שלום למנהלים -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום למנהלים -
    מישהי
    01/02/2010

שלום למנהלים החדשים
    נחמד יהיה אם תשמיעו קול, אפילו ציוץ, זה יתן לנו הרגשה נעימה.
    נשמח להכיר אתכם,לשמוע קצת על 'האני מאמין' שלכם, ובכלל להפשיר את הקרח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום למנהלים -

הוספת תגובה

• למישהי שלום רב.

ענת תנעמי-שפרינצק
    01/02/2010

קראתי קצת ממה שהתרחש בפורום לאחרונה, גם אם אני לא יכולה להגיד שהבנתי עד הסוף, התרשמתי שקרו פה דברים לא פשוטים ושעלו תהיות לגבי מהות הפורום. אני מדברת רק בשם עצמי, אך מבחינתי הכוונה היא לתת מענה מקצועי לכל אותן שאלות בתחומים של התמודדות עם לחץ, פרידות, בגידות ופיטורין. אני מקווה, שתהיה לנו התנסות פורה ומיטיבה עם תוך התנהלות מכבדת. ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ענת

מישהי
    01/02/2010

השאלה היא של הגדרות,
    ישנם משברים חד פעמיים עוצמתיים, ישנם המשברים היומיומיים.
    הכותבים כאן, מצאו פורקן לנעשה ביום יום, ולאו דוקא שאלות שעומדות ברומו של עולם.
    לא קרו זעזועים גדולים בפורום, אלא רק שהמנהלים הקודמים התכוונו לכך שהפורום יהיה שאלה - תשובה, שאלה - תשובה, כאשר יש שאלה מכותבים ארעיים, ויש תשובה של המומחים.
    אבל, בפורום ישנם כמה כותבים אשר לא היו ארעיים ואשר ענו לשאלות, וגם ענו האחד לשני.
    סה טו.
    ברוכים הבאים ונקווה שיהיה כאן נעים וטוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו