אני לא יכול יותר!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יכול יותר!
    יוסי
    23/05/2010

שלום רב,
    כשנה וחצי שאני סובל מעיניים אדומות ודומעות כשאני נמצא במצבי לחץ וסטרס.
    זה התחיל בחברה שבה עבדתי והיה הרבה לחץ בעבודה אבל גם אחרי שפוטרתי משם וכיום לא רק שזה מופיע סתם כך אפילו שאני לא מרגיש שום לחץ, נגיד שאני בחברת חברים,משפחה,קורס שאני לומד וכו,
    אלא כשזה מופיע אני מגלה שהעיניים לא רק אדומות אבל גם דומעות (לא זולגות) ואין מילים לתאר כמה זה מביש ומביך ביום יום.
    אני משתמש בטיפות עיניים אבל זה עוזר רק מעט ובכלל זה לא בריא להשתמש בהם יותר מידי.
    רופא המליץ לי לפני כחצי שנה להשתמש באסטו אבל למרות שישנו שיפור מסויים זה לא ממש פותר את הבעיה הכל כך מביכה .
    רציתי לציין שחוץ מזה אני בן 40 ובריא

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יכול יותר!

הוספת תגובה

• עיניים אדומות

ד''ר אילן נילמן
    23/05/2010

שלום יוסי

מתוך התיאור שלך ישנו מרכיב נפשי לעיניך המאדימות. קשה לי להניח שהן דומעות "סתם" כפי שאתה כותב. יתכן שהסיבה קשורה בגורמים שאינך ער להם, גורמים סמויים מן העין. כיון שעשית בירור רפואי שלא פתר את העניין, נראה שיש מקום לבירור רגשי בסיוע של איש מקצוע.

בברכה

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו