האם זוהי נורה אדומה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זוהי נורה אדומה??
    בעל
    17/05/2010

אשתו נוהגת לפלרטט עם חברי בכל הזדמנות שרק יש. לפני זמן מה, כשצעדה לאיטה על המדרכה הצרה, חברי בה במהירות והתנגש בה בגופה, היא הסתובבה ופתאום ראתה אותו. היתה בתדהמה, הוא חייך והתנצל ואחר פטפט איתה וכל אחד הלך לדרכו. הוא הרי יכל באותו מידה לבקש סליחה בכדי שתפנה לו מקום ללכת או פשוט לעקוף אותה, הרי הוא לא עוור, מדוע התנגש בה??, האם עבורי זה אמור להידלק נורה אדומה????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זוהי נורה אדומה??

הוספת תגובה

• מדוע דילגו עלי???

בעל
    21/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורה אדומה למה?

ענת תנעמי-שפרינצק
    22/05/2010

שלום רב
    לא הבנתי מה אתה שואל. אם תיתן רקע ליחסים עם החבר ומה קורה כעת ביחסיך עם אישתך, אולי אוכל להגיב.
    בברכה, ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנהגות אשתי- המשך

בעל
    23/05/2010

בכדי שתקבלו תמונה כללית, ואשתדל למצת כי הדף צר מלהכיל וכאן זה לא המקום/הכתובת...: אשתי נוהגת לעיתים לפלרטט עם ידידי. כשהם נפגישם ברחוב הוא נוהג באופן קבוע לכנותה "יפיופה" ,מקשקשים מעט ובזה נגמר. קרה 3 פעמים שהיא עשתה ג'וגינג, וראיתי למרחוק איך הוא מדביק את ההליכה אליה ולמרות שהיה מקום, לפתע ראיתי שהוא התנגש בה מאחור, יכל לבקש סליחה שתפנה לו מקום לעבור , הוא "התנצל" והמשיך בדרכו. עוד פרטי נקודתי: לפני זמן מה ידיד בישר לי שהוא טס לחו"ל עם אשתו....שכחתי לאחל לו טיסה נעימה וכד', אשתי "טפסה טרמפ" סימסה לו מאחורי גבי "שיהיה להם טיסה נעימה, ואיחלה לו מזל טוב ליום הולדתו שיחל בעוד מספר ימים. וחתמה כמובן את שמה. איך מצטייר התנהגותה של אשתי בעיני חברי?? האם התנהגותה מקובלת עליכם ואיך להגיב???? הרבה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד להתמודד עם חשדות?

ענת תנעמי-שפרינצק
    23/05/2010

שלום רב.
    אני מבינה שהאופן בו ידידך ואישתך מתקשרים אחד עם השני מעורר בך אי נעימות. אני עדיין לא מצליחה להבין את הקונקסט בו נאמרים הדברים ביניהם ואיזה קשרים לך יש עם ידידך ואישתך. נשמע כי הקנאה מתעוררת ואתה מרגיש מחוץ לעניינים שלהם. ניסית לדבר עם אישתך על איך אתה מרגיש? יכול להיות שיתברר לך שזה רק דרכה להביע חיבה, שאינה אומרת שום דבר יותר מזה. נראה לי שיש משהו בקשר בינך לבין אישתך שיוצר אצלך חוסר ביטחון. אני טועה? בכל אופן, כדאי לברר את הדברים הנל.
    בברכה,
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו