צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    תותייי
    12/04/2010

שלום,
    לפני כ4 חודשים הייתי בקשר חוזר עם מישהו מהעבר שנמשך בערך כחודשיים קשר קליל ונחמד.
    היה לי ממש טוב וכיף\כמו שלא הרגשתי הרבה זמן ובמיוחד כשהייתי בתקופה ארוכה של מעורערת מבחינה נפשית לדעתי.וזה מה שהייתי צריכה.
    פעם אחת הבחור עשה משהו שלא היה לטעמי ולקחתי את זה למקום לא נכון בכלל אפילו שזה היה שטותי ולא חשוב וחשבתי שזה נגמר-מה שמבחינתו לא קרה. ואז כשנפגשנו במקומות ציבוריים התייחסתי והתנהגתי כמו ילדה קטנה (אני בת 22 והוא בן 33).אני חשבתי שזה נגמר ובגלל זה אני צריכה להתנהג ככה אבל מהצד שלו זה לא היה ככה וזה מה שלא ידעתי.ולדעתי זה הכל מחוסר בטחון וחוסר ידיעה מה לעשות במצב של רגשות.אני בחורה שבד"כ עם בטחון בנושא אבל אני לא נקשרת ורוצה כל גבר,אבל איתו זה היה הפוך.
    אז ניגשתי לדבר איתו ולנסות לשפר את הכל אבל הוא לא רצה ואמר שאין טעם וההתנהגות שלי ילדותית.החלטתי שאני לא אוותר(-מה שאני לא עושה בד"כ) ואנסה שוב כי אף פעם לא הרגשתי ככה,אבל הוא התעלם-והיום הבנתי שזה היה כדי להימנע מפגיעה מצידי.
    מאז הנתק לקחתי את הנושא בצורה מאוד לא הגיונית ובצורה כבדה והייתי בוכה הרבה חושבת עליו ואפילו הרשיתי לעצמי פתאום לפתח רגשות חזקים כלפיו.
    ופשוט יצרתי תמונה מאוד לא הגיונית למצב .דברים כאלו אף פעם לא קרו לי בשום קשר עם גבר,תמיד אני הייתי זאת שמחליטה בקשר.
    ומאז אני מרגישה שפתאום אני לא טובה מספיקה ושגבר שאני רוצה לא ייתאהב בי אז אני מונעת את עצמי ואת האפשרות להיכנס לזה מההתחלה.אני פשוט מרגישה שאני לא יודעת לגרום לגבר לרצות אותי ואיך להתנהג ופשוט להינות מהמצב .אני מרגישה שלא איכפתלי מעצמי ואם אכנס לקשר אז יהיה איכפת לי קודם מרצון הגבר ולא מרצוני-אני מרגישה מאוד תמימה פתאום...
    אני מרגישה שאני מכניסה לקשר כבדות מההתחלה ואני לא מצליחה להשתחרר ולהיות קלילה עם עצמי ובקשר-להתנהג בחופשיות.
    מה זה הדבר הזה שעובר עליי?אני צריכה ללכת לטיפול פסיכולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• קשרים זוגיים

ענת תנעמי-שפרינצק
    12/04/2010

שלום רב לך. אתחיל בכך, שאת מתארת מצב אופייני להתנסות עם זוגיות התואמת לגילך. נראה שכל עוד הרגשת שהעניינים בשליטתך, היית חופשיה ויכולת ליהנות מהקשר. אך, ברגע שדברים לא התנהלו כפי שציפית, נפגעת וניסית להחזיר לעצמך את תחושת השליטה. מעניין לשאול, אם הוא לא היה דוחה אותך ואת ניסיונותיך לדבר, האם גם אז ביטחונך היה מתערער? מה את מחפשת בקשר הזה איתו? האם את רוצה להחזיר לעצמך משהו שאת מרגישה, שאיבדת? אם את מעוניינת להמשיך ולבדוק את מה שאת מרגישה במסגרת טיפולית, אני יכולה להמליץ לך על מטפל/ת באיזור מגורייך.
    בברכה ובהצלחה,
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למענה

חלי
    12/04/2010

אשמח עם תפני אותי חלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת בטיפול נפשי?

ענת תנעמי-שפרינצק
    14/04/2010

חלי שלום. באיזה איזור את מעוניינת בטיפול?
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזור מגורים

חלי
    14/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזור מגורים

חלי
    14/04/2010

שלום ענת אזור מגורים רמלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפל/ת ברמלה

ענת תנעמי-שפרינצק
    14/04/2010

חלי שלום. אני לא מכירה מטפל/ת באיזורך, אך את יכולה לבדוק במרפאות בריאות הנפש כמו גם דרך אתרים כמו בטיפולנט.
    בהצלחה,
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה*****

תותייי
    13/04/2010

קוודם כל תודה.
    אני יודעת שאם לא הייתה הדחייה הזו אז הביטחון לא היה מתערער ולא הייתי מגיעה למצב הזה.
    וגם כשאני מכירה גברים חדשים,אני לא מאמינה פתאום שאני בהם אוכל לגרום להם לרצות אותי באמת-מה שלא היה לפני הנתק עם אותו בחור,גם כאלה שאני לא מעוניינת בהם,והשליטה יכולה להיות מצידי.והעניין הוא שאת כל המצב המעורער הזה ווהחסימה שנגרמה ,אני גרמתי לעצמי בעזרת מחשבות שליליות ויצירת תמונה ממש לא נכונה.
    למה זה??
    והאמת השאלה ששאלת"מה אני מחפשת איתו?" אני גם ממש לא מבינה ,ועדיין שואלת את עצמי.כלומר הוא הכי נוגד את כל מה שאני רוצה מבחינת גיל,סגנון ,מראה,משפחה ,חברה..וידעתי מהתחלה שאם אני נכנסת לקשר איתו זה רק סתם בשביל להינות,אבל פתאום הכל התהפך ויש לי רגשות אליו,ועכשיו כשחזרנו להיות בקשר ,אני פחות קלילה ופחות נהנת כמו בהתחלה-כשהכל היה כיף ומצחיק..איך אני מחזירה את זה לקשר??
    מה גם,אני שמה לב שאני נותנת ורוצה לתת דברים מעצמי מה שלפני לא הייתי מוכנהאפילו לחשוב לתת אם זה לא הגברר ששוה את זה .לדעתי אני פעולת בחוסר שיקול דעת,ואני מפחדת להתחרט אח"כ...
    מה לעשות.???
    מצטערת אם נידנדתי בנושא-פשוט אין לי אפשרות כרגע ללכת לטיפול..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אילן נלמן/ ענת תנעמי

.
    15/04/2010

שלום,
    אפשר בבקשה לקבל תשובה.
    אני ממש צריכה את עזרתכם..
    תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענייני זוגיות

ענת תנעמי-שפרינצק
    15/04/2010

שלום רב. אני מתרשמת שגילית עתה שאת בעצם רוצה קשר קרוב עם מישהו ויש לכך חשיבות. לפני שאנחנו נכנסים לקשר, אנחנו לא תמיד יודעים אם נפגע או שנמצא מה שחיפשנו. אין ודאיות! זה חלק מהעניין. אני לא יודעת בדיוק מה עוד להגיד בנושא, אני לא מספיק מכירה אותך. כול עוד את לא מכניסה את עצמך למצבים מסוכנים, תגלי על עצמך דברים תוך כדי התנסויות וחשיבה ותדעי טוב יותר מה עושה לך טוב וממה כדאי לך להימנע.
    מקווה שעזרתי לך יותר. בהצלחה בהמשך,
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה

.
    16/04/2010

עזרת לי מאוד.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו