לחץ בטסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בטסט
    ניבית
    25/04/2010

עשיתי לאחרונה את הטסט השישי שלי ושוב נכשלתי. בכל פעם שהבוחן מתיישב לידי אני ממש נלחצץ ולא הראש ולא כלום לא עובד לי כמו שצריך. גם אם אני לא עושה טעויות חשובות אני מפגינה חוסר ביטחון והם כבר מוצאים על מה להכשיל. אני רוצה למצוא לזה פתרון אבל מצד שני אין לי כסף לשלם על טיפול ממושך אצל פסיכולוג. מה תוכלו להמליץ לי בבקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בטסט

הוספת תגובה

• טסט

ד''ר אילן נילמן
    26/04/2010

שלום ניבית

בהחלט לא נעים אך יחד עם זאת לא נורא. קשה לי לתת עצה ספציפית כיון שאינני יכול מן המידע המועט הזה לדעת מניין צומח הלחץ שאת מתארת. כיון שאין באפשרותך לממן טיפול פסיכולוגי כל שאני יכול לייעץ כרגע זה להתייחס לטסט כאל סוג של הרפתקאה: אם ילך מה טוב ואם לא לא נורא. בסופו של חשבון יהיה לך רשיון. אם את חשה שאינך יכולה להיכנס למצב נפשי של לראות את הטסט כהרפתקאה אולי כדאי להרפות מכל העניין לתקופה קצובה.
    אם כל זה לא יעבוד אין ברירה תצטרכי עזרה מקצועית: קופות החולים מציעות טיפול פסיכולוגי במחירים מוזלים.

בהצלחה

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר להעיר משהו

לימור
    27/04/2010

לפני הטסט לקחתי 2 רגיעון של הדס.
    לי זה עזר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו