הציק לי , היה מיותר
    למה הכול חייב להיות מסובך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בסך הכול היו לי כוונות טובות

קספר
    21/01/2010

אני לא חושבת שרועי התכוון במה שהוא כתב שרננה והוא הולכים לסגור את הפורום .
    וצצד שני יש שתיקה רועמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל - צפירת הרגעה

מישהי
    21/01/2010

אל תקחי דברים מחוץ לפרופורציה, כולה פורום, לא לשכוח, נחמד לכתוב, אבל אפשר להישאר בחיים גם בלי לכתוב, לקחת את החים בגודל הטבעי שלהם, ולראות אותם עם משקפיים מציאותיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהי אוי אני מקוררת, ואתמול בכלל

קספר
    21/01/2010

לא הרגשתי טוב.
    אז כתבתי בתשישיות משהו, והשמטתי מילה או שניים, שבלידעהן ,המשמעות של המשפט שונה לחלוטין.
    התכוונתי, שממה שהבנתי שרועי כתב, זה לא היה איום, אלה מחשבה שאולי בגלל שאין שאלות בנושא ,צריך אולי לשנות את הנושא שלהפורום , או לסגור את הפורום , ולא יודעת עוד מה התוכניות של רועי ורננה .
    לי באופן אישי זה לא היה ניראה איום .
    מישהי תודה על דאגתך .
    קודם כול אני מרגישה שהשקעתי פה הרבה.
    , השקעתי פה הרבה זמן, את יודעת , כמה פעמים ההיתי צריכה לקחת מונית, כי הייתי שקועה , בכתיבה פה.?
    אבל אם הפורום יסגר אמשיך הלאה , יש לי המון הערכה לרועי ולרננה , אבל בכול זאת , אני לוקיחת את הדברים בפורפןרציה .
    יהיה לי חבל ,מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אם הפורום יסגר . אבל מה נעשה ?
    אין מה לעשות אם זה רצונם...... צריך לכבד .
    כמו שחשבתי שצריך לכבד את זה שרצונם שהפורום יהיה שאלות ותשובות, ולמרות שנורא נהנתי ממך ומשירה, כתבתי את המכתב לרועי, כדי להבין היכן הדברים עומדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יעלי!!!

shira800
    21/01/2010

אני מאוד מבינה את הצורך שלך בכתיבה תרפויטית כאן בפורום הזה.
    ומהבחינה הזו הצרכים של שתינו מאוד זהים.

אך אם זה גורם לך לשקוע פה ולאחר לעבודה או שזה פוגע בך באיזשהו אופן בחייך האמיתיים, אז זה באמת לא טוב.

לפורום וירטואלי נכנסים באמת בשביל הכיף ,ללא תחושת מחוייבות לאף אחד וכמובן אסור שזה יבוא על חשבון דברים חשובים יותר.

כשרועי כתב, שלא נצפה כל הזמן לתגובות ממנו =הכוונה שלו היתה (אני חושבת) שגם המנהלים לא רוצים להרגיש מחוייבים לפורום, אלא להגיע לפה באמת כשיש להם חשק, כוח ורצון וכשהשאלות רלוונטיות כמובן .

בכל מקרה אני מקווה שהפורום ימשיך להתקיים , וגם אם לא אז לא נורא...

אפשר להמשיך את ההתכתבות שלנו באמצעות האימיילים .... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו