הוא פשוט נעלם.. זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא פשוט נעלם.. זקוקה לעזרה
    דנית
    21/01/2010

טוב.. אני בת 20 וזקוקה נואשות לייעוץ פסיכולוגי אך לדאבוני אין לי האמצעים לקבל אותו מפני שזה עסק יקר ואני דואגת לתשלום.
    הבעיה שלי היא מורכבת למדי ואני בטוחה שלא אוכל לקבל מענה בפורם אך לפחות הכוונה כלשהי כל דבר יעזור לי.
    ההתמודדות שלי הייתה כפולה ומשולשת. בשנה האחרונה אמי החליטה להתגרש מאבי. המצב הכלכלי דחק והאוירה בבית הייתה בלסתי נסבלת ועדיין. הקשר שלי עם אבי הוא קשר של כעס ותסכול ואני בקושי מדברת איתו. הוא סרב לעזוב את הבית וממשיך להתעלם מהמצב למרות כל הבלאגן מסביב. אפילו שאף אחד בבית כמעט לא מדבר איתו. והמריבות לא פוסקות. הייתי אבודה שהכול התחיל. הייתי בצבא וגם בקשר עם מישהו שלא היה יציב מבחינה נפשית ולכן הוא לא כל כך תמך בי למרות שהוא ניסה. היה בינינו קשר רומנטי שהסתיים בפיצוץ ויש לנו גם כמה חברים משותפים. אהבתי אותו מאוד.
    מהיום שנפרדנו לא שמעתי אותו ולא ראיתי אותו אפילו שניסיתי ליצור איתו קשר לא פעם ..
    זה מפחיד אותי שהוא נעלם ואני לא מצליחה לברר כלום על היותו קיים. הוא בחר להתנתק ממני לגמרי . אני מרגישה שזו אשמתי שהפלתי עליו את כל הצרות מהבית והוא לא ידע כיצד להתמודד עימן.
    אני אובדת עצות ואני חושבת שאני איבדתי את השפיות ואני עוד גרה בבית.. עם אחותי הקטנה והמצב הנפשי של כולנו מחמיר.
    אני רוצה להתרחק מהכול אבל אין לי איך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אל תקחי על עצמך את בעיות הוריך

מישהי
    22/01/2010

אל תקחי צד, שניהם הוריך, את לא צריכה לעזור לצד זה או אחר, את לא חלק מהמלחמה שלהם, את צריכה לשדר לשניהם שאת אוהבת אותם, והם ההורים שלך, ואת לא רוצה להיות חלק מהמלחמה שלהם.
    במקביל את צריכה לפתח את החיים שלך, לחשוב על העתיד שלך, ולדעת שהכשלון של הזוגיות של ההורים שלך לא צריך להשליך עליך
    חזקי ואמצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנית

רועי סמנה
    22/01/2010

את מתארת מצב שהוא אכן מורכב וקשה. הבית שבו את חיה רווי בלחצים ומתחים והדבר משפיע, מן הסתם, על מצבך הרגשי. אני חושב שהצורך שלך לחלוק את מה שעובר עלייך עם בן הזוג הוא מובן ולגיטימי מאוד. העובדה שבן זוגך לא יכול היה, כנראה, להכיל אותך, אינה מלמדת דבר עלייך ובוודאי שלא הופכת אותך אחראית לעובה שהוא בחר להיעלם.
    טיפול פסיכולוגי אינו חייב להיות יקר ואפילו אינו חייב לעלות כסף. טיפול בחינם ניתן להשיג במרפאות בריאות הנפש השונות ברחבי הארץ ולמרות שישנם תורים לא קצרים לעיתים שווה לך לפנות משום שנראה שיש עלייך עומס נפשי רב וחשוב שתוכלי לחלוק אותו עם איש מקצוע.

כל טוב
    רועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו