מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעלוש - הכל בסדר??מישהי10/03/2010
מזמן לא קראתי אותך? מה קורה? איך הענינים?הכל בסדר?
את יכולה לכתוב איפה שאת רוצה, תרגישי חופשי ובטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן מישהי
קספר11/03/2010אני יודעת שאני יכולה לכתוב איפה שאני רוצה , אבל אני לא מרגישה כרגע שישי לי מה להגיד.
זאת אומרת משהו ,שיועיל לאחרים.
הרגשת הרייקנות שאני מרגישה לא קשורה אלייך , או לשירה או לסטודנטית.
היא לא רקשורה לאף אחד .
מצטערת שלא כתבתי , שאני מתכוונת לקחת הפסקה, לא יודעת , לא חשבתי על זה .
ומצד שני כבר הייתי בהפקסקה קצת ארוכה לא?
אותו הילד מהגן שבו אני עובדת , ממשיך להרביץ , לילדים , לנשוך , ובעוט לתלוש שער לגננות , וליפני כמה ימים , הוא נתן לי מכות עם מקל של מטטאטא .
בקיצור הילד לא בפוקוס!!!!!!
בהבוסית גם היתה בח"ול , אז זה רק החמיר .
לפחות כשהיא חזרה, היא הזמינה את הגננות שתרמו ונשארו שעות נוספות בגן , לסרט על חשבונה !
מה איתך ?
שיהיה לך סוף שבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
מישהי20/03/2010זהו, ערב פסח, יהיה לך חופש מהעבודה, תוכלי לנשום
מקוה שמצב רוחך טוב יותר
אני בעומס בעבודה לא יכולה לנשום אפילו לרגע. מרוב עומס נהייתי גם חולה פיזית, אבל אף על פי כן לא יכולה לקחת חופש. העצמאיים לא יכולים להרשות לעצמם להיות חולים, אין סיק, צריכים לעבוד, כי העבודה צריכה להעשות ואין מי שיכול לעשות זאת במקום.
אני אעבוד עד הרגע האחרון, טוב שבחג לפחות אני לא עובדת, אבל עד החג ומיד אחרי החג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשיהי
קספר21/03/2010אין מה לעשות , העבודה היא חיינו ,אבל לא בשבילנו.........
גם אני עובדת עד ערב פסח.
חחח אני לא מבינה משהו , בפסח אנו לא אמורים לחגוג את חירותינו?
תישמרי על עצמך הרבה , ו גם תנוחי .
חג אביב שמח
ממני יעל קספר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח חירות, לכן בפסח לא עובדים!!
מישהי21/03/2010אחרת לא היתה בכלל הפסקה, רק עבודה עבודה עבודה
טוב
אסור להתלונן
חושבת על כל אלו שאין להם עבודה,
אז מי שעובד, אפילו אם סביב לשעון, שיהיה מרוצה שיש עבודה.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)