מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בטסטניבית25/04/2010
עשיתי לאחרונה את הטסט השישי שלי ושוב נכשלתי. בכל פעם שהבוחן מתיישב לידי אני ממש נלחצץ ולא הראש ולא כלום לא עובד לי כמו שצריך. גם אם אני לא עושה טעויות חשובות אני מפגינה חוסר ביטחון והם כבר מוצאים על מה להכשיל. אני רוצה למצוא לזה פתרון אבל מצד שני אין לי כסף לשלם על טיפול ממושך אצל פסיכולוג. מה תוכלו להמליץ לי בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסט
ד''ר אילן נילמן26/04/2010שלום ניבית
בהחלט לא נעים אך יחד עם זאת לא נורא. קשה לי לתת עצה ספציפית כיון שאינני יכול מן המידע המועט הזה לדעת מניין צומח הלחץ שאת מתארת. כיון שאין באפשרותך לממן טיפול פסיכולוגי כל שאני יכול לייעץ כרגע זה להתייחס לטסט כאל סוג של הרפתקאה: אם ילך מה טוב ואם לא לא נורא. בסופו של חשבון יהיה לך רשיון. אם את חשה שאינך יכולה להיכנס למצב נפשי של לראות את הטסט כהרפתקאה אולי כדאי להרפות מכל העניין לתקופה קצובה.
אם כל זה לא יעבוד אין ברירה תצטרכי עזרה מקצועית: קופות החולים מציעות טיפול פסיכולוגי במחירים מוזלים.
בהצלחה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר להעיר משהו
לימור27/04/2010לפני הטסט לקחתי 2 רגיעון של הדס.
לי זה עזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)