פיטורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורים
    דנית
    05/05/2010

בעלי בן 58 . מפוטר מזה שמונה חדשים. יושב בבית אוכל את עצמו ואותנו. הוא לא מאמין שימצא עבודה נוספת וגם לי קשה להאמין בגילו. במשך 30 שנה עבד במפעל כך שאין לו ידע במחשבים. מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורים

הוספת תגובה

• פיטורין

ד''ר אילן נילמן
    06/05/2010

שלום דנית

בהחלט מצב קשה. במישור הפרקטי אני מייעץ לפנות לגורמים המסייעים בהשמת עבודה אם כי זה לא פשוט. במישור הזה אני לא ממש מתמצא.
    יחד עם זה, לפיטורין יש השפעה על המצב הנפשי- דכדוך, ירידה בדימוי העצמי, תחושה של חוסר ערך ועוד. זהו מצב נפשי שנוטה לעודד פאסיביות, חוסר יזימה וקושי לפעול. זהו מעגל קסמים שחשוב לפרוץ אותו. מה שניתן לנסות זה לסייע לבעלך לבטא את התחושות הקשות, לעודד (לא ללחוץ) אותו לפעול וביחד איתו לנסות לפתוח אופק חדש .

בברכה ובהצלחה

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש הרבה מה לעשות!

מישהי
    07/05/2010

58 זה גיל צעיר מאד! אני מכירה אנשים שבגיל הזה התחילו ללמוד משפטים!
    היום יש ההמון מסגרות לאנשים מבוגרים ללמוד ולהשתלם
    במקום להיות בדכאון יחליט שהוא מתחיל את הקריירה השניה שלו
    ילמד דברים, וכן, ימצא עבודה
    דווקא אנשים בגיל הזה יש להם יכולות שאין לצעירים
    הם לא צריכים לדאוג לגדל את הילדים, כבר יש להם דיור, והם מוכנים ללמוד במלא הקיטור
    תמנפו את הזמן הזה לעלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו