מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטוריםדנית05/05/2010
בעלי בן 58 . מפוטר מזה שמונה חדשים. יושב בבית אוכל את עצמו ואותנו. הוא לא מאמין שימצא עבודה נוספת וגם לי קשה להאמין בגילו. במשך 30 שנה עבד במפעל כך שאין לו ידע במחשבים. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין
ד''ר אילן נילמן06/05/2010שלום דנית
בהחלט מצב קשה. במישור הפרקטי אני מייעץ לפנות לגורמים המסייעים בהשמת עבודה אם כי זה לא פשוט. במישור הזה אני לא ממש מתמצא.
יחד עם זה, לפיטורין יש השפעה על המצב הנפשי- דכדוך, ירידה בדימוי העצמי, תחושה של חוסר ערך ועוד. זהו מצב נפשי שנוטה לעודד פאסיביות, חוסר יזימה וקושי לפעול. זהו מעגל קסמים שחשוב לפרוץ אותו. מה שניתן לנסות זה לסייע לבעלך לבטא את התחושות הקשות, לעודד (לא ללחוץ) אותו לפעול וביחד איתו לנסות לפתוח אופק חדש .
בברכה ובהצלחה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הרבה מה לעשות!
מישהי07/05/201058 זה גיל צעיר מאד! אני מכירה אנשים שבגיל הזה התחילו ללמוד משפטים!
היום יש ההמון מסגרות לאנשים מבוגרים ללמוד ולהשתלם
במקום להיות בדכאון יחליט שהוא מתחיל את הקריירה השניה שלו
ילמד דברים, וכן, ימצא עבודה
דווקא אנשים בגיל הזה יש להם יכולות שאין לצעירים
הם לא צריכים לדאוג לגדל את הילדים, כבר יש להם דיור, והם מוכנים ללמוד במלא הקיטור
תמנפו את הזמן הזה לעלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)