מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היייסטודנטית בלחץ10/02/2010
שלום לכולם ,
מממ אני סטודנטית בת 20 במסלול תובעני ביותר , בתקופת מבחנים ,
שמתי לב שלאחרונה אני סובלת יותר מדיי מבחילות והקאות בתדירות גבוהה ,
סמפטומים גופניים מוזרים .... לבחורה בריאה בד"כ ...
התקפי המיגרנה נהיים יותר תכופים ( גבינות שוקולד , פסטות וכל האוכל שלי בעצם ) רגישות יתר לאור ולקור ( אני יכולה להיות עם 5 שכבות וחימום ועדיין להרגיש קר ) ... השאלה היא , האם יכול להיות שזה כולו נובע מלחץ ?
אשמח לקבל תשובה לעניין ,
עשיתי בדיקות דם לאחרונה , והכל אצלי תקין... ( לאחרונה הכוונה לפני שבוע ) .
אשמח לחוות דעת בנושא.
אהה אגב ... אני חדשה :)
היי שירה :P חחח
[[ פרויד ]]
לילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובת חרדה
ענת תנעמי-שפרינצק10/02/2010שלום לסטודנטית. האם את סובלת גם מדפיקות לב מואצות, זיעה קרה, רעד, קושי להתרכז, חוויה שהכל סוגר עליך... אם כן, אז את מתארת תגובת חרדה חריפה ללחצים שאת חווה בלימודים. את יכולה לפנות לייעוץ נפשי על מנת להמשיך ולברר תופעות אלה, שבודאי מפריעות לך בחיי היומיום.
בהצלחה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
סטודנטית בלחץ10/02/2010הייי ,
מה המצב ?
לא , אינני מרגישה דפיקות לב מואצות , זיעה קרה או כל הספמטומים המוזרים של התקפי חרדה.
אני פשוט עם בחילות כל היום , והקאות עד שיימאס לאדם מזה.
יש מצב שסמפטומים אלו (לבד ) הן כתוצאה מלחץ מהתקופה הזו ?
תודה לך ,
סטודנטית בלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת לחץ
ענת תנעמי-שפרינצק10/02/2010שלום לך. יתכן מאוד שזו תגובתך ללחץ מבלי לחוש את הסימפטומים המקובלים של התקף חרדה. לפעמים הגוף מדבר במקומנו. האם זו תופעה חדשה אצלך בשעת לחץ או שאת מכירה אותה והיא רק החריפה עכשיו? באיזו שנה את? ראשונה, אם הבנתי נכון?! הרבה פעמים תחושות ומיחושים אלה חולפים ככול שמרגישים יותר בטוחים במה שעושים...ואם התופעה ממשיכה עדיין לאחר שמתרגלים, אז כדאי לברר מדוע היא לא חלפה.
בברכה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך , מקווה שיהיה בסדר.
סטודנטית בלחץ10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)