אבודה ומפורקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבודה ומפורקת
    מירית
    10/02/2010

בת 33 עברתי פרידה קשה מבן זוג. אני בדכאון מזה מספר חודשים ורק לפני חודש התחלתי טיפול פסיכותרפי. אני מתפרקת לגמרה. איבדתי את הביטחון והערך העצמי שלי. לא ברורים לי הגבולות שלי. אני חסרת אמון בגברים ובזוגיות. לא מצליחה להנות מזמן איכות עם עצמי. בודדה ואבודה. לא מצליחה לישון ומתעוררת בלילות ולא מצליחה לחזור לישון. לא מרוכזת בעבודה ובלימודים. התפוררתי לגמרה. להוסיף על הכל, היום נכנסתי לפגישת ייעוץ במכון אסתטי ושכנעו אותי במקום לעשות עיבוי שפתיים ומחולשה הסכמתי ועכשיו אני מתביישת לצאת מהבית ולעמוד בפני המשפחה והחברים כי זה בולט מאד.
    לא יודעת מה לעשות. רועדת מבושה ומפחד. מתרגלת נשימות ואף אחד לא עונה בער"ן מפאת עומס שיחות. השעה חמש בבוקר ואני מחבקת את הכלבה שלי עד כדי חנק כדי לא לאבד את עצמי לדעת. אני הרוסה לגמרה. מה עושים במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבודה ומפורקת

הוספת תגובה

• תקופת משבר

ענת תנעמי-שפרינצק
    10/02/2010

מירית שלום. אני מתרשמת מכתיבתך שאת נמצאת במצב משברי וטוב שהתחלת טיפול נפשי. בתקופה זו את מסתגלת לשינויים בחייך שאולי לא בחרת בהם ולוקח לך זמן שהוא טבעי ביותר להתאבל על מה שאבד לך. סיפרת שאת מסתגרת בתוך עצמך בגלל הערעור בביטחונך העצמי והמבוכה, דבר שהרבה פעמים מחריף את תחושת הבדידות והדיכאון. חשוב לשמור על קשר כפי יכולתך עם רשת התמיכה המשפחתית והחברתית סביבך. ואם הפגיעה בתפקודך היומיומי היא קשה כפי שאת מתארת, תתיעצי עם המטפל/ת שלך על האפשרות של העלאת תדירות הפגישות ואולי בשילוב של עזרה תרופתית (לתקופה זו).
    כל טוב,
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו