מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוריקן- מישהיפה וגם שם16/02/2010
יצאת שקופה. שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה
shira80017/02/2010בחיים לא הייתי מנחשת שזו את!
לא יודעת , סגנון הכתיבה קצת לא מסתדר לי.
בכל מקרה , אני מקווה שאת מרגישה טוב בחיים שמחוץ לוירטואליה . זה הכי חשוב.
כל השאר זה שטויות.
וירטואליה זה כיף קצת לפרוק, קצת לשחרר, קצת לצחוק , לא מעבר לזה.
ןאני לא חושבת שבאמת למישהו היתה כוונה רעה . כולנו אנשים עם בעיות , לא אנשים רעים. .
בכל מקרה מה שהכי חשוב זה החיים האמיתיים .
אני מקווה שבריאותך טובה . השקיעי את האנרגיות בזה. זה הכי חשוב.
ואת יותר ממוזמנת להמשיך את הדיונים הכייפים שלנו פה , את הצחוקים וכו'.
גם יעל כמובן, אני מקווה ששלומך טוב יעל .
טוב עפתי לענייניי
שיהיה לך כל טוב יקירתי.
המון בריאות
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלווא דווקא היא
סטודנטית בלחץ17/02/2010שירה ,
זו לווא דווקא היא ,
מי שכתב את ההודעה כתב שיכול להיות ש מישהי - הוריקן ...
זאת לא היא שכתבה..
תקראי טוב מה שכתוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה, אל תיפלי לתוך מלכודת
מישהי17/02/2010הקונספירציות של המופרעים בפורום השני.
אני זו לא הוריקן! חד וחלק!
אז בואי נשאיר את זה בזה.
מה קורה אתך ככה? הייתי מעומד נוראי לכן לא כתבתי, מלבד מה שרק עכשיו אני רואה שהמשיכו את השרשור הקודם.
שרשורים אורכים מפחידים אותי, אני הולכת שם לאיבוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן לכולם .
קספר17/02/2010יאלהה באלגאן יאללה באלגאן
גם אני מעדיפה להתעלם ,ככך ניסיתי לפחות בהתחלה .
מישהי
תודה
הבטחת לי משהו ואני חייבת לך הרבה תודה .
שירה .
ראיתי את הודעתך ואכתוב לך אחרי האח הגדול .
לא הבנתי משהו
מישהי ,וסטודנטית בלחץ זו אותה אחת?
אם לא סטודנטית בלחץ , איפה את? ?...??????
הי לי יום מוזר ואולי א6ני סתם עייפה מהאופניים
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אנחנו לא אותה אחת ...
סטודנטית בלחץ18/02/2010:) היי מותק
מה המצב ?
איך המרגש בימים האחרונים ?
שיהיה אחלה יום מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן סטודנטית בלחץ
קספר18/02/2010אני בסדר פחות או יותר .
אפרופו לחץ בעבודה , אתמול כמה לדים לקחו כמה צעצועים, ןעשו מדל מגרוטאות, והבחורה שעבדה איתי ואני לא ידענו שאסור . זאצת אומרת אמרתי להם לא לעשות יותר מידי גבוהה כדי שלא יפול להם על הראש ,אבל הבוסית , הגננת הראשית , ממש התפוצצה עלנו .
בהתחלה היא צעקה על ינו ,הגננות, איזה עשר דקות ועל הילדים.
אבל גם לבהמשך היום היא כול הזמן התעיצבנה מזה, והעירה לנו.
גם הילד שסיפרתי לכם עילו , אמר משהו שריגש אותי .
שי לנו מנהג בגן,שכשילד נוסע , הוא יושב על כיסא, וכול הילדים מחבקים אותו .
אז הוא אמר שהוא נוסע לצרפת , ושהוא רוצה , שיחבקו אותו על הכיסא.
אני יודעת די בוודאות שהוא לא נוסע , ולכן זה מרגש אותי, כי מה בסך הכול אנו רוצים?
פשטות , דברים פשוטים , חיוך, חיבוק , מילה טובה , כול אלו, נמצאים בלב, אין אפשרות לקחת אותם כמו חומר .
את בחופשת סימסטר?
אני בחופש עד ה8 לןמרץ
יאללה חייבת לצאת
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם לא הוריקן - אפס אחת את כן!
פה וגם שם18/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרימה דונה!
מישהי21/02/2010כבר באת לבכות כאן לפני מנהל הפורום, התחננת על נפשך ובקשת שירחם עליך
כבר בכית לפני קהילות, בקשת שוב ושוב רחמים
כבר פחדת והתחננת,
אז אני מודיעה לך, שאם לא תפסיקי את דרכיך הנלוזות כאן בפורום, נשיב לך באותה מטבע, ואז שוב תתחילי לבכות ולבקש על נפשך!
ראי הוזהרת!
בפעם הבאה זה ממש ממש לא יהיה לך נעים! ותאמיני לי שלא תמצאי מי שירחם עליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב להיחסם בוייאנט, אה?
פה וגם שם21/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוף... אז נתחיל
מישהי22/02/2010במה נתחיל?
בהודעות המתבכיינות שלך להנהלת הפורום ולהנהלת ווינט שירחמו עליך כדי שמישהי לא תכתוב את כל מה שהיא רוצה לכתוב עליך? איך שביזית את עצמך,והתחננת, ונפלת על הברכיים, ובקשת שוב ושוב? שנביא ציטטות של הבקשות שלך?
או אולי נביא ציטטות של מה שכתבת בפורום על מה שאת בדיוק עושה בשירותים עם הבנים?
או אולי נביא ציטטות של מה שאת עושה על חוף הים עם ידידים תפוסים שלך?
או אולי נביא את הציטטות של הקשרים שלך עם ההורים?
דונה... יש הרבה מאד מה לצטט ממך, הן ממה שכתבת בפורום,והן מהמכתבים הבהולים שלך להנהלה, אז הייתי מייעצת לך לרדת מהעץ שלך, לדעת שהעולם לא הפקר, והאלימות שלך לא משתלמת!!
אני לא חסומה באף מקום, כותבת איפה שאני רוצה וכמה שאני רוצה
ואני גם לא מתחננת לאף אחד, ולא בוכה, ולא מבקשת על נפשי.
תאמיני לי דונה שהגעת למקום הנמוך ביותר, את מתחת לדשא, הגיע הזמן להתרומם
\אחר כך את מספרת על דכאונות שפוקדים אותך, אל זה שנמאס לך מהחיים
מה הפלא, עם הרשעות שנוטפת ממך, עם הרעל, עם האלימות, מה הפלא שאת לא מוצאת מרגוע לנפשך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשיכי, בכיף.
פה וגם שם23/02/2010שיהיה בהצלחה. רק טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה מה נשמע אתך?
מישהי21/02/2010הייתי בטירוף של לחץ בעבודה ולא היה לי זמן לנשום רגע
מה קורה אתך? מה חדש? מה קורה בזוגיות? שמחה לקרא אותך.
עזבי את הקריזות של פרימה דונה, אשר באה לזהם כאן את הפורום מדי פעם, לא, אני לא הוריקן ולא מישהי אחרת, אני פשוט אני! לא מספיק?
אשמח להמשיך לקרא אותך ולהתכתב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)