מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זוהי נורה אדומה??בעל17/05/2010
אשתו נוהגת לפלרטט עם חברי בכל הזדמנות שרק יש. לפני זמן מה, כשצעדה לאיטה על המדרכה הצרה, חברי בה במהירות והתנגש בה בגופה, היא הסתובבה ופתאום ראתה אותו. היתה בתדהמה, הוא חייך והתנצל ואחר פטפט איתה וכל אחד הלך לדרכו. הוא הרי יכל באותו מידה לבקש סליחה בכדי שתפנה לו מקום ללכת או פשוט לעקוף אותה, הרי הוא לא עוור, מדוע התנגש בה??, האם עבורי זה אמור להידלק נורה אדומה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע דילגו עלי???
בעל21/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורה אדומה למה?
ענת תנעמי-שפרינצק22/05/2010שלום רב
לא הבנתי מה אתה שואל. אם תיתן רקע ליחסים עם החבר ומה קורה כעת ביחסיך עם אישתך, אולי אוכל להגיב.
בברכה, ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהגות אשתי- המשך
בעל23/05/2010בכדי שתקבלו תמונה כללית, ואשתדל למצת כי הדף צר מלהכיל וכאן זה לא המקום/הכתובת...: אשתי נוהגת לעיתים לפלרטט עם ידידי. כשהם נפגישם ברחוב הוא נוהג באופן קבוע לכנותה "יפיופה" ,מקשקשים מעט ובזה נגמר. קרה 3 פעמים שהיא עשתה ג'וגינג, וראיתי למרחוק איך הוא מדביק את ההליכה אליה ולמרות שהיה מקום, לפתע ראיתי שהוא התנגש בה מאחור, יכל לבקש סליחה שתפנה לו מקום לעבור , הוא "התנצל" והמשיך בדרכו. עוד פרטי נקודתי: לפני זמן מה ידיד בישר לי שהוא טס לחו"ל עם אשתו....שכחתי לאחל לו טיסה נעימה וכד', אשתי "טפסה טרמפ" סימסה לו מאחורי גבי "שיהיה להם טיסה נעימה, ואיחלה לו מזל טוב ליום הולדתו שיחל בעוד מספר ימים. וחתמה כמובן את שמה. איך מצטייר התנהגותה של אשתי בעיני חברי?? האם התנהגותה מקובלת עליכם ואיך להגיב???? הרבה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד להתמודד עם חשדות?
ענת תנעמי-שפרינצק23/05/2010שלום רב.
אני מבינה שהאופן בו ידידך ואישתך מתקשרים אחד עם השני מעורר בך אי נעימות. אני עדיין לא מצליחה להבין את הקונקסט בו נאמרים הדברים ביניהם ואיזה קשרים לך יש עם ידידך ואישתך. נשמע כי הקנאה מתעוררת ואתה מרגיש מחוץ לעניינים שלהם. ניסית לדבר עם אישתך על איך אתה מרגיש? יכול להיות שיתברר לך שזה רק דרכה להביע חיבה, שאינה אומרת שום דבר יותר מזה. נראה לי שיש משהו בקשר בינך לבין אישתך שיוצר אצלך חוסר ביטחון. אני טועה? בכל אופן, כדאי לברר את הדברים הנל.
בברכה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)