לחץ בטסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בטסט
    נינה
    31/05/2010

שלום למנהלי הפורום,

מזה זמן מה אני מנסה לעבור טסט נהיגה אבל בכל פעם שהטסטר רק נכנס אני ממש נלחצת ומפגינה חסר ביטחון כללי ועושה בגלל זה גם טעויות. זה טיפשי לגמרי אבל אני ממש לא מצליחה להירגע. באופן כללי אני נהגת טובה אבל ברגע שמתיישב לידי טסטר אני פשוט מרגישה כמו ילדה קטנה שבכיתה א שהעמידו אותה ליד הלוח מול כל הכיתה. אני לא מצליחה לחשוב כמו שצריך והלב דופק בפראות. ניסיתי לקחת רגיעון אבל זה לא ממש עזר. אולי תוכלי לייעץ לי משהו? אני אובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בטסט

הוספת תגובה

• לחץ

ד''ר אילן נילמן
    01/06/2010

שלום נינה

הדימוי שלך על הילדה בכיתה אי אולי מרמז על כך שאת חשה לא בנוח עם סמכות ו/או יראה ממנה. לכן הטסט עבורך איננו מבדק של כישורי נהיגה אלא משהו המתקשר לחויות מעוררות חרדה ולחץ עם דמויות סמכות.
    אם אכן זה כפי שאני משער ואת נתקלת בתופעה זו גם בהקשרים אחרים, יש מקום לבירור מעמיק של סוגיה זו כדי שהיא לא תחסום אותך במהלך דרכך.
    ביחס לטסט עצמו קשה לתת עצה וקשה לדעת מה תהיה יעילותה. את יכולה לנסות ולהגיד לעצמך שמדובר בטסט נהיגה ולא במבחן קבלה אישור או אהבה מצד הבוחן. כמו כן, זה לא נורא להיכשל הרי זה רק טסט.

בברכה

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו