לאחר פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר פרידה
    בוני
    31/05/2010

לאחר זוגיות של חצי שנה, רצופה מאבקים ומריבות, החלטתי לחתוך למרות רצונו של בן הזוג להמשיך בקשר. אני בת 36 ולאחרונה התחלתי לחשוש מאד כי וויתרתי בעצם על הזדמנות. אני לא רוצה להגיע למצב שאני אתקשר אליו כי אני יודעת שהקשר הזה לא עושה לי טוב אבל עדיין... מה אם לא יהיה מישהו אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר פרידה

הוספת תגובה

• פרידה

ד''ר אילן נילמן
    01/06/2010

שלום בוני

עבור כל אחד מאיתנו פרידה היא אירוע קשה המעורר תחושות וספקות: האם עשיתי נכון או לא, אולי הפסדתי ואולי אשאר לבד. אלו תחושות שחשוב לשאת אותן ולעבד אותן.
    אני מבין את החרדה שלך להישאר לבד ובעקבות זה הפיתוי להתקשר לבן זוגך לשעבר. השאלה איננה להתקשר או לאו אלא האם את מעוניינת בקשר ורואה אותו כבעל סיכוי להתפתח לקשר טוב. במידה וכן, יתכן שתוכלו להתגבר על המאבקים והמריבות. אם לחלופין את חשה שהקשר חסר סיכוי להתפתח ואת שוקלת לחזור אליו מתוך החרדה להיות לבד, נדמה שאת לוקחת סיכון משמעותי.

בברכה

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו