מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בטסטנינה31/05/2010
שלום למנהלי הפורום,
מזה זמן מה אני מנסה לעבור טסט נהיגה אבל בכל פעם שהטסטר רק נכנס אני ממש נלחצת ומפגינה חסר ביטחון כללי ועושה בגלל זה גם טעויות. זה טיפשי לגמרי אבל אני ממש לא מצליחה להירגע. באופן כללי אני נהגת טובה אבל ברגע שמתיישב לידי טסטר אני פשוט מרגישה כמו ילדה קטנה שבכיתה א שהעמידו אותה ליד הלוח מול כל הכיתה. אני לא מצליחה לחשוב כמו שצריך והלב דופק בפראות. ניסיתי לקחת רגיעון אבל זה לא ממש עזר. אולי תוכלי לייעץ לי משהו? אני אובדת עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ
ד''ר אילן נילמן01/06/2010שלום נינה
הדימוי שלך על הילדה בכיתה אי אולי מרמז על כך שאת חשה לא בנוח עם סמכות ו/או יראה ממנה. לכן הטסט עבורך איננו מבדק של כישורי נהיגה אלא משהו המתקשר לחויות מעוררות חרדה ולחץ עם דמויות סמכות.
אם אכן זה כפי שאני משער ואת נתקלת בתופעה זו גם בהקשרים אחרים, יש מקום לבירור מעמיק של סוגיה זו כדי שהיא לא תחסום אותך במהלך דרכך.
ביחס לטסט עצמו קשה לתת עצה וקשה לדעת מה תהיה יעילותה. את יכולה לנסות ולהגיד לעצמך שמדובר בטסט נהיגה ולא במבחן קבלה אישור או אהבה מצד הבוחן. כמו כן, זה לא נורא להיכשל הרי זה רק טסט.
בברכה
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)