מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצהנננ18/06/2010
אניאמא ל2 בנים בת 37 ומרגישה לחוצה מאד מאד.
חשבתי לנסות להרשם לאיזה חוג/סדנא משהו שיעזור לי להיות שלווה יותר,אולי יוגה או מדיטציה כי שמעתי שאלו דברים מאד מרגיעים .. או כל משהו אחר שיכול לעזור
השאלה במה בוחרים??איך יודעים למי לפנות באזור תא?
אני מנסה שיחות עם פסיכוולג לאחר שכבר ניסיתי בעבר קואוצינג ולא ממש עזר לי..
השאלה אם רק כדור הרגעה יפתור את הבעיה?
בעלי עם ציפרלקס מזה שנתיים ואני התחלתי טפול בואבן בהמלצת ר משפחה ,משתדלת ליטול רק בעת הצורך (כי הבנתי שזה ממכר),חשבתי לנסות משהו חזק יותר אך רופא המשפחה כרגע לא חושב שיש לנסות משהו אחר.
אשמח לשמוע חוות דעת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך נרגעים?
ענת תנעמי-שפרינצק18/06/2010שלום לך. אני מבינה מדבריך שאת מבולבלת ומנסה למצוא פתרון ללחצים שאת חווה. ואת שואלת נכון, איך יודעים מה יעזור? נתחיל מכך שאם את מעוניינת בטיפול תרופתי אז רצוי שתפני לפסיכיאטר שיעשה הערכה מקצועית ומדוייקת למצבך ותחליטו ביחד מה מתאים. טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך להבין את דרכי ההתמודדות שלך ומדוע את לחוצה ולעזור לך למצוא דרכים יעילות יותר להתמודד. לשאלך כיצד בוחרים איש מקצוע, בדרכ ע"י המלצות וניתן פשוט להתקשר לפסיכולוגים ולשוחח איתם וללכת עם התחושה שלך.
בהצלחה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)