מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייאשתי.סטודנטית בלחץ20/02/2010
הסתבכתי שוב...
אני מקווה שלא...
טוב אני אתחיל בזה , שאני באמת בן אדם טוב , רק עם כוונות טובות , ואם אני פוגעת במישהו , זה לא מכוונה רעה זה רק מכוונה טובה שנעשתה בדרך ממש רעה.
התחלתי למחוק אנשים מהחיים שלי , לפסול אותם כאילו...
אני משתנה. לרעה ! וזה מחרפן אותי ... אני פשוט רגישה מדיי
בוכה כל הזמן , לא יודעת מה יש לי ,
לפעמים פשוט אני חושבת , טוב יש לי הכל , ולמה אני פאקינג לא מסתפקת בכלום ..
אני יודעת שההודעה נשמעת ממש לא עקבית
אני פשוט כותבת מה שעולה לי בראש , מחשבות מבולבלות ו*רא של ימים
כי אני בסדר , באמת , אני בחופש כזה , כל הזמן בבית , חברות וזה ... מדהים כזה
אבל עדיין , חסר לי סיפוק .. חסר לי משהו בחיים
אני מחפשת ומחפשת ואני מתחילה להתייאש
טוב לא יודעת למה אני כותבת את זה...
לא יודעת מה אני מנסה להעביר לול .
לא יודעת מה אני מחפשת פה ,
ואילו אנשים יענו לי
ומה הם יכתבו בכלל :O
יהיה בסדר לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כל כך מבינה את ההודעה שלך
מישהי21/02/2010אני מבינה שאת בתקופה קשה של קשרים עם חברים
אני מבינה שאת מאוכזבת,
אני מבינה שאת לא כל כך מבינה את הרגשות שלך
אולי אם תהיי יותר ספציפית יהיה קל יותר להתיחס למה שאת חשה.
איך שלא יהיה תרגישי חופשי לכתוב, הכתיבה עצמה משחררת, ונשמח אם נוכל להיות לך לעזר.
תשועה ברוב יועץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממממ
סטודנטית בלחץ21/02/2010כן סליחה ,
קראתי שוב את מה שכתבתי , ולא נראה לי כתבתי משהו חשוב.
סתם נראתה הודעה מבובלבלת וחסרת תוכן או משמעות כלשהי. סליחה.
לא יודעת ,
פשוט , אני מנסה עם החברות באמת שאני מנסה ,
אבל נמאס לי ליזום הכל !!!
הם כאילו התרגלו לרעיון שאני יוזמת , ואם אני לא מתקשרת יומיים ברציפות הם כזה ברוגז איתי ולא מדברים איתי כי וואלה לא התקשרתי !!!
נמאס לי להיות בתור היוזמת ! זה פשוט ככה.... מה שאני לא מציעה מה שאני לא מבקשת , אחת מהם כבר טוענת תמיד שוואלה , כואב לה הראש היא לא יכולה ככה , כואבת לה הבטן היא לא יכולה ככה , מבחינתי שלא תבואי !! למה להרוס לכולם את התוכניות אם את סולבת מבעיות רפואיות !!!
( כן אני נשמעת אכזרית , אבל לחופשה הזו תכננתי משהו אחר לגמרי , תכננתי לצאת להיפגש עם חברים וחברות , ולא לשבת כל היום בבית !! וזה מרתיח ! )
היום אני יוצאת , אני מנסה לטפח את הקשרים שלי עם הידידים והידידות שמזמן לא פגשתי , מזמן כאילו , כבר 3 שנים !!!! והיום אני הולכת למישהי שהייתה ידידה , והאמהות גם חברות , ובכללי היא בסדר גמור... אז אני אנסה... נמאס לי מהחוברה המשעממת הזו שיושבת כל היום בבית , ואם יוצאים אז זה למסעדה ! LOL
ובכללי , אני פוסלת אנשים רבים מהחיים שלי ,
הפסקתי להיום בפורומים השונים , הפסקתי להכיר אנשים מהרשת כי זה ממש מעצבן וגוזל ממני את הזמן של החיים המציאותיים !!!
מאז שהצטרפתי לכמה פורומים !! תראו מה עברתי
הסתבכתי עם החוק פעמיים ....
הסתבכתי עם רשויות הרווחה !
הסתבכתי עם עצמי בדברים שאני מעדיפה לא לדבר עליהם
נשבר לי הלב מליון פעם !!! עד שסופסוף אתמול אזרתי כוח ואומץ למרות שזה כואב לי רצח , ואמרתי זהו !!!! אני לא רוצה יותר. ופסלתי גם אותו. ומחקתי אותו לגמרי מהחיים.
התרחקתי מהחברים האמיתיים ומהחיים המציאותיים שלי
עשו לי בעיות בפקולטה !!!
ישבתי שעות על שעות במחשב !!!
התרשלתי לאני !! לעצמי לכל מה שהנפש שלי צריכה...
קיצור , הפורומים עשו לי ממש רע !! ואני נגמלת מזה , מקווה שאצליח לעמוד במשימה!
חפרתי ...
לא נורא, מזמן לא כתבתי.
סליחה עם ההודעה הקודמת
יהיה טוב מתישהו :)
שיהיה אחלה יום לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאלו תקופות, שנראה שהכל סוגר
מישהי22/02/2010לפעמים הווירטואליה, יכולה להשפיע על החיים האמיתיים בחוץ,
אבל איך בדיוק הסתבכת עם החוק? ומה הקשר לרשויות הרווחה?
בא לך לספר יותר, כדי לשפוך את הדברים? נשתדל לא לסבך אותך בכלום
ובקשר לחברות
קחי כיוון חשיבה אחר
לפעמים את בעצם מראה מנהיגות, את זו שיוזמת את זו שמציע, אז את בעצם מנהיגה, ולא סתם פריירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממ...
סטודנטית בלחץ22/02/2010בוקר טוב .
את האמת , למישהי שמעולם ידעה מה זה משטרה , להתחיל לקבל טלפונים מהמשטרה שמזהירים אותי לא לעשות ככה וככה , או להתחנן לצוות מסוים לא להגיש תלונה, זאתי לא אני בעצם. אבל זה קרה לי.
וכן , תמיד הכווונה שלי מה זה טובה , אבל הדרך פחות.. וכך עוברים על החוק , במיוחד על חוקים שאין לאף אחד מושג במדינה הזו שיש בכלל חוקים כאלו שמוגדרים תחת " עבירות מחשב " .
בקשר לרשויות הרווחה , זה יותר קשור לדיווח אנונימי שהגשתי -וכן דרך המייל - רצו להגיש נגדי תלונה על הטרדת משרד הרווחה , כי שלחתי מייל שבו אני מפנה את תשומת הלב שלהם , טוב ללא שום אינפורמציה מי אני ומה אני... אבל זה הזוי , איתי תמיד מתעסקים בתפל. שיהיה ,לפחות עם חקרו את העניין של הילדה הזו .. ( היא הכחישה בסוף לכן נדפקתי :) ).
הבנתי את המשפט שאמרת על המנהיגות , אבל זה בדיוק נגיד שאת מנהיגה ואת מנהיגה טובה , אבל משום מה לא הולך לכם טוב מלא זמן , אז מחליפים מנהיג.. לא כלכך קשה. אני מעדיפה להיות רודפת אחרי ולא מנהיגה , רק שניהנה בחופש הקצרצר הזה.
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בטוחה שאילו היו הודעות
מישהי22/02/2010של המשטרה?
נשמע לי מוזר הספור, כי במשטרה מזמינים לחקירה ולא מתקשרים לומר כך וכך, את צריכה לוודא שלא עבדו עליך.
וכן, זה לא נעים כל העסק, אבל את יודעת מה? קחי את זה כחוויה, כמשהו ללמוד מזה, ככה לומדים ומתקדמים בחיים.
אבל משהו מסריח לי בספור שלך, וקצת נראה לי שאת נופלת לתרגיל עוקץ, אז קצת בירור יותר לעומק לא יזיק, נראה לי שמישהו רוצה להפחיד אותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי....
סטודנטית בלחץ23/02/2010היא רס"ר.. שהתקשרה להגיד לי ששכנעה בקושי את משרד הרווחה לא להגיש נגדי תלונה.
כי לדעתם הטרדתי אותם כי שלחתי דו"ח על מישהי שהכחישה הכל.
אז זה בקיצור
היום היה היום הכי יפה בחיים שלי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי - זה נשמע ביזרי לחלוטין!!!!
מישהי23/02/2010אם שלחת תלונה בתום לב, ולא מתוך רצון למעשה קונדס או סתם כדי להטריד, אין עם זה שום בעיה חוקית, וגם אם מוצאים שהתלונה לא היתה מוצדקת, היינו שהאנשים הינם בסדר, לא יעשו לך כל רע, זכותך להתלונן אם את חוששת שיש בעיה, וזו החובה שלהם לוודא.
כל מי שמאיים עליך, אחת מהשתים, או שהם חושבים שלא התלוננת בתום לב, ורצית סתם להזיק למישהו, או שהם עובדים עליך.
כך שאם התלונה היתה ממקום טוב את לא צריכה בכלל לפחוד ושיגישו תלונה נגדך, אל תפחדי בכלל, ותגידי להם שאת לא פוחדת, ותראי איך שהם יעלמו לך מהעיניים, סוג האנשים הללו אם חזקים על חלשים, ברגע שתראי שאת לא פוחדת כל התמונה תשתנה.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)