לחץ ועצבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ ועצבים
    ורד
    18/04/2010

הי אני בת 28 ,ושרויה בלחץ תמידי .
    בתקופה האחרונה ,אני מתגוררת אצל חמתי כיוון שאנו רוצים לחסוך ולקנות דירה ,אולם למרות שחמתי אשה נוחה קשה לי עם המצב.
    בנוסף אני בלחץ כיוון שאני צריכה לעבור מבחן מסויים כדי לקבל קביעות בעבודתי , אני בלחץ כיוון שקרוב לשנה אנחנו מנסים להרות ללא הצלחה,והתחלנו לברר את הסיבה לכך בקופ"ח, בעלי ישן לעיתים מחוץ לבית ,ולעיתים נמצא בנסיעות .ולאחרונה אני כועסת עליו מאוד בכל פעם שזה קורה ,למרות הידיעה שאין ברירה ושזאת עבודתו.
    אני מסתובבת עם תחושות קשות של עצבים ,ובכל פעם ששואלים אותי מה פשר הבעיה (בעיקר משפחתי ) אני תוקפת ומפנימה . מלבד בעלי אף אחד לא מודע למצב.
    ולכן יוצא שהמון פעמים אני מוציאה את נעצבים עליו ,מה שיוצר שמברים בזוגיות .
    כיצד אפשר להתמודד עם לחץ כזה
    האם כדי ליטול תרופות ?
    יש לציין
    שלעיתים הלחץ מלווה בתחושת דיכאון לא מוסברת ...
    אני לא חושבת שמדובר בתקופה בלבד כיוון שמאז שאני זוכרת את עצמי אני עצבנית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ ועצבים

הוספת תגובה

• לחץ מתגבר

ענת תנעמי-שפרינצק
    19/04/2010

מיטל שלום. את מתארת מצב לחוץ במיוחד, חוסר פרטיות, ניסיון להיכנס להריון ועוד מבחן לעבודה... כל אחד היה מרגיש אי שקט כתוצאה מכך וכנראה אצלך פי כמה. ההתרשמות שלי שאת תוכלי להפיק תועלת משיחות (בייחוד בגלל שכפי שאני מבינה, את לא משתפת אחרים במה שקורה לך, חוץ מבעלך שגם הוא נעדר) ויתכן שיומלץ לך גם טיפול תרופתי. לבינתיים, אם יש מישהו שאת יכולה לשתף אותו בקשיים שלך, זה יכול לעזור.
    בהצלחה,
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בהומאופתיה תמצאי פתרון מלאללחצים

דר אדית דניאל
    18/05/2010

שלום

בהומאופתיה פתרון לבעיית לחצים מהסוג שתיארת.

בברכה
    דר אדית דניאל
    מנהלת פורום הומאופתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו