לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה
    נננ
    18/06/2010

אניאמא ל2 בנים בת 37 ומרגישה לחוצה מאד מאד.
    חשבתי לנסות להרשם לאיזה חוג/סדנא משהו שיעזור לי להיות שלווה יותר,אולי יוגה או מדיטציה כי שמעתי שאלו דברים מאד מרגיעים .. או כל משהו אחר שיכול לעזור
    השאלה במה בוחרים??איך יודעים למי לפנות באזור תא?
    אני מנסה שיחות עם פסיכוולג לאחר שכבר ניסיתי בעבר קואוצינג ולא ממש עזר לי..
    השאלה אם רק כדור הרגעה יפתור את הבעיה?
    בעלי עם ציפרלקס מזה שנתיים ואני התחלתי טפול בואבן בהמלצת ר משפחה ,משתדלת ליטול רק בעת הצורך (כי הבנתי שזה ממכר),חשבתי לנסות משהו חזק יותר אך רופא המשפחה כרגע לא חושב שיש לנסות משהו אחר.
    אשמח לשמוע חוות דעת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה

הוספת תגובה

• איך נרגעים?

ענת תנעמי-שפרינצק
    18/06/2010

שלום לך. אני מבינה מדבריך שאת מבולבלת ומנסה למצוא פתרון ללחצים שאת חווה. ואת שואלת נכון, איך יודעים מה יעזור? נתחיל מכך שאם את מעוניינת בטיפול תרופתי אז רצוי שתפני לפסיכיאטר שיעשה הערכה מקצועית ומדוייקת למצבך ותחליטו ביחד מה מתאים. טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך להבין את דרכי ההתמודדות שלך ומדוע את לחוצה ולעזור לך למצוא דרכים יעילות יותר להתמודד. לשאלך כיצד בוחרים איש מקצוע, בדרכ ע"י המלצות וניתן פשוט להתקשר לפסיכולוגים ולשוחח איתם וללכת עם התחושה שלך.
    בהצלחה,
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו